reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Widze ze jak odeszlam od kompa to tyle tu się dzieje, szok:szok::-D
Agast gratuleje 2 kreseczek, super coraz wiecej fasolek, az mnie tez korci by test robic, ale to chyba raczej za wczesnie:eek:
Witam
Forum czytam juz od jakiegoś czasu, w końcu postanowiłam coś napisać:happy:
Mam juz córkę Helenkę, teraz staramy się o rodzeństwo dla niej, to juz nasz 3 cykl starań.
Trochę mamy utrudnioną sytuację bo M pracuje 2 tygodnie po za domem, mam jednak nadzieję że w końcu się uda:-)
Pozdrawiam
Witam i zycze owocnych staranek:tak:

wczoraj powinnam mieć, dzis moj 31dc
Poczekaj zrob jutro lub pojutrze rano, bo jesli owu sie przesunela to moze za wczesnie no i najlepiej poranny mocz jednak

Normalnie, przyszły czerwiec to kosmos - jedna za drugą zaskakuje - ciekawe co będzie ze mną?

Ze względu na to że jestem chora co by sie nie okazało to będzie dobrze - bo trochę sie boje o tego wirusa, co mógłby narozrabiać!

Spokojnie fasolka jest dobrze chroniona ja tez przeziebiona:sorry: wlasnie kanapke z czosnkiem wcinam:eek:

Ja tez po CC maly mial byc czerwcowy a urodzil sie 4 tyg wczesniej w maju:tak:

biedroneczka
tak sobie myślę,że teraz to się wstrzymam pare dni z tym testem, no bo jak one tak uparcie nie wychodzą to tylko strata kasy, jak już mówiłam prędzej czy później i tak się dowiem jeśli to fasolka:-D

biedroneczka
tak sobie myślę,że teraz to się wstrzymam pare dni z tym testem, no bo jak one tak uparcie nie wychodzą to tylko strata kasy, jak już mówiłam prędzej czy później i tak się dowiem jeśli to fasolka:-D
taka prawda, tylko w cierpliwość się trzeba uzbroić i nie fiksować ;-):-)

No ja dzisiaj tez robiłam ten bobo test niebieski co najczulszy ponoć jest.. Taki zwykły o czułości 25 tez by pewnie nie wyszedł..

reklama
Do góry