reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zgadza się, chodzi o uchronienie dziecka przed rozszczepieniem cewy nerwowej...a witaminki jak ci mają pomóć w zajściu??Uzupełniasz tylko makro i mikro elementy org.- jak się pożadnie odżywiasz, to też jest wszystko ok. ewentulanie witaminke c można brać, bo działa na ukrwienie macicy i pomaga w ten sposób w zagnieżdżeniu.

reklama
wlasnie czytam forum w kraju w ktorym mieszkam i wypowiadaja sie dziewczyny ktore lykaly to co ja mam no i pozachodzily jakos w ciaze za pierwszym czy drugim razem.Przyznaja ze nie wiedza czy to dzieki tym tabletkom ale jak widac im nie zaszkodzily.zreszta musial je robic ktos kto sie na tym zna.tak przypuszczam.

wlasnie czytam forum w kraju w ktorym mieszkam i wypowiadaja sie dziewczyny ktore lykaly to co ja mam no i pozachodzily jakos w ciaze za pierwszym czy drugim razem.Przyznaja ze nie wiedza czy to dzieki tym tabletkom ale jak widac im nie zaszkodzily.zreszta musial je robic ktos kto sie na tym zna.tak przypuszczam.

eijf- nie denerwuj się, ja nie mówię, że one są złe, może tego castagnusa jest tam niewiele..ale samego castagnusa też można brać i przed tym przestrzegam...

eijf- nie denerwuj się, ja nie mówię, że one są złe, może tego castagnusa jest tam niewiele..ale samego castagnusa też można brać i przed tym przestrzegam...
nie nie ja sie nie denerwuje no co ty.wiem ze jestem w trakcie @ ale nie absolutnie.dobrze ze probujecie pomoc.Tak sie tylko zastanawiam bo juz kupilam ale mysle ze nic zlego stac sie nie moze skoro taki zestaw przygotowali.Wczesniej mialam inny z wiesiolkiem i bylo go tam bardzo malo.Nie wiem ile mozna tego castangusa ale pewnie tez jest go tam niewiele.chyba nie robiliby inaczej tabletek dla starajacych sie.

reklama
Do góry