wisienka_83
mamuśka:)
Tak zdarzało się Nie ogladałaś tych wykresów?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zazdroszcze ci tego optymizmu kiciaqEijf tez mysle, ze nie ma prawa Ci to zaszkodzic skoro jest to zestaw dla staraczek, ja w sumie biore tylko folic, ale skusze sie chyba na witaminke c, tak jak Zielona pisala i moze ten wiesiolek bo u mnie to w sumie nigdy nie bylo jakichs rewelacji ze sluzem
Przyszly mi dzis tesciki z ebaya, pisza tam ze w przypadku cyklu 29 dniowego zaczac testowac od 12dc i jesli wyjdzie pozytywnie to zaczac przytulanka od razu, a co do testow ciazowych to nie moge jakos ich czulosci znalezc, ale podejrzewam ze bez rewelacji, no niewazne grunt ze mam zapas wiec bede mogla testowac ile wlezie
jeszcze tylko folic musze dokupic bo mi sie skonczyl, moze te inne "pomoce",doczekac do konca @ i mozna znow zaczynac staranka ;-) jestem pelna optymizmu, musi sie w koncu udac, musi
mysle ze bede no ale moje 4 znajome ktore sa aktualnie w ciazy pracuja wszystkie po 4 godzinki dziennie(maja jeszcze pol godz przerwy).nie wiem czy naprawde nie daja rady czy po prostu ida na latwizne widzac ze mozna,ale kazda juz w 5 mc przychodzi na pol dnia a ma placony za caly bo tak widocznie mozna.Wystarczy chyba poskarzyc sie lekarzowi (temu z firmy chyba) i on zaleca krotsza prace.Sama wiem bo mialam problemy z plecami (cos tam naciagnelam)to dostalam od niego list do pracodawcy w ktorym napisal ze praktycznie nic nie moge robic by sie nie nadwyrezac i tez byla pare godzin dziennie.Poza tym czesto kobiety maja bol bioder chyba jak sa w ciazy.Jedna znajoma wrocila juz chyba pol roku temu z macierzynskiego i nadal pracuje po pol dnia...Poza tym jesli jest tak ze pod koniec nie daje sie rady to mozna w ogole juz nie przyjsc.wszystko jest placone..a wy majac dzieci chcecie pracowac?a jak jest u was z praca? bedziecie mogły pracować w ciaży??
a jak jest u was z praca? bedziecie mogły pracować w ciaży??
a ogladaliscie "przyjaciol" kiedy Monica klocila sie z chandlerem a miala owulacje i musieli to robic?uwielbiam ich!kiciaq to bedzie dokładnie tak wygladało , tyle że tamten leciał samolotem a mój autem 839 km.Biedny ! ale cóż nie moja wina