reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
super że jeszcze jesteś bo ja mam znowu pytanko - to pomieszałaś wszystkie skłaniki ziółek? I ile razy pijesz bo ja nie doczytałam?
kupilam i pomieszalam w odpowiednih proporcjach i z tej mieszanki biore sobie do zaparzania codziennie wieczorem 1 lyzeczke na 1 szklanke ja mam kubek :) i zawsze przed spaniem:tak:

reklama
są testy niby co nawet 6 dniową ciążę wykryją ale czy to prawda ja uważam że to sprawa indywidualna każdej kobiety
A beta czy szkoda ci kasy?
wcale nie szkoda mi kasy tylko bym chciała wiedzieć kiedy ją mogę w końcu zrobić bo się nerwowo i psychicznie wykończę... na ile dni przed @
moja gin mi powiedziala ze test moze wyjsc dopiero tydz po spoz @ i lepiej nie robic bo moze byc falstart

z tym tygodniem to chyba przesadziła ta ginka, jak ja byłam w 1 ciąży a cykle mam regularne to jak nie dostałam w dniu w którym powinnam i na następny zrobiłam test i to nie z porannego moczu to już wyszły dwie krechy ta druga bledsza no ale była

Do góry