oj będzie się działo czasem dobrze jest na chwilę przerwać i trochę poczekać, wtedy się zatęskni bardziej ;-)a ja juz sie czekam weekendu, kiedy to juz bede mogla staranka zaczac ah
dzis 15 dc i mysle kiedy to owu, jutro ide jeszce na usg do gin
reklama
pewnie ,ze będzie dobrze tylko czasem trzeba sobie ponarzekać ;-)Glowa do góry bedzie dobrze, trzymam kciuki i za zafasolkowaznie jak i za obrone:-)
martilla tylko spokój nas moze uratować jak to mawiała moja mama. teraz idź już spać. licencjat niedługo obronisz i będziesz miała wakacje a fasolka jeśli chce to się pocznie i tak
mój tata też tak mawiał :-) od razu o nim pomyślałam jak czytałam Twój post:-)
Spać mi się jeszcze nie chce, odkąd pracuję na pół etatu i chodzę na 12-13 do pracy to późno się kładę:-) a fasolka to może mamusi posłucha chociaż raz i przyjdzie już bo ta mama tak czeka i czeka:-) i do innych mamusiek też niech przychodzi a co! :-)
co do testów to odkąd się staramy mam tak,że ani razu @ się nie spóźniła (ba ! nawet raz była o tydzien za wcześnie) i jeszcze nie zdarzyło mi się robić testu w pełnym napięciu, bo jak robiłam to już z czystej formalności żeby na 100% potwierdzić ,ze to nie to. Takze ja na testach też zaoszczędziłam;-)
biedroneczka1980
Fanka BB :)
No wlasnie az przez te kilka dni tak zatesknilam ze hojo, dobrze ze moj pojechal w domku urzadzac bo bym chyba nie wytrzymala tej wstrzemiezliwosci co nam pani doktor zalecila heheheoj będzie się działo czasem dobrze jest na chwilę przerwać i trochę poczekać, wtedy się zatęskni bardziej ;-)
A tak apropo picia i imprezy ciekawy filmik
YouTube - Po imprezie
kochana ja to taki śpioch jestem ! mogę długo siedzieć do późnej nocy ale rano lubię pospać:-) maż mój odwrotnie:-)dobranoc dziewczyny - do jutra !!!
(martilla ja muszę wstać ok. 6.30 - ja chcę tak jak Ty, na 13 do pracy!!! nienawidzę rano wstawać....)
biedroneczka
dobry filmik! już widzę jak po zakrapianiu w czasie dni płodnych później tak pełzne przez jezdnie ha ha ha
mazia
matko jak to szybko zleciało ! już 12 tydzien!! ja też chce ja też !;-)
cieszę się że u Ciebie wszystko w porządku i tak super się poukładało z pracą , ślubem i maleństwem i całą reszta ! pozdrawiam serdecznie i zagladaj jak tylko mozesz!
Ostatnia edycja:
biedroneczka1980
No to po kilku takich dniach hehehehe
aż mnie brzuch boli ze śmiechu :-)
kochana będę uciekać, od 16 czytałam tą licencjacką nieszczęsną , która ma 70 str , potem przerabialam , drukowałam modziłam itp takze na dziś już mam dość gapienia się w monitor, moje oczy chyba też :-) tak więc zmykam do męża i chociaż tv pooglądam zanim padne hehe do jutra i dobrej nocki !
kochana będę uciekać, od 16 czytałam tą licencjacką nieszczęsną , która ma 70 str , potem przerabialam , drukowałam modziłam itp takze na dziś już mam dość gapienia się w monitor, moje oczy chyba też :-) tak więc zmykam do męża i chociaż tv pooglądam zanim padne hehe do jutra i dobrej nocki !
biedroneczka1980
Miłych snow do jutra:-):-)aż mnie brzuch boli ze śmiechu :-)
biedroneczka1980
No coz wszystkich wywialo to i mi pora spadac, bo jutro mam sporo do zrobienia jeszce przed praca no a potem jeszce wizyta u gin i ostatni usg w tym tyg a potem wieczor z ukochanym hehehehe
Buziaki i dobranoc
Buziaki i dobranoc
reklama
aslowik78
cześc dziewczyny,
mam pytanko do wisienki jak ona zaznaczyła owu bo ja chce nanieść poprawke na mój wykres, bo wydaje mi się że owu u mnie było 12 góra 13 dc.
Co dzieje sie z nektarynką!!!!!!!!
mam pytanko do wisienki jak ona zaznaczyła owu bo ja chce nanieść poprawke na mój wykres, bo wydaje mi się że owu u mnie było 12 góra 13 dc.
Co dzieje sie z nektarynką!!!!!!!!
Podziel się: