eijf
Fanka BB :)
te ostatnie dni sa zdecydowanie najgorsze.jeszze podczas staran mamy tyle nadzieji i zaraz po owu tez a potem przewaznie rozczarowanie.mnie tez dobijaja te tysiace wozkow,dziewczyny ktore dziecka sobie nie zyczyly a od tak maja,rodziny patologiczne ktore mnoza sie jak kroliki (czy one kurcze takie zdrowe?)a ja sie pilnuje(lyka alkoholu nie bire),nie pale,badam sie,sprawdzam i nic...co do sluzu to akurat na poczatku nie mialam ale go w koncu dostalam i teraz tez cieszylam sie bo po owu mialam duzo bialego(zreszta do dzis mam),taki rzadki,wodnisty ale bialy i bylo go duzo.to niby tez mial byc objaw ciazy...gdybym nie zrobila bety ewnie dalej bym sie ludzila bo mialam rano 37...rozczarowanie byloby wiekszeDziś nie potrafie mysleć pozytywnie. .. Siostra mjego męża niecałe 2 miesiące temu wspominała, ze przydałoby sie rodzeństwo dla Kubusia i tak od razu im sie udało. Poza tym cały czas słyszę, ze ktos ze znajomych jest w ciaży. A najgorsze jest to, ze wiekszość to wpadki a my planujemy świadomie i nic z tego nie wychodzi.
Ja cały czas mam zle przeczucia... Jeszcze jeden cykl muszę przetrzymać i idę do lekarza. Ja np. nie mam śluzu przypominającego białko jaja kurzego, mimo brania wiesiołka ( 3 razy dziennie po 2 kapsułki) śluz mam tylko wodnity i nie ma go jakos przeraźliwie dużo. Poza tym mam bardzo nistka tempke. No i bardzo bolesne @. Chociaz w tym cyklu jest inaczej... poprzednie 2 cykle od samej owulacji bolały mnie jajniki, czułam sie jak na @, czasami miałam mdłości, bolało mnie podbrzusze itd. a w tym cyklu nic. Zero jakichkolwiek objawów...Sama juz nie wiem co mam myśleć. Chciałabym zasnać i obudzić się 27.08... wtedy powinna pojawić sie @...
podobno sluz czasem jest ale go nie widac na zewnatrz a wodnisty to tez plodny.No ale ja jestem taka ze dla swietego spokoju wole robic badania.szkoda tylko ze na zachodzie mam to utrudnione.wszystko niemal w pl robie jak jestem no ale za czesto mnie tu nie ma.moze gdyby tanie loty byly...ale ich nie ma.