reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Powoli podnoszę się....szkoda,że jeszcze tak głowa mnie boli...ale spoko...popołudniu ide poprawić sobie humor- czyli fryzjer....jedyny pozytyw w związku z faktem,że nie jestem w ciąży,mogę zmienić kolor włosów i wrócić do normy :)))))))))))))))

A Wam kochane moje, bardzo dziękuję za wszystkie słowa otuchy!!!!Dobrze,że tutaj zaglądnełam....dzięki temu mogę się podnieść.....i mieć nadzieję na dalsze starania!!!!
KOCHANE JESTEŚCIE!!

reklama
cześc dziewczynki . we środe ma przyjść @ wredna. A wczoraj biust bolał i gdubu nie biustonosz to przy każdym ruchu bym chyba wyła.I były jakby troche pełniejsze, jesli chodzi o brzych do @ to tak mniej niz zwykle.

Dziewczynki Kochane, ja wierzę, ze sienam w końcu uda... choć samej chce mi się trochę płakać jak widzę te brzuszki i wózki...:zawstydzona/y: ale będzie dobrze.
spadam do roboty... może jeszcze uda mi się zajrzec po południu.

Buziale:-D

Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Mam problem z odczytaniem wyników wykresu temperatury. Wiem,że jest dużo przykładowych wykresów, ale jak się czyta to wszystko i patrzy to można fisia dostać. Może któraś pomoże?

reklama
Cześć dziewczyny jestem tu nowa. Mam problem z odczytaniem wyników wykresu temperatury. Wiem,że jest dużo przykładowych wykresów, ale jak się czyta to wszystko i patrzy to można fisia dostać. Może któraś pomoże?

Witaj na forum!!!!:tak:

Dawaj ten wykres to dzieuchy ci pomogą,bo ja się na tym nie znam :-D:-D:-D:-D

Do góry