reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Witajcie dziewczyny,

mam pytanie, może któraś z Was miała podobną sytuację. Lekarz zalecił mi branie luteiny dopochwowej na podtrzymanie ewentualnej ciąży, bo ostatnio nie zagnieździło się (cały czas ją brałam, zeby dostać @, ale w określonych dniach cyklu) Teraz kazał mi brać do momentu zrobienia testu, w razie negatywnego to odstawić, w razie pozytywnego brać dalej. Zrobiłam wczoraj test, był 34 dc, owulacje miałam dosyć późno, 17dc. Na teście był jakiś zaciek w miejscu,w którym powinna być ta szczęśliwa kreska. Dziś zrobiłam znowu i ja widzę pod światło mokrą kreskę, ale bez koloru. Pytanie mam takie, czy mimo brania luteiny gdybym w ciąży nie była, to okres dostanę, czy może luteina zatrzymuje miesiączkę? Bo nie chcę jej odstawiać, jeśli może jestem w ciąży. Do lekarza będę dzwonic, ale nie mam nerwy straszne i chciałabym poznać Wasze opinie. Z góry bardzo dziękuję!

Pozdrwiam
idz na bete bedzie jasne
Chciałabym,żeby i u mnie coś oznaczał... Wiesz,jego jest mało,ogólnie,to czuję strasznie "suchoty".
Zobaczymy... Jutro... Oby @ nie przylazła... :no:
napewno nieprzyjdzie
POMOCY !!!!!

jaką mam ugotować zupę, dodam że kucharka ze mnie marna więc coś łatwego poproszę :tak:;-):-D
serowo-porowa pychota i latwa

reklama
Do góry