Przez ostatni rok srednio 32-34 dni, a w przedostatnim miesiacu 38 dni. Podejrzewam, ze ten cykl jest z jajnika, ktory byl perowany 1,5 rku temu. Moze dopiero teraz zaczyna pracowac????Hope spojrzałam na Twoj wykres,ale Ty masz długie cykle zawsze tak czy tylko teraz?
?
reklama
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
kochana bardzo sie ciesze że ta temmpka ci wreszcie skoczyła:-):-)
dało mi to też troche nadzieji ze u mnie moze jeszcze wzrosnąc
a pół godziny nie robi durzej róznicy
kochana tak wiec sie nie martw... tempka zawsze moze wzrosnac do kilku dni po owulce... wiec glowa do gory... jutro zobaczysz ze tempka ci skoczy...
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
U mnie wczoraj rano pojawily sie leciutkie mdlosci ale zwalilam to na glod A dzisiaj rano odkad sie obudzilam (po 7 ), sniadanko zaliczone a mdlosci nie przechodza. Tak sie troche boje ze to juz moja psychika nie daje rady i tak reaguje na obsesyjne myslenie. W kazdym raziem dzisiaj po poludniu jedziemy sobie z moim m. na 2 dni relaksiku nad morze. Moze z dala od forum i netu oczekiwanie soboty szybciej zleci i mniej nerwowo. Wracam w sobote po poludniu i skontroluje wyniki listy i dam znac co u mnie.
mdlosci mowisz... to wskazuje na fasolke... tak od niczego sie mdlosci nie ma... trzymam kciuki i zycze udanego wypoczynku
melisa mze wlasnie dzis masz owulacje i jutro temp wzrosnie? Jeszcze za wczesnie, by sie zalamywac
tak byc moze jeszcze wzrosnie...
tylko ze ja juz czekam od 4 dni na wzrost bo pierwszy sluz płodny miałam 9 dni temu a ostatni 3 dni temu i dlatego mysle ze cos nie tak jest ehhh no cóż nic na to nie poradze trzeba czekać:-(
Ostatnia edycja:
sluz o niczym nie swiadczy to tylko wskazowka. Mozliwe, ze ten cykl bedziesz miala troche dluzszy i trzeba poczekac.tak byc moze jeszcze wzrosnie...
tylko ze ja juz czekam od 4 dni na wzrost bo pierwszy sluz płodny miałam 9 dni temu a 3 dni temu i dlatego mysle ze cos nie tak jest ehhh no cóż nic na to nie poradze trzeba czekać:-(
Ja np. myslalam, ze obecny bedzie bezowulacyjny, a jednak nie :-)
Makaronka udanego wyjazdu;-)ktory dziś Twoj dzień cyklu?
28 / 28 zwykle
Melduje ze szyjka w gorze, tempka nie spadla, cycuszki nie opadly, brzuszek sie odzywa od czasu do czasu i jakas taka jestem pozytywna i szczesliwa. Oby mi tak zostalo Przez weekend i potem juz codziennie:-)
Wonka uk
Fanka BB :)
Dziewczynki a ja powinnam testowac dzisiaj ale tak sie boje
ze poczekam do poniedzialku chyba.
Tym razem nawet objawow nie mam za bardzo
choc zazwyczaj mam ich cale mnostwo a potem zonk niestety
a moze jedak nie przyjdzie ta @ tym razem
ze poczekam do poniedzialku chyba.
Tym razem nawet objawow nie mam za bardzo
choc zazwyczaj mam ich cale mnostwo a potem zonk niestety
a moze jedak nie przyjdzie ta @ tym razem
Cze dziewczyny,
ale drukujecie, nadazyc nie mozna :-)
Zielona- trzymam kciuki a ty wyluzuj sie bo wszystko bedzie dobrze! :-)
Mazia- u ciebie pewnie tez fasolinka sie zadamawia :-) Trzymam kciuki
ja dzis tempka 37, ale za to nic nie czuje!!! :-(przestaly mnie bolec piersi, sluzu mniej, jajnik nie boli :-no: pewnie 31 zamiast testu bedzie @. No ale coz takie jest zycie. Jak mowi moj gin. w kazdym cyklu mamy tylko 7% szans na poczecie.
ale drukujecie, nadazyc nie mozna :-)
Zielona- trzymam kciuki a ty wyluzuj sie bo wszystko bedzie dobrze! :-)
Mazia- u ciebie pewnie tez fasolinka sie zadamawia :-) Trzymam kciuki
ja dzis tempka 37, ale za to nic nie czuje!!! :-(przestaly mnie bolec piersi, sluzu mniej, jajnik nie boli :-no: pewnie 31 zamiast testu bedzie @. No ale coz takie jest zycie. Jak mowi moj gin. w kazdym cyklu mamy tylko 7% szans na poczecie.
reklama
zielona.wampirzyca
mamusieńka
staram się, z całych sił staram się nie stresować...byłam z synkiem w piaskownicy, zwialiśmy po 25 minutach, taki ukrop...teraz mały śpi i ja chyba też się zdrzemnę..jeszcze tylko niecałe 3 godzinki...
Podziel się: