reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

szukam pomysłu na obiad.wyjęłam piersi z kurczaka i myślę co by tu fajnego wyczarować:-) ja jestem od Was bardzo uzależniona.muszę tu zaglądać bo inaczej dzień jest dla mnie stracony:-D

No to może makaronik z filecikiem, albo ryż... A jak nie to kotleciki.
Ja też myślałam żeby coś przygotować ale chyba nie jestem w stanie.

Znalazłam świetne gatki ciążowe -> jak betka będzie piękna to zamówię popołudniu *b-m* MAMA LICIOUS rurki STEPHANIE hit!!! 29/32 (952344942) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no dokladnie klucie co miesiac i siuski do badania :)
ja juz praeie skonczylam moje ogrodniczki dla maluszka na szydelku :) jeszcze tylko guziczki musze dokupic i bedzie super :) pokaze jak skoncze :) gdzies po poludniu :)

No to może makaronik z filecikiem, albo ryż... A jak nie to kotleciki.
Ja też myślałam żeby coś przygotować ale chyba nie jestem w stanie.
no właśnie się tak zastanawiam bo M dzisiaj będzie w domku na obiedzie i chciałam go czymś zaskoczyć ale już nie mam pomysłów;)

no dokladnie klucie co miesiac i siuski do badania :)
ja juz praeie skonczylam moje ogrodniczki dla maluszka na szydelku :) jeszcze tylko guziczki musze dokupic i bedzie super :) pokaze jak skoncze :) gdzies po poludniu :)
pokaż koniecznie ja uwielbiam oglądać takie malutkie ubranka:) i podziwiam za cierpliwośc w robieniu takich cudenek,ja nie mam chyba talentu do takich misji:D

no cierpliwosc trzeba miec ale ja jestem osoba nerwowa bardo ale jakos idzie :) z tym ze ma m tak jak za duzo takich samych rzeczy robie to mi sie nudzi to wiec wole robic kilka roznych rzeczy ale jeszcze bede chciala buciki i czpeczke do tego kompleciku zrobic tzn do tych ogrodniczek :)

missiiss właśnie się cofnęłam do wczoraj i pooglądałam te Twoje cudności... :-) niesamowity masz talent!!!

Witam się ponownie!

Wróćiłam już po badaniu...oczywiście musiało się skończyć na pobieraniu krwi z palca, bo z żył nie leciała... :-( i teraz tylko czekam na 16.

missiiss mnie jak bolały to tak max 2 dni przed.
Tośka bo do Ciebie @ już nie przyjdzie...więc zaczną Cię boleć w 6tc ;-)
olkale &&& za monitoring!

hehehe jakoś w to nie wierze i nastawiam się raczej na @ :-)

Nie przyjdzie bo toska imprezowala ostro i bedzie superrrrrrr
ciasta jem na przemian z ogórkami kiszonymi hehe:-D:-D:-D

Filet, ser i paprykę pokroić, ser można też zetrzeć na tarce, filet pokroić w paski cienki a paprykę w kostkę, wszystko połączyć z pozostałymi składnikami. Smażyć na oleju jak zwykłe kotlety.

Znalazłam taki przepis na obiad w necie i to właśnie dziś z robię:tak: do tego ziemniaczki i jakiaś suróweczka z kapusty pekińskiej.mam nadzieję,że będzie dobre:-) chociaż przyznam szczerze, że ja zawsze takie przepisy modyfikuję trochę,np. będę te filety przyprawiała po swojemu.

reklama
A ja już podjęłam decyzję że u nas dzisiaj makaron z sosem grzybowo-śmietanowym i cyckami z kury.

smacznie:) ja już się zabieram do przygotowania obiadku bo jeszcze Małą muszę zupką nakarmić i stos prasowania na mnie czeka i spacerek z Julą...a mówią,że kobiety w domu nic nie robią;) buziaki kochane

Do góry