zielona mnie tez znowu kusi zeby zrobic test ale zaczekam bo mnie brzuch bardzo boli to chyba na @ w tym miesiacu pojde na calosc i zrobimi to 12 dnia cyklu,skoro owu mam 16 dnia to moge zaryzykowac no nie?a moze 13?
reklama
Robale
Fanka BB :)
pewnie że się udaCzy ktorejs sie w koncu uda i kiedy bo juz nie moge sie doczekac pierwszej fasolki co one sobie mysla nie chca przyjsc w maju 2010 taka piekna pora
zielona.wampirzyca
mamusieńka
komuś musi się udać:-)
Noukie
Majowa mama 2007
zielona mnie tez znowu kusi zeby zrobic test ale zaczekam bo mnie brzuch bardzo boli to chyba na @ w tym miesiacu pojde na calosc i zrobimi to 12 dnia cyklu,skoro owu mam 16 dnia to moge zaryzykowac no nie?a moze 13?
Pati ja juz Ci pisalam 9 dc to za wczesnie raczej na tej stronce gdzie Ci podalam wpisujesz te dane o ostatniej miesiaczce i wyskakuje Ci Graf cyklu uwzględniający planowanie płci
mama2010
Noukie a przy pierwszej ciazy tez planowaliscie plec czy poprostu tak sie chlopczyk trafil??Pati ja juz Ci pisalam 9 dc to za wczesnie raczej na tej stronce gdzie Ci podalam wpisujesz te dane o ostatniej miesiaczce i wyskakuje Ci Graf cyklu uwzględniający planowanie płci
Robale
Mama a Wy planujecie?
wisienka_83
mamuśka:)
Dziś znowu nudy... Jeszcze 2 dni i urlp Już nie mogę się doczekać
mama2010
Bardbysmy chcieli chlopca a swlaszcza moj bo woadomo niby duma faceta, ale mysle ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe, bede sie cieszyla poprostu ze bedzie :-) a ty Robale wiem ze tez chlopca byscie chcieli. Fajnie jak chlopiec jest pierwszy a dziewczynka pozniej no ale wiadomo czasem nie my o tym decydujemyMama a Wy planujecie?
Noukie
Majowa mama 2007
Noukie a przy pierwszej ciazy tez planowaliscie plec czy poprostu tak sie chlopczyk trafil??
Chlopczyk sie trafil ale przytulanko bylo dokladnie w owu;-)
Pati skoro masz owu w 16 dc a ostatnie przytulanko bylo 9 dc to pleminiczki musialby zyc 7 dni, a srednio zyja do 3 dni u niektorych moze sie zdarzyc 5-7 ale to wyjatki takze skoro chcesz wcelowac sie w dziewczynke to ja bym na Twoim miejscu 13 dc ostatni raz celowala, my teraz do 14 dc rano kiedy owu byla wczoraj w 15 dc troche moze przegielismy ale M sie kloci zeby im dac rowne szanse
reklama
Robale
No my też chłopca a najlepiej chłopców , ale jak mówisz najważniejsze aby zdrowe było :-)Bardbysmy chcieli chlopca a swlaszcza moj bo woadomo niby duma faceta, ale mysle ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe, bede sie cieszyla poprostu ze bedzie :-) a ty Robale wiem ze tez chlopca byscie chcieli. Fajnie jak chlopiec jest pierwszy a dziewczynka pozniej no ale wiadomo czasem nie my o tym decydujemy
Podziel się: