reklama
zielona.wampirzyca
mamusieńka
wzięłam dzisiaj 7 tabletkę luteiny, jeszcze tylko 3, a co do tego testowania to nie wiem... w czwartek lekarka mi powiedziała, że macica jest pusta
wiesz, nie chjce ci robic zbędnej nadziei, ale może zaszłąś w ciążę później niż się spodziewasz??Może nie było nic widać, o ciąża byłą za wczesna??ja bym tam zrobiła test, luteina wyniku nie zaburza..mieszkasz w polsce???
zielona.wampirzyca
mamusieńka
dopiero zerknęlam, że mieszkasz w świętokrzyskim:-)Kup test ktory nazywa się acon- jest od 10 jednostek i w przeciwieństwie do bobo- testu strumieniowego nie pokazuje kreski widma..
wisienka_83
mamuśka:)
jak by nie było takie serduszkowanie to bardzo przyjemne pościęcenie
No wiadomo:-)I same plusy
Robale bardzo mi przykro:-(Życzę Ci zeby ta wstrętna @ poszla sobie jak najszybciej
matko, ale naprodukowałyście już od samiuśkiego ranka
pati, ja ostatnią miesiączkę miałam 27 maja a zaszłam najprawdopodobniej około 16-17 czerwca :-)
zielona bardzo dziękuję za tak miłe przyjęcie. Jak tylko czas pozwoli to oczywiście będę zaglądać. Mała mi ostatnio bardzo marudzi, chyba idą jej ząbki i jeszcze do rego ja muszę we wrześniu wracać do pracy.
Dziś śniło mi sie ze jestem w ciąży :-) Tak sie Was naczytałam wczoraj Zresztą za jakiś czas nie mówie nie
Miłego dzionka Dziewczyny :-)
pati, ja ostatnią miesiączkę miałam 27 maja a zaszłam najprawdopodobniej około 16-17 czerwca :-)
zielona bardzo dziękuję za tak miłe przyjęcie. Jak tylko czas pozwoli to oczywiście będę zaglądać. Mała mi ostatnio bardzo marudzi, chyba idą jej ząbki i jeszcze do rego ja muszę we wrześniu wracać do pracy.
Dziś śniło mi sie ze jestem w ciąży :-) Tak sie Was naczytałam wczoraj Zresztą za jakiś czas nie mówie nie
Miłego dzionka Dziewczyny :-)
M
Malina 79
Gość
Spóźnione dzień dobry dziewczynki)
chcialam również podpisać się pod wpisami że im więcej przytulanek to relacje duuuuużo lepsze hormony szczęścia pewnie....ale to ze mężczyzn kręci jak się zaczyna to bardzo zabawne jacy oni sa wtedy happy
ciekawe tylko jakby tak przez rok codziennie czy by się im wkoncu znudziło choć trochę ilez można;-) my tez mamy chciczki ale zeby codziennie i o kazdej porze
u mnie dziwne jest to ze czasami podczas @ mam ochotke ale wtedy nici:-( to nic ze zanim dostane zdycham jak cholera i pierwszy dzien tak samo ale juz drugi czy trzeci nadchodzi........:-)
ale pogoda do bani
chcialam również podpisać się pod wpisami że im więcej przytulanek to relacje duuuuużo lepsze hormony szczęścia pewnie....ale to ze mężczyzn kręci jak się zaczyna to bardzo zabawne jacy oni sa wtedy happy
ciekawe tylko jakby tak przez rok codziennie czy by się im wkoncu znudziło choć trochę ilez można;-) my tez mamy chciczki ale zeby codziennie i o kazdej porze
u mnie dziwne jest to ze czasami podczas @ mam ochotke ale wtedy nici:-( to nic ze zanim dostane zdycham jak cholera i pierwszy dzien tak samo ale juz drugi czy trzeci nadchodzi........:-)
ale pogoda do bani
zielona.wampirzyca
mamusieńka
u nas w aptekach są tylko te testy o czułości 25 , zresztą ostatnio serduszkowaliśmy 22 lipca, bo owulację powniiam mieć 18, więc raczej nic z tego
no to pozostaje wziąć dokonca luteine i bedzie wiadomo, jesli po jiej @ nie przyjdzie to jest fasdolka...tego ci zycze kochana z calego serca:-)
reklama
Podziel się: