reklama
erba mnie butelki TT wogóle nie pasują...jak dziecko ma mały pyszczek to one zatykają nosek. My stosujemy butelki dr. Browns - z wąską szyjką - rewelacja.
dzieki za info
dzis wlasnie czytalam o tych butelkach dr browns musze poszperac kurcze teraz to tego wszystkiego pelno i niewiadomo na co sie zdecydowac , jak masz jakies inne przetestowane rzezcy to bardzo chetnie poprosze o info
wlasnie weszam na jakas stronke i widze ze antykolkowe rowniez maja
Scully
mamusia :)
batonik pochwal sie brzuszkiem jaki juz masz???ja wklejam wam swoje zdjecie staraczki prosze glaskac i sie szybciutko zarazac ;-)
słodziutki brzusio
No to teraz bedziesz nasłuchiwała czy to to :-) u mnie tez tak bylo na poczatku ze troszku pukal potem cisza takze jeszcze troche jak rozmawialam ze swoja gin to sie przyjmuje sie ze babla sie czuje jak ma pow 200 g
miałam znów bombelki, a póki co ciszaaaa
hej hej ...
Ale zaszalalas ja tez robiłam dzis pranko duzych ciuszków dzis sobie spiasałam wypraweczkę i stwierdzilam ze w grudniu pokupuje juz butelki smoczki kocyki jeszcze beda po starej stawce vat
podzielisz się swoim spisem -też bym porobiła zakupy ja ostatnio nie zajmowałam się niczym związanym z pracą i nie wiedziałam o zmianie coś mi się obiło kiedyś, że z 7 na 8%, a z 22 na 23%, ale wtedy to były tylko plany
Aha pyzy sie udaly :-)
mniam lubię pyzy
erba mnie butelki TT wogóle nie pasują...jak dziecko ma mały pyszczek to one zatykają nosek. My stosujemy butelki dr. Browns - z wąską szyjką - rewelacja.
co masz wartego polecenia dla maleństwa to pisz każda uwaga się przyda
Ja chciałam sobie kupić scrabble (zawsze o nich marzyłam, ale kasy nie było, a one strasznie drogie były) Byłam w Tesco są te orginalne ze słownikiem gratis, ale po ok.103 zł, a na necie kupiłam po 101 zł (już z przesyłką) te same + (zamiast słownika) gratis My First Scrabble do nauki języka angielskiego dla dzieci super sama się podszkole ;-)
Strasznie zmarzłam, ale już się pod kocykiem grzeję
Wiecie jak patrzę na te opóźnienia w PKP to aż się cieszę, że nie muszę z moim brzuszkiem jechać do pracy. Bo w tamtym roku też takie zamieszanie było, że codziennie po 2 godz czekałam na pociąg, by wrócić do domu
Mysza84
Fanka BB :)
Batonik i jak tam wizyta ?!?
erba te butelki mają taki odpowietrzacz. Ja zaczęłam właśnie od TT i już w szpitalu z położną stwierdziłyśmy że beznadziejna, później Avent - ale źle się Szymkowi ciągło, choć to może być wina smoka że był za mały, no i jeszcze Lovi w domu testowałam, ale smoczek się zasyssa więc musiałam co chwila wyciągnąć butlę z buzi Szymkowi bo już nie leciało. Jak kupiłam te dr Brownsa to się mu super zaczęło jeść - co widać po wadzę jak przybiera bo waży już ponad 4kg :-)
Dziewczynki zrobię dla Was listę ale jutro...napiszę co my stosujemy i co warto kupić, bo dziecię śpi już 3,5godziny i zaraz pewnie się obudzi z wielkim głodem więc nie chcę się za to zabierać.
erba te butelki mają taki odpowietrzacz. Ja zaczęłam właśnie od TT i już w szpitalu z położną stwierdziłyśmy że beznadziejna, później Avent - ale źle się Szymkowi ciągło, choć to może być wina smoka że był za mały, no i jeszcze Lovi w domu testowałam, ale smoczek się zasyssa więc musiałam co chwila wyciągnąć butlę z buzi Szymkowi bo już nie leciało. Jak kupiłam te dr Brownsa to się mu super zaczęło jeść - co widać po wadzę jak przybiera bo waży już ponad 4kg :-)
Dziewczynki zrobię dla Was listę ale jutro...napiszę co my stosujemy i co warto kupić, bo dziecię śpi już 3,5godziny i zaraz pewnie się obudzi z wielkim głodem więc nie chcę się za to zabierać.
Ja tez bardzo sie ciesze ze nie musze noska na ten ziab wystawiacsłodziutki brzusio
miałam znów bombelki, a póki co ciszaaaa
podzielisz się swoim spisem -też bym porobiła zakupy ja ostatnio nie zajmowałam się niczym związanym z pracą i nie wiedziałam o zmianie coś mi się obiło kiedyś, że z 7 na 8%, a z 22 na 23%, ale wtedy to były tylko plany
mniam lubię pyzy
co masz wartego polecenia dla maleństwa to pisz każda uwaga się przyda
Ja chciałam sobie kupić scrabble (zawsze o nich marzyłam, ale kasy nie było, a one strasznie drogie były) Byłam w Tesco są te orginalne ze słownikiem gratis, ale po ok.103 zł, a na necie kupiłam po 101 zł (już z przesyłką) te same + (zamiast słownika) gratis My First Scrabble do nauki języka angielskiego dla dzieci super sama się podszkole ;-)
Strasznie zmarzłam, ale już się pod kocykiem grzeję
Wiecie jak patrzę na te opóźnienia w PKP to aż się cieszę, że nie muszę z moim brzuszkiem jechać do pracy. Bo w tamtym roku też takie zamieszanie było, że codziennie po 2 godz czekałam na pociąg, by wrócić do domu
Bry bry zimno zimno a jak wizytka ?????Hej Babolki wieczorowo
... niestety dziś musiałam wyjść z domku na ten ziąb bbbbrrrrrrrrrr, co prawda tylko do auta i z auta do lekarza ale mimo wszystko zmarzlak ze mnie niesamowity
a gdzie reszta ???
Batonik i jak tam wizyta ?!?
Super Myszko bardzo będziemy Tobie wdzięczne
A ja zaraz kąpiel odchwaszczanie jak to mowi Batonik bo jutro wizytka z samego rana
Dobrej nocyyyyy ! buziaki
zniknęłam na Housie ;-)
Erba ... odchwaszczanie mówisz ... ja dziś zaliczyłam poranne, ale niestety z pomocą R bo samej już ciężko
Myszka no więc wizyta na razie nie przyniosła specjalnie żadnych nowych wiadomości tzn dopóki nie będzie wyników badań to nic nie można powiedzieć :-( głównie zależy wszystko od tego czy aspat i alat nadal będą w tendencji spadkowej jeśli zatrzymają się lub odrobinę wzrosną to będzie cięcie jutro robię sobie dla swojej wiadomości badania bo jak znam życie to i tak w szpitalu będą je wszystkie powtarzać, ale chociaż będę troszkę spokojniejsza i świadoma poza tym jest jeszcze jedna kwestia tzn przed porodem muszę odstawić zastrzyki żeby nie doszło do krwotoku a jeśli sn to skąd będę wiedziała że za 2 dni np będę rodzić tak więc nadal jestem skołowana bo wszystko rozstrzygnie się po 13 grudnia
Erba ... odchwaszczanie mówisz ... ja dziś zaliczyłam poranne, ale niestety z pomocą R bo samej już ciężko
Myszka no więc wizyta na razie nie przyniosła specjalnie żadnych nowych wiadomości tzn dopóki nie będzie wyników badań to nic nie można powiedzieć :-( głównie zależy wszystko od tego czy aspat i alat nadal będą w tendencji spadkowej jeśli zatrzymają się lub odrobinę wzrosną to będzie cięcie jutro robię sobie dla swojej wiadomości badania bo jak znam życie to i tak w szpitalu będą je wszystkie powtarzać, ale chociaż będę troszkę spokojniejsza i świadoma poza tym jest jeszcze jedna kwestia tzn przed porodem muszę odstawić zastrzyki żeby nie doszło do krwotoku a jeśli sn to skąd będę wiedziała że za 2 dni np będę rodzić tak więc nadal jestem skołowana bo wszystko rozstrzygnie się po 13 grudnia
Svensonka
zniknęłam na Housie ;-)
U nas ok mala ma mniejsze te kolki chyba bo tylko godzine placze wieczorami
kupilam tez butelki antykolkowe
takie rurki co sie do odbytu wklada na gazy dwie pary kropli wiec zobaczymy
ja zapalenie gardla prawie glos stracilam i -20 u mnie dzis masakra
reklama
Svensonka
Witajcie!
Batonik tak samo jak toxo...jak przechodziłaś to masz przeciwciała.
Svensonka bo tak sobie jeszcze myślałam dlaczego ta Twoja córcia tak płaczę i przypomniało mi się że kiedyś pisałaś że ją raz na tydzień kąpiecie...może funduj jej ciepłe kąpiele codziennie, bo to też na brzuszek pomaga.
Pozdrawiam!
No nie wiem u mnie w domu wszyscy chorzy i zimno jak cholera pozatym mowia u mnie ze dziecko male ma tluszczyk na skorze ktory chroni przed wszystkim i nie wratko kompac czesto oi smywac tego
juz troszke lepiej zobaczymy
Podziel się: