reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Szkoda że nie poszłaś na betke jestem strasznie ciekawa co u Ciebie wyjdzie, mam nadzieję że fasolka:-):-):-)

Powiem Ci w tajemnicy że kupiłam sikacza i chyba go jutro zrobie hihi
Wole poczekać jednak z betką bo panie w lab za każdym razem czytają mój wynik na głos i oczywiście mnie pamiętają i mam dosyć tych spojrzeń z politowaniem że co chwila na bete biegam

reklama
dzięki moje drogie za wszystkie porady. ehh zostaly mi jeszcze 2 dni do @ lub ll zobaczymy co bedzie... :baffled: mam nadzieje ze to drugie... chciaz nadal odczuwam typowo okresowe dolegliwosci - zmiany nastrojow i bolace piersi to wczoraj mialam male zawroty glowy a potem nad ranem i dzis w ciagu dnia przy siusianiu pobolewa jajnik. ale pewnie jak znam zycie za duzo sobie wyobrazam.:-(

poziomki trzymam kciuki mozno zeby to jednak nie byla @

Powiem Ci w tajemnicy że kupiłam sikacza i chyba go jutro zrobie hihi
Wole poczekać jednak z betką bo panie w lab za każdym razem czytają mój wynik na głos i oczywiście mnie pamiętają i mam dosyć tych spojrzeń z politowaniem że co chwila na bete biegam

Bry środowo

A co tam niech baby patrza co je to obchodzi , ale jak mozesz to wstrzymaj sie , u mnie tez nic sie nie wyklarowało , myslałam ze dzis przybedzie bo rano b.bolał a tu ani widu ani słychu , takze czekam

Miłego wieczoru

Dobry!
no wlasnie ciekawa jestem jak to u nas bedzie jeżeli się zdecydujemy - powiem wam że modlę się aby przeszła ta ustawa o refundacji invitro - pierwsza w kolejce stane żeby sie zapisac ;-)
Jakos nie wierze, ze tego doczekamy... Moze nasze dzieci;-)
Bry środowo

A co tam niech baby patrza co je to obchodzi , ale jak mozesz to wstrzymaj sie , u mnie tez nic sie nie wyklarowało , myslałam ze dzis przybedzie bo rano b.bolał a tu ani widu ani słychu , takze czekam

Miłego wieczoru

No to czekamy z Wami dziewczyny i zaciskamy kciukasy:tak:

Musze Wam sie pochwalic moim dzisiejszym sukcesem - udalo mi sie zarejestrowac do endokrynologa!!! Na fundusz!
To nic, ze na 21.10. i w lesznie (60 km ode mnie);-)

Ostatnia edycja:
poziomki to jak zrobisz jutro teścik to szybko daj znać a ja tym czasem trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&kciuki aby były II kreseczki:-):-):-)
dage za ciebie też&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte:happy::happy::happy:
erba to może jesdnak fasoleczka zawitała u Ciebie w brzuszku;-);-);-)

Wcale sie nie ukrywam:no:
Teraz musze isc nalesniki usmazyc. Od tygodnia za mna chodza;-)
zartowałam :-D o ja bym sobie tez zjadła z cukrem mniam mniam
poziomki to jak zrobisz jutro teścik to szybko daj znać a ja tym czasem trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&kciuki aby były II kreseczki:-):-):-)
dage za ciebie też&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte:happy::happy::happy:
erba to może jesdnak fasoleczka zawitała u Ciebie w brzuszku;-);-);-)

juz tyle razy niby miała zamieszkać i niestety

macku ja tez mam termin na pazdziernika do chirurga naczyniowego , w czerwcu sie zapisywałam
nieżle
na jakiś czas znikam babolki , bede wieczorkiwm

Ostatnia edycja:
zartowałam :-D o ja bym sobie tez zjadła z cukrem mniam mniam

juz tyle razy niby miała zamieszkać i niestety

macku ja tez mam termin na pazdziernika do chirurga naczyniowego , w czerwcu sie zapisywałam
nieżle
na jakiś czas znikam babolki , bede wieczorkiwm

Juz! Usmazone i zjedzone:tak:

A co Ci ten chirurg bedzie robil?

reklama
hej dzięwczęta :-D
znow długo mnie nie bylo...
ostatnio krzyż bolal niemilosiernie a teraz jakis bol posladka od paru dni i chodze po lekarzach....
co tam u Was to czytam- raczej na bieżąco :tak:
i cały czas mocno trzymam kciuki!!!!

a co do nalesników to za mna tez chodza od tygodnia i musze sobie zrobic.... :-)

wczoraj bylam na badaniach i oto moje wyniki

(badania zrobione w 26dc):
TSH 1,810 mikrolU/ml
normy: 0,27 – 4,2
FSH 2,8 mikroIU/ml
normy:
f.folik. 3,5-12,5
f. owul. 4,7-21,5
f. lut. 1,7- 7,7
LH 5,06 mU/ml
normy:
f.folik. 2,4 – 12,6
f. owul. 14,0 – 95,6
f. lut. 1,0 – 11,4
ciąża 215,0 – 4300,0
E2 120,8 pg/ml
normy:
f.folik. 12,5 – 166,0
f. owul. 85,5 – 498,0
f. lut. 43,8 – 211,0
ciąża 215,0 – 4300,0
PRL 23,85 ng/ml
normy: 4,79 – 23,3
Progesteron 10,63 ng/ml
normy:
f.folik. 0,2 – 1,5
f. owul. 0,8 – 3,0
f. lut. 1,7 – 27,0
ciąża I trym. 16,4 – 48,6
ciąża II trym 19,7 – 51,7
ciąza III trym 25,3 – 93,4

ale wizyta u gina dopiero 31 sieprnia ...
jeszcze tylko badania nasienia u mojego P.... ale cos sie chlopak osiaga... troche sie wkurzylam i mu powiedzialam ze jak nie chce dziecka to niech powie bo ja latam po lekarzach a on chyba ma to w nosie... oczywiscie powiedzial ze gadam glupoty....
dobrze ze od 14 jade na urlop..... i juz sie doczekac nie moge...

Ostatnia edycja:
Do góry