agniesiar
Marzymy o II serduszku
No tak właśnie jest. Dlatego byłam pewna, ze tak jak poprzednie 2 cykle po prostu obudze się z @.. ale jej nie ma i na razie nie czuje, ze się zbliża.
A co do tych temperatur to czasami zdarzaja sie dziwne rzeczy. Teoretycznie obniżajaca sie tempka zwiastuje zbliżającą się @ ale w galeri ff widziałam różne dziwne wykresy ciażowe. I nie masz mnie za co przepraszać ja sobie zdaje sprawe, ze @ moze mnie jeszcze dziś lub jutro nawiedzic...
Ja nie chcę Ci odbierać nadzieji trzymam tak bardzo mocno kciuki, ze aż mnie rece bolą mam nadzieję, ze to fasolka, tylko nie chcę Cię nakręcać - wiem jak to boli jeśli uwierzę że wszystkie objawy wskazują na ... a potem przychodzi @
W zeszłym miesiacu to chyba przeszłam coś na kształt depresji chciałam odpuścić nie chciałam się przytulić do mojego M ciagle płakałam i myślałam że oszaleję. Wtedy obiecałam sobie, ze już nigdy się nie dam wkrecić i nikomu nie będę dawała powodów by się wkrecał - bo szok jest okropny a ból nie do wytrzymania- przynajmniej dla mnie