tez nielubie jesieni i zimy bo urodzilam sie zima i jestem zmarzluchem ;-)Swieta Sie zblizaja i zimna tez bleee ja kocham plaze i slonce!
reklama
svensonka no to podziwiam że siedzisz w tym mroźnym krajuSwieta Sie zblizaja i zimna tez bleee ja kocham plaze i slonce!
tez nie lubię, ja kocham wiosnę , lato i piękną jesień
a zime lubię za oknem jak nie muszę nigdzie wychodzić
Svensonka
Fanka BB :)
Dokladnie zima tylko na zdjeciach jest pieknasvensonka no to podziwiam że siedzisz w tym mroźnym kraju
tez nie lubię, ja kocham wiosnę , lato i piękną jesień
a zime lubię za oknem jak nie muszę nigdzie wychodzić
no tak skandynawia pol roku zimy
Scully
mamusia :)
Hej Nadzia ma juz 4 miesiące, człowiek ciągle zalatany a czas płynie nie wiadomo kiedy .Niestety mała ma duży niedosłuch i będzie nosić aparaciki . a po za tym wszystko ok Żabko my też teraz składamy dokumenty na komisję ., ciekawe ile będziemy czekać?
Oto Nadzia
ślicznotka ;-)
ale bedzie ok chcialam sie pochwalic ze stracilam juz 7 kg na mojej dietce :-) jeszcze 19 i bede w niebie mmam nadzieje ze sie uda i ze niepotrwa to zadlugo ;-)
świetnie trzymać tak dalej wklejisz foto to cię nie poznamy
Batonik widzialam Cię No i jeszcze siedzi a nic nie pisze
Udało mi sie wywąchac iz 16-09 Pok urodziła Zosie A Pajka urodziła synka 17-09
A teraz to juz lete spać
Pok i Pajka - gratulacje
Witam
Ja jak zwykle szybko, bo obiadek muszę gazem zrobić
Międzyzdroje -rewelka
Nie wytrzymałam i jeszcze zorganizowałam rodzinie niespodziankę i zabrałam ich do Szklarskiej Poręby na weekend Kochane GÓRY -jak to bez nich żyć (?):-)
2 tyg temu mieliśmy Wesele u mojego kuzyna -rewelka zabawa
A 1 tydz. temu byłam na ślubie kumpelki
Kasy poszło, ale warto ;-):-)
Mama dziś pojechała do sanatorium więc musimy sami sobie zorganizować czas z Gabi, a i ja do pracy grafik mam ciężki jakoś minie te 3 tyg.
Lecę i zdrówka życzę :-)
BUZIAK
juz jestem 9 kg lzejsza o 7 juz zapomnialam hihihi a fotke wrzuce jak juz schudne wiecej to wkleje focie przed i po diecie ;-) sama jestem ciekawa jak to bedzie wygladac hihihihi ale juz 2 pary spodni dzinsow poszly w odstawke bo wisza na mnie a jeszcze niedawno byly obcisle a ja nielubie w takich chodzic jak w udach i pupie wisi wszystko teraz nosze mniejsze obcisle i czekam az i one sie rozluznia ;-) a po domu chodze w dresiakach wiec nieprzygladam sie czy wisza czy nie...ślicznotka ;-)
świetnie trzymać tak dalej wklejisz foto to cię nie poznamy
Pok i Pajka - gratulacje
Witam
Ja jak zwykle szybko, bo obiadek muszę gazem zrobić
Międzyzdroje -rewelka
Nie wytrzymałam i jeszcze zorganizowałam rodzinie niespodziankę i zabrałam ich do Szklarskiej Poręby na weekend Kochane GÓRY -jak to bez nich żyć (?):-)
2 tyg temu mieliśmy Wesele u mojego kuzyna -rewelka zabawa
A 1 tydz. temu byłam na ślubie kumpelki
Kasy poszło, ale warto ;-):-)
Mama dziś pojechała do sanatorium więc musimy sami sobie zorganizować czas z Gabi, a i ja do pracy grafik mam ciężki jakoś minie te 3 tyg.
Lecę i zdrówka życzę :-)
BUZIAK
kobietki co tak cicho?ja jutro jade do dentystki na kolejna wizyte tym razem z mezem pierwszy raz bedzie u mojej dentystki sobie zeby robic zxobaczymy jak pojdzie a zaraz po dentystce wizyta u ortopedy co prawda mam wszystko na ta sama godzine ale do ortopedy moge byc pozniej bo i tak zawsze sie spoznia
dobranoc kobietki
Scully
mamusia :)
Superowo
Też ciekawa jestem fotki :-)
Witam :-)
Ale pogoda do bani leje i leje, pochmurno i spać się chce
a ja dziś szał upiekłam ciasteczka ala pieguski -prosty przepis a pycha i okna pomyłam w 2 pokojach (dużych) jeszcze w 1 pokoju i kuchni mi zostały, ale to te mniejsze :-)
ide na ciacho
pa, pa :-)
a ja dziś szał upiekłam ciasteczka ala pieguski -prosty przepis a pycha i okna pomyłam w 2 pokojach (dużych) jeszcze w 1 pokoju i kuchni mi zostały, ale to te mniejsze :-)
ide na ciacho
Ostatnia edycja:
Svensonka
trzymam kciuki za diete i czekam na zdjecia :-)juz jestem 9 kg lzejsza o 7 juz zapomnialam hihihi a fotke wrzuce jak juz schudne wiecej to wkleje focie przed i po diecie ;-) sama jestem ciekawa jak to bedzie wygladac hihihihi ale juz 2 pary spodni dzinsow poszly w odstawke bo wisza na mnie a jeszcze niedawno byly obcisle a ja nielubie w takich chodzic jak w udach i pupie wisi wszystko teraz nosze mniejsze obcisle i czekam az i one sie rozluznia ;-) a po domu chodze w dresiakach wiec nieprzygladam sie czy wisza czy nie...
kobietki co tak cicho?ja jutro jade do dentystki na kolejna wizyte tym razem z mezem pierwszy raz bedzie u mojej dentystki sobie zeby robic zxobaczymy jak pojdzie a zaraz po dentystce wizyta u ortopedy co prawda mam wszystko na ta sama godzine ale do ortopedy moge byc pozniej bo i tak zawsze sie spoznia
dobranoc kobietki
moje okna juz wolaja o pomste a mam tylko 2 do umycia u siebie i u corki ale czasu narazie kompletnie brakSuperowo
ide na ciacho
no musze w wolnej chwili corke poprosic zeby mi zdjecie zrobila wkoncu juz 10 kg mniej to powinno byc juz cos widactrzymam kciuki za diete i czekam na zdjecia :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Svensonka
Dokladnie zobaczymy zabeczkemoje okna juz wolaja o pomste a mam tylko 2 do umycia u siebie i u corki ale czasu narazie kompletnie brak
no musze w wolnej chwili corke poprosic zeby mi zdjecie zrobila wkoncu juz 10 kg mniej to powinno byc juz cos widac
Podziel się: