reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

oto zdjęcia pozdrawiam

Załączniki

• 97b93574ad.jpg
    97b93574ad.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 49
  • b88108c4e2.jpg
    b88108c4e2.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 52
  • ebb54b73c6.jpg
    ebb54b73c6.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Badałaś może prolaktynę?

Bo ten twój wykres to taki troszkę płaski

nie Agniesiar nie badalam. to pierwszy cykl gdy mierze temp, i juz widze ze nie jest normalny bo owu jeszcze nie bylo a powinna byc planowo tydzien temu (na co wskazywalyby sluz i bol jajnika z prawej strony, ale temp nie). a teraz znowu mam objawy owulacji tzn sluz(tym razem obfitszy) i bol jajnika tym razem lewa strona:confused2: i jak tu sie polapac w tym wszystkim???? ale poczekam do konca cyklu moze cos sie zmieni. a prolaktyne to dopiero jak w kraju bede to zbadam bo tu mi tego nie zrobia tak o bo chce. moglam posluchac gina, zostac w kraju te dwa miechy i zbadac wszystko...

Gwiazdeczko- Twoja świadkowa na zdjęciu bardzo podobna do zdjecia w awatarze naszej koleżanki Malwinki. Nawet strój taki sam, ale to pewnie zbieg okoliczności :cool:

Gwiazdeczko- Twoja świadkowa na zdjęciu bardzo podobna do zdjecia w awatarze naszej koleżanki Malwinki. Nawet strój taki sam, ale to pewnie zbieg okoliczności :cool:
do mnie sie nie czepiejcie bo ja tym zdjęciu nie jestem ta osoba na tym zdjęciu u tej koleżanki gwiazdeczki 18 nie jest wogóle do mnie podobna

Załączniki

• DSC01247.jpg
    DSC01247.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Hej! Dzisiaj jest nasza rocznica slubu i 8 dc szkoda, ze nie 10 bo 8 to raczej troche za dlugo przed owulka, ale fajnie byloby gdyby sie wlasnie teraz udalo:-).Pati, w ktorej czesci londynu mieszkasz? Ja mieszkam na polnocy( oczywiscie nie musisz odpowiadac)Na Archwey jest super odnowiona porodowka ( z basenem itp) do porodow rodzinnych, ostatno moja znajoma urodzila tam coreczke co prawda miala cesarke, ale bardzo zachwalala ten szpital za opieke i warunki.

Do góry