reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

z tym zdjęciem teściora to lipa...aparat w telefonie w ogóle nie ustawia mi na nim ostrości, a cyfrówka, albo automatycznie włącza lampę i mam wielką białą plamę, albo, nawet na zdjęciach makro za bardzo wyostrza się na kresce kontrolnej- bo ta przecież piękna i grubaśna jest...gdyby mój mąż był w domu, to on umiałby sfotografować ten test (ma lekkie zdolności w tym kierunku)...w ogóle popatrzcie sobie na moją rodzinkę- oto adres fotobloga mojej rodzinki, w sumie mojego mężuśka..
:-)
Troch za due. - Nawet marzenia walczą ze sobą. - Fotoblog photobryko w photoblog.pl

reklama
sandrahaha ja w 1 fazie miałam 37,1 tak więc mam sie czym martwić.:no:
Czuję ,że te bóle brzucha to jednak na @ będą tyle że sie wcześniej zaczęły.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Ja chyba już zwariuję:szok:

Zielona ale masz sliczną rodzinke.A synuś jaki przystojny.Trzymam kciuki za bete!! oby była wyższa niż ostatnio.
Aguś nie przejmuj się tak .Nie wariuj hehe.@ wcale nie przyjdzie!

Ja wczoraj wieczorem mialam takie jakies dziwne ćmienie,nie wiem jak to nazwać myslałam ,ze @ dziś przyjdzie i to dlatego.Bo bylo to troche podobne do bólu na @.Ale tempka dzisiaj znów wysoko.Ponad 37.Więc dziś raczej nie przyjdzie.Szyjka macicy dalej wysoko,aczkolwiek ekspertem nie jestem,ale wiem,ze jest za wysoko bo palcem dotknąć nie umiem.Dzisiaj mój 29 dc.Czyli teoretycznie 2 dni po terminie spodziewanej.Jesli @ jutro nie przyjdzie to kupię jutro test.W sobotę bedzie równy miesiąc od poprzedniej @ więc test juz powinien byc wiarygodny.

A ja czuje, ze nie bedzie sensu robic tego testu pojutrze.
Dzis temperatura spadla, a moje samopoczucie nic szczegolnego--owszem pobolewaja jajniki od czasu do czasu, czuje wilgoc, ale trudno mi zaobserwowac sluz, czasem odzywaja sie piersi (a wlasciwie prawa), ale jak nie dotykam-jak dotkne nie czuje zadnego bolu itp-dziwne. :baffled:

Czesc dziewczyny!! a ja mam dzis wielkiego doła:-( tepmperatura nie wzrosła jeszcze i nie wiem o co chodzi bo śluz miałam taki fajny i jajniki lekko pobolewały przez 3 ostatnie dni, a tu dalej nic.....:-(
dzisiaj rano juz z tego wszystkiego sie popłakałam a miałam sie nie przejmować, no ale jak tu sie nie przejmować.....

Witajcie Dziewczyny
trzymam za was wszystkie kciuki zeby sie Wam udało.

witaj Paula:-)

A co myślicie o moim wykresie?

ładny masz wykresik temperatura całyczas pod linią :tak: tylko tak dalej:-)

no kochane, to ja wam teraz napiszę:
wstałam rano, zrobiła ten wpisik z wykresem i poszłąm się wysiusiać...mąż krzyczy z pokoju: rób ten test, rób ten test!!!i zrobiłam..i wyszłą druga, jasna kreska...ja już takim kreskom nie wierzę, bo ostatnio też takie miałam- a to był test od 10 jednostek, a nie od 25...więc maż wręczył mi kasę i wysłał do szpitala na hcg z krwi- powiedział "Przynajmniej dzisiaj będziesz wiedziałą a nie fiksowała jak głupia przez najbliższe kilka dni z jasnymi kreskami"...no i pojechałam i zrobiłam...wynik do odbioru miedzy 14-15...wiecie co w tym wszystkim jest najgorsze??Ze ja jestem pewna, że po raz kolejny zobaczę na papierze hcg<2....i będzie załamka...

trzymam kciuki:tak: i czekam z niecierpliwoscią na wynik betki:-)

hej kochane... ja to normalnie mam kosmos w tej glowie... wczoraj wylam caly dzien a dzisiaj mnie enegria rozpiera i spac juz nie moge :tak:

moje tempki:
1dc 36.4

4dc 36.3
5dc 36.5
6dc 36.4
7dc 36.5
8dc 36.3
9dc 36.3
10dc 36.3
11dc 36.3
12dc 36.2
13dc 36.4
14dc 36.3
15dc 36.3
16dc36.4
A DZISIAJ 36.8!!!!!!

ha... jest skok... powiedzie mi tylko jedna rzecz bo temp mierzylam pol godziny pozniej bo mi sie przyspalo... zawsze mierze o 6 a dzis o 6:30... czy to moze miec az tak duze znaczenie?? w ogole czytalam gdzies ze owulka moze byc nawet 4 dni przed skokiem... ja swojego mecze caly czas chociaz bidulka juz nie wyrabia ale co tam... jak dzisiaj byl skok to go pomeczre jeszcze dzisiaj i jutro tak dla pewnosci... chociaz wydaje mi sie ze oowulka byla bo 4 dni temu test ow byl pozytywny... i w ogole wczoraj nic mnie nie bolalo... a przedwczoraj czulam bol... moze pecherzyki pekaly?? oby... daj boze... i teraz bede sie schozowac az do okresu.... a dupa z tym... ostatni cykl to sie moge poschizowac :tak::tak::tak::tak: moj tz zaczyna urlop od soboty wiec nie bede tak myslec o tym... pojedziemy nad ocean troche posurfowac wiec czlowiek nie bedzie tak myslal o tym... co ma byc to bedzie...

kochana bardzo sie ciesze że ta temmpka ci wreszcie skoczyła:-):-)
dało mi to też troche nadzieji ze u mnie moze jeszcze wzrosnąc
a pół godziny nie robi durzej róznicy:tak::tak:

Mazia no wszytsko wskazuje na fasolke u Ciebie;-)

Zielona do 14tej juz nie duzo zostalo, staraj sie nie oszalec. idz poodkurzac ,ugotuj obiad, zrob pranie i nie siedz ciagle przed kompem z reszta "nawiedzonych" bo nie wyrobisz nerwowo.

U mnie wczoraj rano pojawily sie leciutkie mdlosci ale zwalilam to na glod:tak: A dzisiaj rano odkad sie obudzilam (po 7 ), sniadanko zaliczone a mdlosci nie przechodza. Tak sie troche boje ze to juz moja psychika nie daje rady i tak reaguje na obsesyjne myslenie. W kazdym raziem dzisiaj po poludniu jedziemy sobie z moim m. na 2 dni relaksiku nad morze. Moze z dala od forum i netu oczekiwanie soboty szybciej zleci i mniej nerwowo. Wracam w sobote po poludniu i skontroluje wyniki listy i dam znac co u mnie.

Pozdrawiam

NIE DAJMY SIE ZWARIOWAC:-)

Hope spojrzałam na Twoj wykres,ale Ty masz długie cykle:szok: zawsze tak czy tylko teraz?

Makaronka udanego wyjazdu;-)ktory dziś Twoj dzień cyklu?

reklama
Do góry