Martilla oj widzę że sie nieźle nakręciłaś, wszystkie to czasem przerabiamy, przytulam. ale tempki masz mocno niskie, jak w pierwszej fazie- jeśli krwawienie/plamienie zdarza się w ciązy w terminie @ to przy wysokich tempkach. co do poprzedniego cyklu to raczej nie mogło być skoku w 13dc- tempka z 13dc i 15dc jest wciąż na poziomie tych niższych, więc ff dobrze zaznaczył. o ile owu w ogóle była, to była kiepska, bo i tempki w lutealnej niziuteńkie i sama lutealna krótka bardzo. ale czasem się tak zdarza i póki jest to nie częściej niż raz w roku to ok.
a u mnie starania pełną parą, tzn my w dniach płodnych i niepłodnych kochamy się codziennie, bo tak lubimy i już, więc starania to tylko z nazwy :-) w poprzednią ciążę zaszłam na wakacjach gdzie przez 3 tyg seks był 2-3x dziennie :-)
a u mnie starania pełną parą, tzn my w dniach płodnych i niepłodnych kochamy się codziennie, bo tak lubimy i już, więc starania to tylko z nazwy :-) w poprzednią ciążę zaszłam na wakacjach gdzie przez 3 tyg seks był 2-3x dziennie :-)