reklama
zielona.wampirzyca
mamusieńka
oj, za mną to w ogóle chodzi jakiś pieczony kurczaczek..może jutro na obiadek zrobię i do tego gotowana kolba kukurydzy..mniam!!!!!!
zielona.wampirzyca
mamusieńka
Zielona ale nie ma sie czym chwalić nie mam ani zdjęcia usg a brzuch normalny ,nic się nie zmienił:-):-)
ale ja chcę fotę brzucha z profilu i już...bez gadania, na moim wątku zaciążyłąś i masz się mnie słuchać!!!!!!!:-):-)
zielona.wampirzyca
mamusieńka
a jak będziesz grzeczna to w odpowiedzi usiądę potem pod wieczór i pozałączam swój brzuch, jak rósł w pierwszej ciąży...
zielona.wampirzyca
mamusieńka
mam chyba ze 20 zdjeć brzuchola....:-)i swoich super cudownych rozstępów...
mmm...
Fanka BB :)
ja się dzisiaj wspomagam Winiary pomysł na soczyste udka, ziołowo czosnkowe + duża ilość majeranku, pyszne i to tego mało robotyoj, za mną to w ogóle chodzi jakiś pieczony kurczaczek..może jutro na obiadek zrobię i do tego gotowana kolba kukurydzy..mniam!!!!!!
właśnie mazia dawaj zdjęcie!!
syllwiia26
[URL=http://www.naobcasac
a ja dzis gotuję zupe ogurkową i papryczke nadziewaną:-) choć mi się nie chce
zielona.wampirzyca
mamusieńka
ja się dzisiaj wspomagam Winiary pomysł na soczyste udka, ziołowo czosnkowe + duża ilość majeranku, pyszne i to tego mało roboty
właśnie mazia dawaj zdjęcie!!
kupiłam kiedyś i worek mi pękł...ale udeczka zamarynowalam i upieklam w folii i pyszne byly...hm, może się skuszę na jutro...
reklama
zielona.wampirzyca
mamusieńka
a ja dzis gotuję zupe ogurkową i papryczke nadziewaną:-) choć mi się nie chce
podziwiam osoby gotujące zupy...ja nie znoszę zup...mój luby jęczy, jak ugotuję, bo musi się chlebem dopchać, żeby się najeść..no, chyba, że pomidorowa z ryżem jest, to wtedy wcina, aż mu się uszy trzęsą..a już kwaśnych zup, jak ogórkowa, czy kapuśniak, czy nawet żurek...o matko, nie znoszę.....
Podziel się: