reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

zielona mnie tez znowu kusi zeby zrobic test ale zaczekam bo mnie brzuch bardzo boli to chyba na @ w tym miesiacu pojde na calosc i zrobimi to 12 dnia cyklu,skoro owu mam 16 dnia to moge zaryzykowac no nie?a moze 13?

reklama
zielona mnie tez znowu kusi zeby zrobic test ale zaczekam bo mnie brzuch bardzo boli to chyba na @ w tym miesiacu pojde na calosc i zrobimi to 12 dnia cyklu,skoro owu mam 16 dnia to moge zaryzykowac no nie?a moze 13?

Pati ja juz Ci pisalam 9 dc to za wczesnie raczej:sorry2: na tej stronce gdzie Ci podalam wpisujesz te dane o ostatniej miesiaczce i wyskakuje Ci Graf cyklu uwzględniający planowanie płci:tak:

Mama a Wy planujecie?
Bardbysmy chcieli chlopca a swlaszcza moj bo woadomo niby duma faceta, ale mysle ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe, bede sie cieszyla poprostu ze bedzie :-) a ty Robale wiem ze tez chlopca byscie chcieli. Fajnie jak chlopiec jest pierwszy a dziewczynka pozniej no ale wiadomo czasem nie my o tym decydujemy

Noukie a przy pierwszej ciazy tez planowaliscie plec czy poprostu tak sie chlopczyk trafil??

Chlopczyk sie trafil ale przytulanko bylo dokladnie w owu;-)

Pati skoro masz owu w 16 dc a ostatnie przytulanko bylo 9 dc to pleminiczki musialby zyc 7 dni, a srednio zyja do 3 dni u niektorych moze sie zdarzyc 5-7 ale to wyjatki:sorry2: takze skoro chcesz wcelowac sie w dziewczynke to ja bym na Twoim miejscu 13 dc ostatni raz celowala, my teraz do 14 dc rano kiedy owu byla wczoraj w 15 dc:sorry2: troche moze przegielismy ale M sie kloci zeby im dac rowne szanse:-D:-D:-D

reklama
Bardbysmy chcieli chlopca a swlaszcza moj bo woadomo niby duma faceta, ale mysle ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe, bede sie cieszyla poprostu ze bedzie :-) a ty Robale wiem ze tez chlopca byscie chcieli. Fajnie jak chlopiec jest pierwszy a dziewczynka pozniej no ale wiadomo czasem nie my o tym decydujemy
No my też chłopca a najlepiej chłopców :tak:, ale jak mówisz najważniejsze aby zdrowe było :-)

Do góry