reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
U mnie wczoraj rano pojawily sie leciutkie mdlosci ale zwalilam to na glod:tak: A dzisiaj rano odkad sie obudzilam (po 7 ), sniadanko zaliczone a mdlosci nie przechodza. Tak sie troche boje ze to juz moja psychika nie daje rady i tak reaguje na obsesyjne myslenie. W kazdym raziem dzisiaj po poludniu jedziemy sobie z moim m. na 2 dni relaksiku nad morze. Moze z dala od forum i netu oczekiwanie soboty szybciej zleci i mniej nerwowo. Wracam w sobote po poludniu i skontroluje wyniki listy i dam znac co u mnie.

mdlosci mowisz... to wskazuje na fasolke... tak od niczego sie mdlosci nie ma... trzymam kciuki i zycze udanego wypoczynku :tak::tak:

melisa mze wlasnie dzis masz owulacje i jutro temp wzrosnie? Jeszcze za wczesnie, by sie zalamywac :tak:

tak byc moze jeszcze wzrosnie...
tylko ze ja juz czekam od 4 dni na wzrost bo pierwszy sluz płodny miałam 9 dni temu a ostatni 3 dni temu:baffled: i dlatego mysle ze cos nie tak jest ehhh no cóż nic na to nie poradze trzeba czekać:-(

Ostatnia edycja:
tak byc moze jeszcze wzrosnie...
tylko ze ja juz czekam od 4 dni na wzrost bo pierwszy sluz płodny miałam 9 dni temu a 3 dni temu:baffled: i dlatego mysle ze cos nie tak jest ehhh no cóż nic na to nie poradze trzeba czekać:-(
sluz o niczym nie swiadczy to tylko wskazowka. Mozliwe, ze ten cykl bedziesz miala troche dluzszy i trzeba poczekac.
Ja np. myslalam, ze obecny bedzie bezowulacyjny, a jednak nie :-)

Makaronka udanego wyjazdu;-)ktory dziś Twoj dzień cyklu?

28 / 28 zwykle
Melduje ze szyjka w gorze, tempka nie spadla, cycuszki nie opadly, brzuszek sie odzywa od czasu do czasu i jakas taka jestem pozytywna i szczesliwa. Oby mi tak zostalo Przez weekend i potem juz codziennie:-)

Dziewczynki a ja powinnam testowac dzisiaj ale tak sie boje
ze poczekam do poniedzialku chyba.:eek:

Tym razem nawet objawow nie mam za bardzo:baffled:
choc zazwyczaj mam ich cale mnostwo a potem zonk niestety:szok:

a moze jedak nie przyjdzie ta @ tym razem:confused::confused:

Cze dziewczyny,
ale drukujecie, nadazyc nie mozna :-)

Zielona- trzymam kciuki a ty wyluzuj sie bo wszystko bedzie dobrze! :-)

Mazia- u ciebie pewnie tez fasolinka sie zadamawia :-) Trzymam kciuki

ja dzis tempka 37, ale za to nic nie czuje!!! :-(przestaly mnie bolec piersi, sluzu mniej, jajnik nie boli :-:)no: pewnie 31 zamiast testu bedzie @. No ale coz takie jest zycie. Jak mowi moj gin. w kazdym cyklu mamy tylko 7% szans na poczecie.

reklama
staram się, z całych sił staram się nie stresować...byłam z synkiem w piaskownicy, zwialiśmy po 25 minutach, taki ukrop...teraz mały śpi i ja chyba też się zdrzemnę..jeszcze tylko niecałe 3 godzinki...

Do góry