reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No to ja tez uciekam, co prawda czekam na meza ale jak nie ma nikogo to co bede sama ze sobąpisac;-)

reklama
kurde wszystkie si epozegnaly a ja juz po myciu i ziolka sobie paze :-) piciu piciu i oby cos na tym usg wyszlo 4 tego ehhh zsikam sie z niecierpliwosci chyba :sorry:

to dobranoc kobitki :tak:

Pytalam juz na ziolopijkach, ale powtorze rowniez tutaj:
Czerwone wino dobrze wplywa na endometrium. Ale czy domowe czerwone wino tez sie nada?:sorry:

:-Ddobre:-D

Jeszcze na sekundę zaglądnęłam,bo zaraz wyrko ścielimy. :-)
Zuzia od razu padła,po swojej ulubionej od dłuższego czasu książce - "Zuzia i Hultaj,czyli Zakochany Kundel". :-) Ma ją jeszcze po mnie,bo baaardzo ją lubiłam. :-)
Trzymam kciuki! :tak:

ja też mam wszystkie moje bajki :tak: pełno tego :tak: tylko jeszcze nie ma komu czytać :-(

No racja!!!!!!
Napisałam chyba sie udało!:tak:
Mam plamienia i bardzo sie boje:-(

bierz Lutkę i będzie dobrze :tak: trzymam kciukaski za fasolinkę :tak:

Tyle naszkrobałyście, że zdążyłam wypić ziółka w trakcie czytania :-D A mąż wziął łyka i mówi: "no to za owulację" :-D

A może...ale jak słyszę jak on się czasami wymądrza w tym temacie to kocham go jeszcze bardziej! Dzisiaj powiedziałam że nie będę do ginekologa chodzić tylko on mi będzie rad udzielał. :-):-):-)

Dobre! :-D

kochane prosze o podpowiedz jakbym chciala zrobic testa jutro to jaki najlepiej wybrac ,

A masz wogóle jakiegoś testa?
Zrób rano z porannego moczu, może masz bobotest albo quik vue.

czytalam wlasnie ze wysoka prolaktyna obawy to niejwiecej zaburzenia w ilosci lh tam pisalo ze mneij go wowczas jest a mis ie przypomnialo ze jak robilam testy owulacyjne to wszystkie 5 mi wyszo takie same 2 kreski ciut bledsza od kontrolnej czyli mam go duzo a nie malo... hmmm co jeszcze ... a no i nie pekanie pecherzykow a moj wtedy normalnie pekl i nie mam zadnych torbieli na jajnikach od niepekajacych wiec moze to nie prolaktyna... kurka juz sama nie wiem czemu tej owu nie ma... ej cala nadzieja w ziolkach !!!!! oby szybko pomogly

Ja przy wysokiej prolaktynie robiłam testy owu i przez 5 dni wychodziły mi II kreski a owu nie miałam.

Dziewczyny - suzi sie chyba udalo!!!!!!!!!!!!!!!

Wow :-)

jestescie kochane!!!!!
Juz wam pisze jak to było!
WCzoraj miałam termin @.Rano pojawiła sie mała plamka blado brązowa.No to mysle małpa nadeszła i nawet byłam zdziwiona ze tak szybko (bo nerwy i stres) ale do wieczora tylko bardzo delikatne plamienie.
A miałam od 1go dnia zacząc brac te sterydy znow,wiec dzis wstałam a tu czysto i zrobiłam testa.No i była bardzo blada kreseczka,pobiegłam do M zeby zobaczył i powiedział ze cos tam jest!Wiec pobiegłam znow na bete i o 12:30 miałam wynik.
Zadzwoniłam do gina i mam brac luteine .W poniedziałek 2beta

Suzi wielkie gratulacje!

Jeśli ja mam akurat dziś owu to się zastrzelę, tak mnie boli prawy jajnik że szok, ból aż mnie przeszywa do kości miednicowej, tak promieniuje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Macku to była pani:tak:
Nie wiem chyba tak ,bo wtedy powiedziała ze mozna by sie czegos doszukiwac ,ale zebym o tym nie myslała, bo to za wczesnie(byłam w 11dc od ow.)
No i kazała zrobic bete przed @ ,ale ja kompletnie nie miałam do tego głowy!!!
I dopiero ten "cien" kreski skłonił mnie do pojscia na bete
Super gratulacje :-):-):-)

:-D:-)TOska???Dobrze rozumiem????Tez???
Tym razem nie wyszło :-(

A ja dzisiaj mam wolne więc ogarniam chatkę od rana i później w miasto :tak:
muszę zakupić kilka rzeczy dla mojego chrześniaka który przyjdzie na świat w maju :-D

Miłego dnia laseczki

Do góry