reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Tak sobie pomyślałam, wiele z nas jest w tym samym (no...zbliżonym :) ) momencie cyklu, wyobrażacie co to się będzie działo pod koniec miesiąca?? hihi jedno wielkie testowanie i miejmy nadzieję dla wszystkich nas szczęśliwe :-D

Tak sobie pomyślałam, wiele z nas jest w tym samym (no...zbliżonym :) ) momencie cyklu, wyobrażacie co to się będzie działo pod koniec miesiąca?? hihi jedno wielkie testowanie i miejmy nadzieję dla wszystkich nas szczęśliwe :-D
oj tak oby nam się udało u mnie @zaczeła sie 4.07 urlopik od 14.07 więc może coś zmalujemy :-)

czesc dziewczyny ja dzis 5 dc ale jakos dziwnie u mnie ta @ wygladala po tej ciazy biochemicznej:baffled: z tego co czytalam na necie to taka @ powinna byc intensywniejsza, moze dluzsza,a u mnie malo co lecialo i krwawienie trwalo tylko 4 dni, nie mialam jakichs skrzepow itp. normalnie @ mam 5 dni jak w zegarku nigdy dluzej nigdy krocej, no ale moze to nie jeste regula. gdyby nie to ze zrobilam jeszcze jeden test jak @ przyszla, to bym normalnie miala cicha nadzieje ze moze moja fasolka przetrwala...
U mnie owulka tez okolo 15 dc wystepuje czasem pozniej, ale raczej nigdy wczesniej, takze w przyszlym tygodniu staranka:-D w 16dc niestety sie rozstajemy na okolo 3 tygodnie, wiec ostatnia szansa rano na pozegnanie:-) moge tylko liczyc ze owu mi sie nie poprzestawia po tym wszystkim.
Marlenka i wogole wszystkie kobitki powodzenia:-D w starankach, Emilchen masz racje ale bedzie testowanie:-) ja od 16 do 26 bede bez neta to nie nadgonie Was pozniej hehe, mam nadzieje ze bedzie jeden ciag, wszystkie zafasolkowane:-D

No faktycznie zapowiada się interesujący koniec miesiąca:tak:. Oby nam wszystkim posypały się fasolinki:-D. To by był dopiero odlot:-):-p.
Kiciak teraz się kapłam że mamy te same żabki:-D.

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny ja dzis 5 dc ale jakos dziwnie u mnie ta @ wygladala po tej ciazy biochemicznej:baffled: z tego co czytalam na necie to taka @ powinna byc intensywniejsza, moze dluzsza,a u mnie malo co lecialo i krwawienie trwalo tylko 4 dni, nie mialam jakichs skrzepow itp. normalnie @ mam 5 dni jak w zegarku nigdy dluzej nigdy krocej, no ale moze to nie jeste regula. gdyby nie to ze zrobilam jeszcze jeden test jak @ przyszla, to bym normalnie miala cicha nadzieje ze moze moja fasolka przetrwala...
U mnie owulka tez okolo 15 dc wystepuje czasem pozniej, ale raczej nigdy wczesniej, takze w przyszlym tygodniu staranka:-D w 16dc niestety sie rozstajemy na okolo 3 tygodnie, wiec ostatnia szansa rano na pozegnanie:-) moge tylko liczyc ze owu mi sie nie poprzestawia po tym wszystkim.
Marlenka i wogole wszystkie kobitki powodzenia:-D w starankach, Emilchen masz racje ale bedzie testowanie:-) ja od 16 do 26 bede bez neta to nie nadgonie Was pozniej hehe, mam nadzieje ze bedzie jeden ciag, wszystkie zafasolkowane:-D
to pewnie bedziemy testowaly w tym samym czasie bo u mnie 4 dc:) Fajnie ze wszystkie z tego watku sa w podobnej sytuacji.Ja tez mialam w tym mc strasznie dziwny okres.Krotszy i w ogole inny.
A ktora to dla was wszystkich proba wlasciwie?

reklama
u nas próba trzecia - chociaż ta w poprzednim cyklu taka nieudana była, bo w te najlepsze dni była abstynencja z powodu przeziębienia, które się u mnie chciało rozwinąć w jakąś anginę :wściekła/y: i nie chciałam ryzykować... mam nadzieję, że teraz wszystko będzie dobrze i nic nie przeszkodzi :-p

Do góry