Witam się i ja,
NIestety objawy @ rozkręciły się na dobre :-(
Ten dzień chyba nie bedzie miły - tak cos czuje :-(
Hej Tośka, ale @ jeszcze nie ma ??? Bądź dzielna, trzymam &&&&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam się i ja,
NIestety objawy @ rozkręciły się na dobre :-(
Ten dzień chyba nie bedzie miły - tak cos czuje :-(
Hej Tośka, ale @ jeszcze nie ma ??? Bądź dzielna, trzymam &&&&&&&&&&
No nie ma ale przyjdzie na 100% nie ma się co łudzić - odczucia są 300% małpowe .... niestety
... będzie dobrze, póki jej nie ma zaciskamy mocno &&&&&&&& i czekamy na rozwój sytuacji ;-) sama wiesz że te odczucia mogą być mylne broń Boże nie nakręcam wszystko będzie si &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzięki nie nakręcasz ...
Ciężko jest się nakręcić na fasolkę jak sie z bólu skręcam ... no nic musze dzwonić do gamety wizytę umawiac
jeszcze się wstrzymaj Kochana z tymi telefonami :-( poczekaj cierpliwie na @ lub jej brak
no jak opadł, to moze być wczesniej poród, ale przyłaczam sie do dziewczyn, ze nie ma co się spieszyc z porodem...niech malutka w Twoim brzusiu dojrzewa...moze jej wcale nie spieszy sie tak jak mamie ;-)Brzuch mi opadl i polozna zrobila usg bo nie wierzyla wiec corcia lezy na moim trojkonciku na dole hahah bardzooooooo niskooooo
polozna powiedziala ze chyba za dwa tygodnie sie juz spotkamy z dzidzia wiec jak ona tak mowi to pewnie tak bedzie
no zaklepać mozesz w razie czego pójdziesz obejrzeć małego kropkanie ma na co czekać trzeba sobie miejscówke zaklepać
no jak opadł, to moze być wczesniej poród, ale przyłaczam sie do dziewczyn, ze nie ma co się spieszyc z porodem...niech malutka w Twoim brzusiu dojrzewa...moze jej wcale nie spieszy sie tak jak mamie ;-)
no zaklepać mozesz w razie czego pójdziesz obejrzeć małego kropka
Super Myszka, ze u Szymka wszystko dobrze...dbaj o siebie mamuśko...
Co sie dzieje u zabki dawno jej nie było?
No Batonik to byłas dumna z małżą
Nocka jak zawsze do kitu...chyba zaczynam sie przyzwyczajać. Wieczorkiem jak jestem zmeczona to uwielbiam ten moment połozenia sie do łóżka, ale jak sie obudzę to bym najchętniej łóżko spaliła ;-) ale dzielnie leżę, dziś 2,5h powiedzaiłam sobie, ze do porodu nie wstje w nocy (chybaze na siusiu) i dzilnie grzeje miejsce...musze sie nacieszyc mozliwoscia leniuchowania Nataka dziś taka impreze robiła w nocy.... dostałam nawmocniejszego kopmniaka od niej, zabolała, ze aż jeknęłam ;-)
Dzis mam w planach spotkanie na obiadku z kumpelkami, a wieczorem ide z teściem na towarzyski mecz siatkówki Delecty Bydg ze Skrą Bełchatów...mam nadzieje, ze Natalce sie spodoba i jak podrosnie to będzie ze mną chodziłą na widowiska sportowe, bo mój J to nie bardzo lubi...
Miłego dnia
no jak opadł, to moze być wczesniej poród, ale przyłaczam sie do dziewczyn, ze nie ma co się spieszyc z porodem...niech malutka w Twoim brzusiu dojrzewa...moze jej wcale nie spieszy sie tak jak mamie ;-)
no zaklepać mozesz w razie czego pójdziesz obejrzeć małego kropka
Super Myszka, ze u Szymka wszystko dobrze...dbaj o siebie mamuśko...
Co sie dzieje u zabki dawno jej nie było?
No Batonik to byłas dumna z małżą
Nocka jak zawsze do kitu...chyba zaczynam sie przyzwyczajać. Wieczorkiem jak jestem zmeczona to uwielbiam ten moment połozenia sie do łóżka, ale jak sie obudzę to bym najchętniej łóżko spaliła ;-) ale dzielnie leżę, dziś 2,5h powiedzaiłam sobie, ze do porodu nie wstje w nocy (chybaze na siusiu) i dzilnie grzeje miejsce...musze sie nacieszyc mozliwoscia leniuchowania Nataka dziś taka impreze robiła w nocy.... dostałam nawmocniejszego kopmniaka od niej, zabolała, ze aż jeknęłam ;-)
Dzis mam w planach spotkanie na obiadku z kumpelkami, a wieczorem ide z teściem na towarzyski mecz siatkówki Delecty Bydg ze Skrą Bełchatów...mam nadzieje, ze Natalce sie spodoba i jak podrosnie to będzie ze mną chodziłą na widowiska sportowe, bo mój J to nie bardzo lubi...
Miłego dnia