biedactow mój synek zjadł dzisiaj pizzę i kto wie czasem też może ale z objedzeniawlasnie skonczyla i juz chyba koniec cale slodkie i platki czekoladowe z niej wyszly i juz jest ok
reklama
dziex batonik za zaproszonko :-) tylko proszę o instrukcje jak mam to zapisaćbo nie wiem
odczytujesz wiadomość i dodajesz do swoich kontaktów a potem pyta Cię czy dodać do listy przyjaciół i zatwierdzasz i wsio ;-)

nie wiem czy się zrozumiałyśmy, w każdym razie ja za 6 m-cy skończę 27 latto ja też coś źle zrozumiałam czy dobrze jesteś w moim wieku?

u mnalej poprostu za duzo slodkiego.....yh jak ja marze o wyprowadzcebiedactow mój synek zjadł dzisiaj pizzę i kto wie czasem też może ale z objedzenia

super wiekodczytujesz wiadomość i dodajesz do swoich kontaktów a potem pyta Cię czy dodać do listy przyjaciół i zatwierdzasz i wsio ;-)
nie wiem czy się zrozumiałyśmy, w każdym razie ja za 6 m-cy skończę 27 lat![]()
wiem, wiemu mnalej poprostu za duzo slodkiego.....yh jak ja marze o wyprowadzce![]()
Scully
mamusia :)
Witam się wieczorowo
a ja dzis bylam na usg piersi i bardzo się cieszę bo nie musialam miec biopsji :-)
kontrola za 6 miesięcy
a dziś termin @ jeszcze jej nie ma ale juz czuję że nadchodzi wielkimi krokami....:-(
muszę jutro zakupić ziołka....
ide dzisiaj na pifffko z mamusiąoj jak dobrze w domku rodzinny- nie
chce wyjezdzac!!!!!!
nie wiem kiedy Was nadrobie Kochane....
jak zwykle trzymam za wszystkie z nas kciuki!!!!!!!![]()
:-) a może nie nadchodzi...

A do mnie własnie @ przylazła:--
-
-
-(
:-(tulam i odpoczywaj sobie

skąd pochodzisz?oki juz mam ;-)
reklama
poznań :-)skąd pochodzisz?
Podziel się: