reklama
Erbuś spóźnione zyczonka dla Rorusia
lopciu i gdzie ta focia?jeszcze nam niepszedstawilas swojej kruszynki a niedlugo sie rozpakowywac bedziesz
Svensonka
Fanka BB :)
30tyg koncoweczka fota musi byc :-)zabko jeszcze nie miałam czekam bo mój nie zawsze robi na wizycie każdej
Scully
mamusia :)
Hi
Scully , ale Gabi śliczna i chcialam powiedziec jaka duza , a przecia ona tak jak Roro i niedlugo 2 latka
Sewensonka i Scully my na Fb siedzimy równiez wiec zapraszamy
buziaki
no właśnie -ten czas leci ZDRÓWECZKA dla Roro i piosenka - "dwa latka już minełoooo, jak jeden dzień..." :-)
a na FB mnie nie ma
Gratuluje!!!!!!!
erba na Facebook jak Sie nazywacie?
ps. Zdjecia same Sie obracaja
śliczna damulka wyrosła
Poproszę wszystkie babeczki o fotki dzidzi człowiek na bieżąco chce być ;-)
Witam i o zdrówka pytam
U nas piękna pogoda i prawie w domu nie siedzimy -tylko po placu zabaw biegamy Gabi lubi dzieci
gada mało i za chiny nie chce a na nocnik siada i odrazu ucieka, a siuśki na dywanie coś czuję, że będzie odrazu kibelkowa -jak się już wkońcu odważy siknąć nie w pieluchę
Lalka prawie skończona -jeszcze ubranko
Zaraz poszukam i wrzucę foto
My już po bilansie 2-latka:
13 kg, 84,5 cm
Załączniki
Ostatnia edycja:
Svensonka
Cichocka tu nikt sie nie oddzywano właśnie -ten czas leci ZDRÓWECZKA dla Roro i piosenka - "dwa latka już minełoooo, jak jeden dzień..." :-)
a na FB mnie nie ma
śliczna damulka wyrosła
Poproszę wszystkie babeczki o fotki dzidzi człowiek na bieżąco chce być ;-)
Witam i o zdrówka pytam
U nas piękna pogoda i prawie w domu nie siedzimy -tylko po placu zabaw biegamy Gabi lubi dzieci
gada mało i za chiny nie chce a na nocnik siada i odrazu ucieka, a siuśki na dywanie coś czuję, że będzie odrazu kibelkowa -jak się już wkońcu odważy siknąć nie w pieluchę
Lalka prawie skończona -jeszcze ubranko
Zaraz poszukam i wrzucę foto
Zobacz załącznik 559335Zobacz załącznik 559336Zobacz załącznik 559337Zobacz załącznik 559338
My już po bilansie 2-latka:
13 kg, 84,5 cm
przyaltuje do pl 30 czerwca po dwoch latach kto ma sie ochote spotkac w krakowie?...
reklama
Svensonka
Podziel się: