reklama
Hej babole
A no nygusy na maksa z nas
Olakle Batonik czas leci za szybko moim zdaniem, ja pamiętam jak moja córcia się urodziła jakby to było wczoraj a tu proszę dziewczyna ze hej :-) juz mamusie przerosla obecnie mierzy 171 az mi sie nie chce wierzyc normalnie i walczymy z niedowaga moze jej taki urok .
My dziś juz po spacerku co prawda mrozik brrr ale słoneczko taki pięknie świeci więc trzeba było ruszyć dupkę po 3 dniach leżakowania .
Kobitki 50 DNI
A no nygusy na maksa z nas
Olakle Batonik czas leci za szybko moim zdaniem, ja pamiętam jak moja córcia się urodziła jakby to było wczoraj a tu proszę dziewczyna ze hej :-) juz mamusie przerosla obecnie mierzy 171 az mi sie nie chce wierzyc normalnie i walczymy z niedowaga moze jej taki urok .
My dziś juz po spacerku co prawda mrozik brrr ale słoneczko taki pięknie świeci więc trzeba było ruszyć dupkę po 3 dniach leżakowania .
Kobitki 50 DNI
Hej
erba WOW zapiernicza ten czas
Batonik i olkale super dziewczynki rosną
izus mam nadzieję że rozmowa z przyjaciółką bardzo pomogła &&&& trzymaj się i kciuki za dobrą i słuszną decyzję jakąkolwiek podejmiesz
erba WOW zapiernicza ten czas
Batonik i olkale super dziewczynki rosną
izus mam nadzieję że rozmowa z przyjaciółką bardzo pomogła &&&& trzymaj się i kciuki za dobrą i słuszną decyzję jakąkolwiek podejmiesz
Scully
mamusia :)
Ja starania zawieszam na długi długi czas wczoraj dowiedziałam się że mój mężuś mnie zdradza
Jestem ,załamana, nie wiem co dalej będzie kocham go z calego serca ale tego to chyba nie potrafię wybaczyć ,mówi że trwało to miesiąc i widzieli sie tylko trzy razy że nie kocha tej kobiety,że nie wie czemu to zrobił, ....mowi też że bardzo żałuje ,że nie może beze mnie żyć i że tylko mnie kocha,jest równiez załamany.dzis wyjeżdża na 5 dni więc mam czas na przemyślenia co dalej??????????????????a najlepsze to że znam ta kobietę (siostra mojej bratowej-taka czysta k..wa-za przeproszeniem)
Także nie wesoło mam nie zyczę nikomu tego co ja teraz przeżywam non stop ryk i płacz wyglądam jak zombi z tymi oczami,
pozdrawiam będę do was zaglądać bo fajnie jest z Wami Trzymam kciuki za fasolki&&&&&&&&&
strasznie mi przykro doradzić nie mogę i nie chcę, bo ty sama musisz podjąć tą decyzję i wiem, że nie jest ona prosta
Ja nie raz rozmawiałam z mężem o zdradzie (mam na myśli typowo: sex) i o tym, że bym mu nigdy nie wybaczyła i napewno nie byłabym już z nim. On jest tego świadomy. U nas to działa w obie strony, bo mąż też by zemną już nie był. Od czasu do czasu mu o tym przypominam (bo faceci mają krótką pamięć)...
mocno trzymam kciuki za dobrą decyzję i tulam gorąco
chyba mam za wysoką temp w domu :/ mała ma chyba na szyi potówki i coś słabo spała za dnia ostatnio, a teraz jak grzejniki skręciłam to już 2h śpi w łóżeczku i zasnęła sama
możliwe, że temp lepiej się śpi jak nie jest duszno ;-)
na ja karuzele też będę miała w sobotę, ale pożyczoną..na razie zabawiam ją grzechotkami, na macie to max 15 min, ale wyciąga juz rączki do zabawek...
szok, że takie maleństwa już się chcą bawić :-) a książeczki to w jakim wieku warto zacząć czytać
juz mamusie przerosla obecnie mierzy 171 az mi sie nie chce wierzyc normalnie i walczymy z niedowaga moze jej taki urok .
Kobitki 50 DNI
córci zrób badania podstawowe + na anemię jak jest ok to nie przejmuj się, bo tak jak napisałaś taki jej urok ja zawsze byłam szczupła i mama piszczała, że za chuda jestem próbowała mnie podtłuczyć, a ja się męczyłam tym wciskaniem dodatkowego jedzenia wkurzyłam się kiedyś i poszłam z nią zrobić badania i wyszło, że jest ok po prostu taka jestem i już odpuściła, a ja dalej jestem taka jak byłam - "drobna"
już 50 dni ja u siebie nawet nie liczę staram się nie myśleć za dużo, bo w panikę wpadnę
I słonka moje mam katarek :-( siedzę grzecznie w domu i staram się kurować wczoraj zaczciało mi się na kolację kanapkę z czosnkiem i mleko, na wzmocnienie to nie był dobry pomysł o 3 rano się obudziłam i męczyłam się ze zgagą po tym czosnku, a co się położyłam to zgaga podchodziła... fuj... dziś tylko mleczko bez czosnku
Mysza84
Fanka BB :)
Hej!
Scully na katarek kup sobie Euphorbium.
A co do książek to ja Szymkowi od maleńkiego czytałam, i teraz wyraźnie widać że ma swoje ulubione wierszyki i takie które go nie interesują.
Najlepsze dla dzieciaków wierszyki-rymowanki.
Erbuś no leci...dopiero co było 100...80...a już 50.
Olkale śliczna córunia.
Mojej synowej nie chwale :-) coby mi jej ktoś nie próbował podkraść ale schrupałabym ją całą.
Izus stanęłaś przed podjęciem bardzo ważnej decyzji...można powiedzieć że życiowej, bo od niej będzie zależało Twoje i dzieciaka dalsze życie. Wiem że podejmiesz słuszną. Trzymam mocno za Ciebie &&& i wiem że będziesz jeszcze kiedyś bardzo szczęśliwa.
Lopciu co u Ciebie ?
Pozdrawiam Was :-)
Scully na katarek kup sobie Euphorbium.
A co do książek to ja Szymkowi od maleńkiego czytałam, i teraz wyraźnie widać że ma swoje ulubione wierszyki i takie które go nie interesują.
Najlepsze dla dzieciaków wierszyki-rymowanki.
Erbuś no leci...dopiero co było 100...80...a już 50.
Olkale śliczna córunia.
Mojej synowej nie chwale :-) coby mi jej ktoś nie próbował podkraść ale schrupałabym ją całą.
Izus stanęłaś przed podjęciem bardzo ważnej decyzji...można powiedzieć że życiowej, bo od niej będzie zależało Twoje i dzieciaka dalsze życie. Wiem że podejmiesz słuszną. Trzymam mocno za Ciebie &&& i wiem że będziesz jeszcze kiedyś bardzo szczęśliwa.
Lopciu co u Ciebie ?
Pozdrawiam Was :-)
Ostatnia edycja:
U nas niewyylaja na usg tylko na kontrole bioderek i finito a ja bym chciala od ciebie przepis na tego kurczaczka co wczoraj robilas :-)niewierze o tej porze i jestem pierwsza oj Babolki ale z Was nyguski
... moja Kluseczka wczoraj przeszła samą siebie bo bardzo mało spała, efekt był taki że była z lekka zmierzła ale na szczęście noc ładnie minęła dziś na 16 do lekarza u nas nadal niezmiennie -12 ja chce wiosnę
Żabko to badanie to USG nerek kontrolne ;-)
Pozdrówka
dzieki nadzieja ze menu niemusi byc nudne chociaz brakoje mi budyniu i kaszki manny ale wytrwam ciekawe jak dlugo bez tego nabialu musze zyc...hej batonik jestes?
tak tak erba czas leci niesamowicie...3 miesiace ma mała, a mi ciagle wydaje sie, ze urodziłam ja wczoraj ;-)
wczoraj to na pewno była jakaś niestrawność, o niezliczoną ilosć kupek zrobiła i to w kolerze trochę nie tego ;-)
Batonik co do krostek to dziewczynom z grudniówek, które odstawiały nabiał kroski u dzieci znikały po ok 2 tyg...uzbrój sie w cierpliwość...
co do odstawiania nabiału to efektem ubocznym na pewno będzie spadek wagi...bo opcji jedzeniowych dużo wyklucza...pamiętajcie o ryzach, makaronach, kaszach, rybkach, pierogach (raczej własnej roboty) potrawach z ciasta drożdżowego (tylko na wodzie, bez mleka i jajek) takiego na pizze - mozna robić placuszki czy bułeczki z różnym nadzieniem no duzo warzyw (marchew, pietrucha, seler, szpinak, brokuł)
nie wiem w pokoju czasem jak mierze termometrem takim do ucha tylko na otoczenie to nawet 25 jest :/ teraz zmierzyłam i w małej pokoju tam gdzie spała było 22,6 a u nas 23,4 no ale potówki jakby nie było są
Blanka to ogólnie śpioch jest za rodzicami i czasem ma dzień że śpi od karmienia do karmienia całe 24h no może jak jej aktywność wyniesie 1h na 24 to dobrze, ale nie zawsze, pewnie dlatego na miesiąc przytyła 1400g
to masz dobrze moj gzub zawsze miedzy jednym a drugim spaniem zawsze ma 1-2 godziny niespaniia czesciej dwie a ostatnio w ciagu dnia ma tylko jedna 3-godzinna drzemke i jedna polgodzinna i koniec wiec niewiele ale w nocy spi po 3-4 godziny
Ostatnia edycja:
Mysza hej póki co starania zawieszone- reorganizacja w pracy
miałam dzisiaj iśc na tokso ale za bardzo przymroziło i mi się nie chciało
a co dalej to dokładnie nie wiem:0 chyba może jakieś badanka jeszcze zobaczymy
a malutki zdrowy??? bo u was w Małopolsce mówili że dzieciaczki chorują????
szok takie maleństwa pokazywali w szpitalach:-(
miałam dzisiaj iśc na tokso ale za bardzo przymroziło i mi się nie chciało
a co dalej to dokładnie nie wiem:0 chyba może jakieś badanka jeszcze zobaczymy
a malutki zdrowy??? bo u was w Małopolsce mówili że dzieciaczki chorują????
szok takie maleństwa pokazywali w szpitalach:-(
:-)Hej Żabko
... to badanie było dlatego, że mała miała po urodzeniu stwierdzony mało zwarty UKM obu nerek i należało to skontrolować czy nic się nie będzie działo i czy wszystko się unormuje, na nasze szczęście wszystko jest w porządku UKM zwarty i nie poszerzony a nerki prawidłowej wielkości ;-) jeszcze tylko badanie moczu musimy zrobić
mała dziś zachwycona karuzelą oderwać oczu nie może odkąd wróciliśmy i zaciesza plapkę
co do przepisu to bardzo proste ... bo kucharka ze mnie marna ... filet z piersi kurczaka solisz i pieprzysz delikatnie, wrzucasz do rękawa + warzywa Hortex i do piekarnika rozgrzanego na 200 stopni i finał bardzo czasochłonne
Myszka dziex, ale wiesz że nie dam chrupnąć ani kawałka mojej Kluseczki
Pozdro ;-)
... to badanie było dlatego, że mała miała po urodzeniu stwierdzony mało zwarty UKM obu nerek i należało to skontrolować czy nic się nie będzie działo i czy wszystko się unormuje, na nasze szczęście wszystko jest w porządku UKM zwarty i nie poszerzony a nerki prawidłowej wielkości ;-) jeszcze tylko badanie moczu musimy zrobić
mała dziś zachwycona karuzelą oderwać oczu nie może odkąd wróciliśmy i zaciesza plapkę
co do przepisu to bardzo proste ... bo kucharka ze mnie marna ... filet z piersi kurczaka solisz i pieprzysz delikatnie, wrzucasz do rękawa + warzywa Hortex i do piekarnika rozgrzanego na 200 stopni i finał bardzo czasochłonne
Myszka dziex, ale wiesz że nie dam chrupnąć ani kawałka mojej Kluseczki
Pozdro ;-)
reklama
Mysza84
Fanka BB :)
Hejka!
Kto dzisiaj kawusię serwuje ?!?
Lopciu to mam nadzieje że wszystko się poukłada w pracy.
Szymuś zdrowy, choć wczoraj coś mu gorączka skończyła, ale po czopku spadła i dzisiaj też już rano w normie. Postraszyli mnie że takie coś to może być od ząbków.
Batonik a tam nie dasz...nie będę się prosić - wycałuję i tyle.
Cieszę się że wsio ok no i życzę udanej zabawy przy zbieraniu siuśków.
Pozdrawiam
Kto dzisiaj kawusię serwuje ?!?
Lopciu to mam nadzieje że wszystko się poukłada w pracy.
Szymuś zdrowy, choć wczoraj coś mu gorączka skończyła, ale po czopku spadła i dzisiaj też już rano w normie. Postraszyli mnie że takie coś to może być od ząbków.
Batonik a tam nie dasz...nie będę się prosić - wycałuję i tyle.
Cieszę się że wsio ok no i życzę udanej zabawy przy zbieraniu siuśków.
Pozdrawiam
Podziel się: