reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Super foty

my wczoraj wrocilismy z egiptu po tygodniowym upale po34stopnie wrocilam do zimnej szwecji lekki snieg i zimno
ja chce znow na plaze ........

oj, to ja chcę z tobą na tę plażę :tak:

Zaglądłam zdrówka życzyć i uciekam lali włosy robić ;-) Już zszyta więc włoski teraz i myślę nad ciuszkami ;-) Największą radość mam, że Gabi się nawet bez włosów podoba i bawi się nią :-D

Żabcia jak dieta?

reklama
oj, to ja chcę z tobą na tę plażę :tak:

Zaglądłam zdrówka życzyć i uciekam lali włosy robić ;-) Już zszyta więc włoski teraz i myślę nad ciuszkami ;-) Największą radość mam, że Gabi się nawet bez włosów podoba i bawi się nią :-D

Żabcia jak dieta?
dietka narazie nadal stoi w miejscu czekam az sie pojawia swieze i tanie warzywka bo puki co niedam rady dietowac w planach sa wazniejsze wydatki prawdopodobnie bedziemy musieli kupic malemu ortezy lub luzki ortopedyczne :zawstydzona/y: czekam na kolejna wizyte u pani dr z osrodka w ktorym maly jest rehabilitowany jesli zdecyduje ze mu to pomoze to zaczniemy sie starac o ten sprzet a po drodze jeszcze czeka nas wizyta u neurologa i prywatna wizyta ortopedyczna bo ten z nfz ciagle wszystko bagatelizuje wole isc skonsultowac to do innego
scully ale cudna córka oczywiście:):)
lala też
zabko no żeby jeszcze więcej słońca było
svensonka zazdroszczę wyjazdu:):)

LOPCIU, MYSZKO powinnysmy sie na was obrazic obie w ciazy (ty lopciu to juz calkiem daleko) a zadna z was jeszcze nam nieprzedstawila swojego malenstwa :dry: napewno macie jakies focie z usg a ciocicom dzidziusiow przedstawic to nielaska ;-):-D oj macie ode mniepo klapsie :-p

dietka narazie nadal stoi w miejscu czekam az sie pojawia swieze i tanie warzywka bo puki co niedam rady dietowac w planach sa wazniejsze wydatki prawdopodobnie bedziemy musieli kupic malemu ortezy lub luzki ortopedyczne :zawstydzona/y: czekam na kolejna wizyte u pani dr z osrodka w ktorym maly jest rehabilitowany jesli zdecyduje ze mu to pomoze to zaczniemy sie starac o ten sprzet a po drodze jeszcze czeka nas wizyta u neurologa i prywatna wizyta ortopedyczna bo ten z nfz ciagle wszystko bagatelizuje wole isc skonsultowac to do innego

LOPCIU, MYSZKO powinnysmy sie na was obrazic obie w ciazy (ty lopciu to juz calkiem daleko) a zadna z was jeszcze nam nieprzedstawila swojego malenstwa :dry: napewno macie jakies focie z usg a ciocicom dzidziusiow przedstawic to nielaska ;-):-D oj macie ode mniepo klapsie :-p
Papierami ;-)

już niedługo ide na usg to mam nadzieję że dostanę ładne zdjęcie:):)

trzymam cie za slowo a kiedy masz to usg? my jutro jedziemy z Klaudia na EEG i z małym na bilans 2-latka i po skierowanie do neurologa dla niego i caly dzien niebedzie mnie w domu przez 2 wizyty i brak prawa jazdy ehh juz mnie mecza te jazdy autobusami wiecej sie na nie czeka i nimi jedzie niz to warte :baffled:

image.jpg
już niedługo ide na usg to mam nadzieję że dostanę ładne zdjęcie:):)
Tez czekam na fote:-))))

kuzynka zaczela 12tyd ciazy dzis ;-)))))

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Hi

Scully , ale Gabi śliczna i chcialam powiedziec jaka duza , a przecia ona tak jak Roro i niedlugo 2 latka :szok::szok::szok:

Sevensonka fajnie tylko fota do gory giramii :rofl2:

:laugh2:No ciotki cięzarne fotki poprosimy :cool:

MY mamy jutro imprezke mlodego wiecdzis pieke , gotuje a posprzatam to juz nie wiem kiedy

Sewensonka i Scully my na Fb siedzimy równiez wiec zapraszamy :)

buziaki

reklama
Do góry