reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

emilchen-ja tez z placzem wstaje!gdzies o 6.45 ale o 6.30 i tak czesto budza mnie koty(ktore wyrzucam z pokoju).dlatego tez chcialam dziecko wiosenne bo wtedy wtaje sie latwiej i czlowiek jakos wiecej energii nabiera wraz z tymi jasniejszymi dniami.

no a ja dzis po orzechy brazylijskie sie wybieram jak same rozumiecie..

reklama
Witam z rana!!! Niestety nie niosę dobrych wieści... jedna bardzo gruba krecha... :-( Jak na razie to chyba dam sobie spokój, muszę trochę wyluzować i nie myśleć tak o tym dzidziusiu... bo doprowadzę się do szału! W prawdzie to @ jeszcze nie ma, ale już czuje że lada chwila przyjdzie... jak do niedzieli nie będzie to powtórzę test. Nagle mi wszystkie objawy odeszły... niesamowite jak sobie można wmówić że się jest w ciąży i wtedy od razu się inaczej czuje?!?!?! Powodzenia życzę Wam dziewczynki.... odezwę się jeszcze :tak:

Witam z rana!!! Niestety nie niosę dobrych wieści... jedna bardzo gruba krecha... :-( Jak na razie to chyba dam sobie spokój, muszę trochę wyluzować i nie myśleć tak o tym dzidziusiu... bo doprowadzę się do szału! W prawdzie to @ jeszcze nie ma, ale już czuje że lada chwila przyjdzie... jak do niedzieli nie będzie to powtórzę test. Nagle mi wszystkie objawy odeszły... niesamowite jak sobie można wmówić że się jest w ciąży i wtedy od razu się inaczej czuje?!?!?! Powodzenia życzę Wam dziewczynki.... odezwę się jeszcze :tak:
Poczekaj do @ bo poki jej nie ma to "pilka jest w grze", a jesli nawet przyjdzie nie martw sie glowa do gory bedzie kolejny cykl staranek i zafasolkujesz:tak:

Witajcie kobiety z samego rana!W poznaniu przepiekne słonko,troche chłodno,ale pogoda dobrze nastraja,a co wazniejsze dziś rozpoczynamy weekend :-D:-D
życze wszystkim miłego dnia!

Dobrze ze wszystko sie dobrze skonczylo a nie boisz sie teraz co bedzie z druga ciaza???? Bo ja panicznie:-:)-:)-(

Wiesz co...pewnie,że się boje,ale przecież każda ciąża jest inna...więc historia wcale nie musi się powtórzyć. Więc licze że jednak tym razem będzie lepiej!:tak:

dziewczyny przebrnełam przez drukowanie pracy licencjackiej, ile się namęczyłam przy tym , na wkurzałam to głowa mała ! nawet drukarka małpa jedna fiksowała i musiałam ją odinstalować , zainstalować jeszcze raz , a i tak cholera nie wydrukowała wszystkiego, muszę poprawić conajmniej 8 stron, niech to szlak !!!

i mąż znowu poległ... już chyba 4 dzień bez przytulaków... oby to co było wcześniej wystarczyło do zafasolkowania... już mam dość wszystkiego przez ten licencjat...

Sposko,niedługo będzie po licencjacie i wtedy bedziesz to miło wspominać.Głowa do góry! Co ma być to bedzie.....:tak::-D

Kochana,nie załamuj się to dopiero pierwszy test...spokojnie poczekaj na rozwój sytuacji...dziewczyny potrafią zrobic kilka testów zanim wyjdzie pozytywnie,więc bądź dobrej myśli...najwazniejsze,żeby @ nie przyszła!!! bedzie dobrze! Trzymam kciuki!!!!!!:tak::-D

Poczekaj do @ bo poki jej nie ma to "pilka jest w grze", a jesli nawet przyjdzie nie martw sie glowa do gory bedzie kolejny cykl staranek i zafasolkujesz:tak:

Dokładnie tak!

Witam :D

dziewczyny z tym przytulanie owocnym po alkoholu to też słyszałam nie raz, więc coś moze w tym jest.:-) Także romantyczne wieczory z winkiem jak najbardziej wskazane.:tak:

Od kilku dni nie moge sie wyspać, jakies takie bardzo realne sny mam i pamietam je po przebudzeniu. dzisiaj w nocy bałam sie do małej iść , bo ciemno w domu było :-D

A dzisiaj jakaś zgaga mnie dopadła z rana, bleeee nienawidze tego uczucia :baffled:

Hej!
I ja witam się z rana:-)

nie martw się , dziewczyny dobrze mówią, póki @ nie ma wszystko jest możliwe!

Sposko,niedługo będzie po licencjacie i wtedy bedziesz to miło wspominać.Głowa do góry! Co ma być to bedzie...
No ja nie wiem czy będę to miło wspominać;-) Jeśli obronię to być może ,że tak , ale strasznie nie lubię takich "publicznych" wystąpień ... stresuje się bardzo i obawiam się ,że to się może odbić na moim cyklu... ale do obrony jeszcze trochę i na razie wolę o tym nie myśleć:-D

cholercia brzuch mnie dalej boli, najczęściej na wieczór i z rana, co to może być:confused:

reklama
Cześć dziewczynki,

co tam słychać z samego rana... ? u mnie 11 dzień cyklu, staranka uważam za rozpoczętę od wczoraj...

Kasiek, nie załamuj się głowa do góry... dopóki @ jeszcze nie przyszła, nadal są szanse... testy nie zawsze wszystko wykrywają...;-) a jesli chodzi o to wmawianie sobie to ja miałam dokładnie tak samo zeszłym razem, bolało mnie podbrzusze, piersi, nawet 3 razy mnie zemdliło... a to tylko @:-) taka krejzolka jestem!!!:nerd:

Kurde a ja sie wieczora doczekac nie moge hehehehe:-D

Hehehhehee....staranka czas zacząć :-D ja juz też mogę bo @ poszła sobie...ale do typowych starań jeszcze daleko :tak:

Biedroneczka, jagodka... a my znowu w podobnym okresie pewnie bedziemy testować... :szok::-D no ja już zaczęłam staranka wczoraj... było gorąco!!!:happy2::rofl2: ale i tak najlepiej podobał mi się moment po... jak ja z nogami do góry, głowa z kanapy... a mój B mówi... ide oglądać TV... przyjdź jak już skończysz tą dziwaczną gimnastykę!!!!:tak: hehehe oczywiscie wiedział jaki jest cel tej gimnastyki:-D

Do góry