reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Niestety u mnie zaczyna być podobnie... tzn. jeszcze na siebie nie warczymy, ale temat generalnie ciągle wisi w powietrzu... za moją sprawa oczywiście, mój M. mówi żebym wyluzowała, że samo przyjdzie, zeby sie nie spinać, nie czytać jak szalona, nie wyszukiwać... tylko cieszyć z bliskości... ale wyłaćzyć myślenie wbrew pozorom nie jest łatwą sprawą...

Jagódka, trzymam kciuki aby to był Fasol!!!!!!!!!!!!!:-D:happy:

No to twój M ma bardzo madre podejście!!!

W ten sposób robi sie dzieci!!!:-D:-D:-D

reklama
witam mój śluz jest dzisiaj jak bialko jaja i jest przezroczysty oraz sie rozciaga w palcach. lekko mnie pobolewa w podbrzuszu i tempka mi spadla mam 36,3. Mam pytanie czy się może zbliża owu???
Bo zrobiłam test owu i wszyszły dwie krechy ale jedna jest jaśniejsza od drugiej:(

witam mój śluz jest dzisiaj jak bialko jaja i jest przezroczysty oraz sie rozciaga w palcach. lekko mnie pobolewa w podbrzuszu i tempka mi spadla mam 36,3. Mam pytanie czy się może zbliża owu???
Bo zrobiłam test owu i wszyszły dwie krechy ale jedna jest jaśniejsza od drugiej:(

Pewnie sie zbliza musisz M molestowac:-D

A moj tak samo sie nakreca jak i ja ale tylko w okolicach owu;-) tak to jest pelen luz:tak:

Witaj kochana...dawno nie miałam okazji z tobą popisać :tak::-D

Czy to bedzie Fasol...????ehhhmm..zobaczymy...

Ja za to nie mam problemów z faktem starania się,bo o tym nie rozmawiamy...tzn...dajemy na luz..jak się uda to ok a jak nie to może następnym razem....przynajmniej do czasu jakichś powazniejszych badań...Mój mąż poprostu nie chce typowych starań...więc ja go tym nie zamęczam i nie poruszam tematu...dzięki temu mamy wyluzowany seks....zazdroszcze wam,że możecie z waszymi o takich sprawacj pogadać na luzie...:shocked2::eek:

Uwierz mi Kochana, że te rozmowy czasem nie są wcale na luzie... jak dostałam @ w piatek to ryczałam jak bóbr, a mój M. sie tylko śmiał i powiedział, ze pierwszy raz widzi kogoś kto płacze bo dostał okresu...
Wiem, ze czasami jestem upierdliwa i że ciągle ten sam temat moze na maksa zbrzydnąć... ale co ja na to poradzę, ze tak mi zależy... ;-)

marzi, dzięki za dopisanie do testujących.
Ech, dziewczyny, które czekają na testy, mam podobnie jak Wy - tzn. zaplanowane kupę spraw na dzisiaj i na następne dni ;-) Trzeba jakoś zabijać ten czas oczekiwania. Łapię się na wyszukiwaniu objawów, ale chyba nic specjalnego się nie dzieje.
Gorzej, że w weekend mamy dwie imprezy rodzinne (imieniny i urodziny) i wprawdzie na takich imprezach nie piję dużo, ale jakieś winko czy likier i owszem... No, będę musiała coś naściemniać, żeby rodzina sobie nie dokładała historii...

a moja owu to wogóle dała rade w tym cyklu! juz myslalam ze jej wcale nie bedzie. ale jednak byla wiec nic jeszcze straconego, staranka jeszcze wtwedy trwaly wiec zobaczymy...
powodzenia!!!!
dziewczyny ja tylko na chwilę! wpadłam powiedzieć ,że znikam z forum na kilka dni, obrona pracy licencjackiej zwaliła mi się na głowę w najmniej oczekiwanym momencie, dziś dowiedziałam się ,że termin mam na piątek (tak tak ten piątek !) na godz.15,
;-)
jeszcze nie slyszalam zeby ktos sie nie obronił-no chyba ze to PG w Gdańsku:-p połamania dlugopisu!!!
Miłego dzionka dziewczyny! ! ! Ja jak zwykle pracę zaczynam od forum :) :-):tak:
heheheh:-D:-D:-D
No to masz dziś wspaniały dzień! Zazdroszczę!

U nas starania zaczynają odbijać sie na związku, oboje chodzimy jak napompowani, dlatego dość często dochodzi do spięć.

Zaczyna mnie powoli martwić ta sytuacja - jak tak dalej pójdzie to sie oboje wykończymy!!!

Nie umiemy oboje złapać dystansu w tej sprawie- we wszystkim jedno, albo drugie zachowuje zimną krew - a brak fasolki powoduje doły u obojga:-(

Dlatego mam nadzieję, że w końcu nam sie uda, bo długo tak nie pociągniemy!
tez to przerabiałam, napady płaczu znam z autopsji:-(bedzie dobrze kochana,trzeba to przejsc, niedlugo napewno sie bedziesz cieszyla dwoma kreseczkami!!!
Aha, no i lista...

Rudka, chyba prosiła aby dopisać, kto który cykl sie stara... może do tych osób, które zafasolkowały będzie najłatwiej... prosiłabym o info Kochane, bo nie pamiętam wszystkich...;-)

Bakteria, dopisałam Cię do listy, tylko daty nie mam... poproszę... a w razie czego same możecie listę edytować... szefową przecież nie jestem... hihihihi:-D:happy: choć bakteria mnie nią mianowała...:-p

TESTUJĄCE:

rudka - 10 października
jagódka1231- 12 października
kusska - 12 października
Hope33 - październik ???
bakteria - 12 października
agniesiar - 4 listopada

ZAFASOLKOWANE:

Agapas :) -
dorkaa -
pati1159 -
mazia -
krewetka -
waniliowa -
sandrahaha -
scorpioniczkaa :) -
agast22 - 2 cykl

OBECNE STARACZKI:

Martilla
agniesiar
mmm
Noukie
Marzi55
eijf
emilchen
qwas
mamutka32
kusska
jagódka1231
nanusia82
toska32
ewelina28
bakteria
Marcelkowa mama
chup
mmkarolina
Melissa
malwinka91
no włąsnie myslalam o dopisaniu ile sie starały zafasolkowane dziewczyny,a poza tym taka lista dluga a terminow testowania tak mało,co jest grane???
Jeszcze 4 dni jak ja to wytrzymam??? przeziębienie mnie jakies złapało, jestem caly tydzien na zwolnieniu a w dodatku boje sie brac aspiryny, a fervex szybko by postawil mnie na nogi:( ale co robic, staram sie kurowac domowymi sposobami

Ostatnia edycja:
reklama
Uwierz mi Kochana, że te rozmowy czasem nie są wcale na luzie... jak dostałam @ w piatek to ryczałam jak bóbr, a mój M. sie tylko śmiał i powiedział, ze pierwszy raz widzi kogoś kto płacze bo dostał okresu...
Wiem, ze czasami jestem upierdliwa i że ciągle ten sam temat moze na maksa zbrzydnąć... ale co ja na to poradzę, ze tak mi zależy... ;-)

Wiem kochana o czy mówisz...jak ostatnio się rozpłakałam z powodu okresu to mój mąż też nie potrafił tego zrozumieć....ehhh..tak to z nimi jest.!!!!

marzi, dzięki za dopisanie do testujących.
Ech, dziewczyny, które czekają na testy, mam podobnie jak Wy - tzn. zaplanowane kupę spraw na dzisiaj i na następne dni ;-) Trzeba jakoś zabijać ten czas oczekiwania. Łapię się na wyszukiwaniu objawów, ale chyba nic specjalnego się nie dzieje.
Gorzej, że w weekend mamy dwie imprezy rodzinne (imieniny i urodziny) i wprawdzie na takich imprezach nie piję dużo, ale jakieś winko czy likier i owszem... No, będę musiała coś naściemniać, żeby rodzina sobie nie dokładała historii...

No cóż...najlepiej jest się czyms zająć i tyle...nie mysleć...choć to jest bardzo trudne!

Nie szukaj żadnych objawów...przeciez wcale nie musisz ich mieć...prawda?A i tak fasolka może być....więc spokojnie z tymi objawami!!!

Wypij najwyżej kieliszek czerwonego wina i tyle!

Do góry