reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

no to założyłam wąteczek...staranka czas rozpocząć:)

Cofnęłam się do pierwszej strony, chciałam zobaczyć kto taki wątek założył. Muszę przyznać i pogratulować pomysłodawczyni że świetny pomysł z tym wątkiem. Można zawsze coś ciekawego się dowiedzieć, znaleźć wsparcie ale i również podzielić się radością :-D, gdy którejś się uda zafasolkować. ;-)mile gdy siedzimy, wspieramy się a później czytamy o czyimś szczęściu, czekając na swoje :-D

reklama
kochana luteine bierze sie po owulacji ok 14-16 dc wiec wtedy już nie są dni płodne jest wtedy III faza czyli lutealna pisze:
Ok trudno, ale mojemu i tak sie to należy, sorki ale pierwszya raz coś "biorę" i jest to dla mnie nowość kompletna :sorry: ale to nic, po to się zapisałam na to fortum żeby się czegos dowiedzieć i poznać nowe fajne dziewczynki, które też są takie zakręcone jak ja. To sie udało i nie zostałam sama z tymm problemem, a to dzieki wam!! ;-)

Ok trudno, ale mojemu i tak sie to należy, sorki ale pierwszya raz coś "biorę" i jest to dla mnie nowość kompletna :sorry: ale to nic, po to się zapisałam na to fortum żeby się czegos dowiedzieć i poznać nowe fajne dziewczynki, które też są takie zakręcone jak ja. To sie udało i nie zostałam sama z tymm problemem, a to dzieki wam!! ;-)

pewnie:) pytaj kiedy tylko chcesz:-) kto pyta nie błądzi;-):-)
ja tez nie wiem wszystkiego:-p
dziewczyny sie tu uzupełniaja i wszystkie są bardzo miłe i staraja pomóc:-)

Kobietki nie wiecie czemu po skończonym okresie dalej boli podbrzusze i są kłucia.Drażni mnie już to, od ponad miesiąca tak mam. Do tego bolący krzyż, jak powiedziałam o tym gin to tylko wzruszył ramionami

A co do tego kłucia też tak miałam i przy sikaniu, czasem nie mogłam sie ruszać....To było okropne. Mi to przeszło, ale tez mówiłam o tym ginowi, to mnie przebadał i mówil, że nic tam nie widzi :no:
Do tej pory nie wiem cio to było. Ale czasem tak mam przy bardziej MOCNYCH stosunkach. Zdarza się..........
ale zycze ci zebys poczuła sie lepiej ;-)

Kobietki nie wiecie czemu po skończonym okresie dalej boli podbrzusze i są kłucia.Drażni mnie już to, od ponad miesiąca tak mam. Do tego bolący krzyż, jak powiedziałam o tym gin to tylko wzruszył ramionami

Kochana co do kluc to ja Ci poeim, ze mnie to caly czas cos tam kluje i pobolewa:dry: doslownie caly cykl, moze nie totalnie non stop, ale nie mam tak zeby tylko przed owu czy przed @ mnie tam cos bolalo, ale wlasciwie ciagle, nie jest to jakis bardzo uciazliwy bol, ale czuje podbrzusze caly czas, a juz zwlaszcza te dwa tygodnie od owu do @. Tez poszlam z tym do gina, ale powiedzial, ze wszystko tam wyglada normalnie i jest ok, wiec juz sama nie wiem, moze to reakcja na zmiany hormonow w calym cyklu, albo po prostu zmiany tam zachodzace przez caly miesiac :confused:

Podejrzewam, ze u Ciebie jest podobnie:tak:

reklama
Kochana co do kluc to ja Ci poeim, ze mnie to caly czas cos tam kluje i pobolewa:dry: doslownie caly cykl, moze nie totalnie non stop, ale nie mam tak zeby tylko przed owu czy przed @ mnie tam cos bolalo, ale wlasciwie ciagle, nie jest to jakis bardzo uciazliwy bol, ale czuje podbrzusze caly czas, a juz zwlaszcza te dwa tygodnie od owu do @. Tez poszlam z tym do gina, ale powiedzial, ze wszystko tam wyglada normalnie i jest ok, wiec juz sama nie wiem, moze to reakcja na zmiany hormonow w calym cyklu, albo po prostu zmiany tam zachodzace przez caly miesiac :confused:

Podejrzewam, ze u Ciebie jest podobnie:tak:

masz rację kochana, mam identyczne objawy co twoje, ale to tak długo by się utrzymywały. Poczekam jeszcze troszke, jak nic się nie zmieni to znowu pójdę

Do góry