reklama
C
claudia4you
Gość
Hejka tylko tyle: nie wiem co za dzien czy plodny czy nie, ale mam tyle sluzu ze dla wojska by starczylo
A co u Was??
A co u Was??
C
claudia4you
Gość
Wisienka nie martw sie, ja juz 7 cykli probuje i nic, teraz jestem dopiero na etapie sprawienia, zeby moj W sie rozluznil i tak nie myslal o tym, czyli dluga droga przedemna
dasz rade ;-)
dasz rade ;-)
kiciaq87
Fed up.....
Witam Was serdecznie!
Na wstępie Wam powiem, że bijecie rekordy w pisaniu. Mam ponad 100 stron zaległości i nie wiem czy je nadrobię ale przez to nie wiem o u Was się dzieje:-( więc chyba jutro siądę i nadrobię
A cóż u mnie. Dziś byłam na drugim USG no i usłyszałam wstępną diagnozę, którą potwierdzą dalsze badania: PCOS :--( jutro pierwsze badanie na glukozę i insulinę. W następnym cyklu dalsze badania. Mam nadzieję, że to jednak nie to. Chociaż jak się dobrze zastanowiłam nad objawami to jednak wszystko na to wskazuje :-( Do tego doszło przodozgięcie macicy pod kontem 90% i kolejne schodki dla "chłopaków". Po prostu "fantastycznie".
Miałam taki cudowny początek roku, zapowiadało się fantastycznie. Wreszcie udało nam się zaoszczędzić parę groszy, małżeństwo kwitło, ja chodziłam zadowolona, chciało mi się chcieć. A teraz czuję, że tracę grunt pod nogami. Nie idzie mi pisanie pracy licencjackiej, w środę pogrzeb Mojej Kochanej Mamy no i jeszcze te głupie jajniki. Jak się wali to już wszystko :--(
Chociaż z drugiej strony cieszę się, że jakiekolwiek nieprawidłowości zostaną wykryte wcześniej.
Życzę Wam dobrej nocy.
P.S. Dotarłam do informacji na temat porządku na forum. Super, że zareagowałyście bo robił się naprawdę bałagan i ciężko było te wszystkie posty czytać. Z doświadczenia forumowego wiem jak ważne jest dbanie o przejrzystość i formę wypowiedzi.
P.S. 2 Krewetko - serdecznie gratuluję. Bardzo się cieszę, że ci się udało. Wyślij kilka fluidków
Strasznie mi przykro kochana, wlasnie tak to zazwyczaj bywa, ze jak sie wali to wszystko, ale przeciez po burzy zawsze wychodzi slonce i w koncu nadejda lepsze dni
Co do Twojej mamy to naprawde bardzo, bardzo ci wspolczuje i nie wiem co Ci napisac, no bo co tak naprawde mozna napisac w takiej sytuacji, chyba tylko tyle, ze czas ukoi bol, kiedys na pewno.
Prace licencjacka jakos domeczysz, wierze w to, nie Tobie pierwszej i nie ostatniej nie idzie jej pisanie
A co do PCOS to jeszcze ostatecznej diagnozy nie ma, a jesli nawet ja postawia to przy odpowiednim leczeniu tez da sie w ciaze zajsc, moze jest troszke trudniej, ale czytalam wypowiedzi dziewczyn z pcos, ze jak sie lekarz dobrze tym zajdzie to mozna i zajsc w ciaze i szczesliwie ja donosic.
Ja wiem, ze teraz wszystko wydaje Ci sie beznadziejne i jakby caly swiat sie zmowil przeciwko Tobie, ale na pewno wszystko sie dobrze ulozy
C
claudia4you
Gość
Dzis 11dc wczoraj miala plan , ale wrocil o polnocy do domu ja juz spalam, zobaczymy co bedzie dzisclaudia
a który masz dzień cyklu? molestuj swojego ile wlezie
kiciaq87
Fed up.....
kiciaq
i gdzie jedziecie ? bo chyba nie doczytalam
a jak tempka? spadła?
Jedziemy na Corfu wygrzac sie troche i bateryjki podladowac przed kolejnymi starankami )
A co do tempki to ja nie mierze jeszcze nie mierze
claudia
to zacznijcie od dzisiaj:-)
kiciaq
no to jak dostaniesz @ (a może nie dostaniesz? ;-) ) to zacznij mierzyć, na prawdę się przydaje:-) i miłego wypoczynku życzę :-) ja wakacje będę mieć w przyszłym roku dopiero hehe
kiciaq
no to jak dostaniesz @ (a może nie dostaniesz? ;-) ) to zacznij mierzyć, na prawdę się przydaje:-) i miłego wypoczynku życzę :-) ja wakacje będę mieć w przyszłym roku dopiero hehe
C
claudia4you
Gość
No bedzie, bedzie. u mnie to wogole spantan bo mam nieregularne cykleclaudia
kiciaq
reklama
Podziel się: