cytologi na razie nie robiłam , o tej tarczycy to się tyle naczytałam że już głupia jestem , gdzieś w kwietniu miałam robioną analizę pierwiastkową i właśnie stąd wiem ,ze mam coś z tarczycą nie tak i mogę mieć problemy z zajściem w ciążę, własnie dlatego robiłam badanie krwi, wiem ze na tarczyce pomaga jod który biorę, ale dopóki nie pójde do lekarza to nic więcej się nie dowiem
reklama
mmm...
Fanka BB :)
całe szczęście, że mieszkam w małym mieście i nie mam takiego problemu chociaż moja pierwsza lekarka była straszna, przepisała mi leki anty bez żadnych testów i czułam sie po nich okropnie, ta do której teraz chodzę jest super i naprawdę ją lubię
oo skad ja to znam , poszłam tam u siebie ze 3 lata temu do gina, swoją drogą stary piernik i tez mi wypisał bez niczego anty po ktorych myslalam ze bede wymiotować, odstawiłam po miesiacu i powiedziałam nigdy wiecej!
eijf
czesc dziewczyny.dopiero sciagnelam do domu i jestem padnieta.probowalam czytac co pisalyscie ale nie mam sily,oczy mi sie zamykaja i musze wal;anac sie na kanape.jutro poczytam bo jestem w domu.chyba...dzis wieczorem latalam za kolejnymi prezentami ktore chce wziac do pl ale jestem wybredna i nie znalazlam tego co wymyslilam wiec chyba jutro znow czekaja mnie sklepy...teraz naprawde nie mam sily czytac...u mnie nic szczegolnego ale boli mnie podbrzusze czy jajnik nie wiem co wlasciwie ale boli...
reklama
biedroneczka1980
Witam ponownie, ja wlaśnie po pracy
A tak gwoli wyjaśnienia do badań hormonow we krwi nie trzeba byc na czczo
No i ponieważ TSH i FT4 i FT3 to nie hormony plciowe wiec nie jest zalezne w jakiej fazie cyklu go wykonujemy.
A teraz i na mnie juz powoli pora, pozdrawiam was serdecznie
A tak gwoli wyjaśnienia do badań hormonow we krwi nie trzeba byc na czczo
No i ponieważ TSH i FT4 i FT3 to nie hormony plciowe wiec nie jest zalezne w jakiej fazie cyklu go wykonujemy.
A teraz i na mnie juz powoli pora, pozdrawiam was serdecznie
Podziel się: