reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
po to tu jestesmy aby się wspierać!;-)
I jak ja kiedyś tam zwątpię to też masz mnie opierdzielić!:cool2::-) czy Ty czy któraś z dziewcząt :tak::-p bo to pomaga w pewnien sposób tak mysle.
Buziak!

Kinga, obiecuję... będę opierdzielać!!!!:tak::-D

MARZI - moja droga nie panikuj zbyt wcześnie!! Ja tam jestem dobrej myśli i Ciebię proszę abyś też była ;-))

:-D do tej pory udało mi się nie panikować... miałam dużo pracy i nawet tak mocno się nie nakręcałam... ale teraz im blizej godziny zero to normalnie zaczynam fiksować!!!!:szok:

witam dziewczynki. u mnie jeden wielki znak zapytania. test rano- acona- negatyw. plamienie ustalo, tempka w górę..czekam więc dalej. nie jade na żadną bete- nie chce mi się, zreszta i tak już nastawiam się na @...jakie jest prawdopodobieństwo, że test w 12 dpo wychodzi negatyw??mavie takie ciążowe doświadczenia?Te któe mają dzieci oczywiście...

Zielona,mnie test wyszedł pozytywny i to ten bardzo czuły "sikany" (czułość 10) dopiero w 40 dnniu cyklu,byłam wtedy w 5 tyg ciąży!!! Więc nadal nic straconego,natomiast ja juz opinie o twojej sytuacji wyraziłam. Lekarz kazał ci przyjść jak najszybciej..być może właśnie zarodek się umiejscowił i stąd plamienie!!! ?????? Myślałaś o tym!???

Ja bym po pierwsze zrobiła test bardzo czuły lub najlpeiej bete,a wogóle to pojechała do lekarza,bo w końcu kazał ci,prawda?????Zeby w razie czego podtzrymać ciążę!???Ale zrobisz jak chcesz!

:-D do tej pory udało mi się nie panikować... miałam dużo pracy i nawet tak mocno się nie nakręcałam... ale teraz im blizej godziny zero to normalnie zaczynam fiksować!!!!:szok:

To normalne,że zaczynasz wiecej myślec,ale spróbuj się jednak nie nakręcać,co?

a własnie dziewczyny jakie testy polecacie?? które to sa te najczulsze?
ja wiem że bobo test niebieski strumieniowy jest boski i szybko wykrywa hcg

reklama
najlepsze jest to, że my z mężem po okresie płodnym nie serduszkowaliśmy w tym miesiącu wiec nawet nie ma szany takiej, że owu była później i później zaszłam...nie chce mi sie wierzyć, że w 11dpo była implantacja..tak czy siak, do soboty się wszystko wyjaśni...

Do góry