reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

maćku teraz pość z mężem żeby w weekend były celne strzały;-);-);-);-):-):-):-):-):-)
Wczoraj i przedwczoraj juz nad tym popracowalismy. Dzisiaj powiedzial, ze mi nie da:-p Jutro musimy sie spiac, bo w sobote moze nie byc okazji (robimy imieinki Malza, bedzie alkohol i czasem nie stanie na wysokosci zadania;-)) I w niedziele - w zaleznosci od wynikow testu...

reklama
Wczoraj i przedwczoraj juz nad tym popracowalismy. Dzisiaj powiedzial, ze mi nie da:-p Jutro musimy sie spiac, bo w sobote moze nie byc okazji (robimy imieinki Malza, bedzie alkohol i czasem nie stanie na wysokosci zadania;-)) I w niedziele - w zaleznosci od wynikow testu...
tak,dobrze kombinujecie:-D:-D:-D:-D:-D:-D
no to winko za twoje zdrowie i celne strzały dzisiaj wypiję

co lekarz to chyba co innego twierdzi ja jak bylam w 11 dc to byl 18,16 i stwierdzila ze za maly i kazala przyjsc w 14 dc i wtedy mial 2.86 ale zadnych testow na owulke nic , ja juz z tego nic nie rozumiem
Mi kazal zrobic testa, bo nie bardzo mamy sie jak ustawic na kolejne podgladanie. Wiec chcial miec ewentualny dowod, czy ta owulka w koncu bedzie, czy nie...
A pecherzyk 2.86 to nie jest juz czasem przerosniety? A jakie dlugie masz cykle?

no niestety u nas szara rzeczywistość:-(

nie uwierzysz w necie ta sama przychodnia w lux-medzie i medicover wpsółpracuja
zaintrygowało mnie to i popędzę sprawdzić jak znajdę chwilkę czasu:eek:
tak jest często...bo to takie prężne przychodnie chcę zarabiać;-)

U mnie ogólnie z badaniami jest to samo, nawet rodzinny lekarz nie jest skory z zwykłej morfologii i od razu a po co , a dlaczego, a kiedy była ostatnia robiona? Plus że umnie prywatnie nie jest tak drogo tyle że krew pobierają tylko we wtorki i w czwartki.
Ale na gina super teraz trafiłam, zapisałam się na wizytę i na usg 15 marca i oczywiście za free na nfz. Babeczka sama się mnie w rejstracji spytała czy na nfz.

Wiesz też nad tym myślałam że teraz jemu jest fajnie bo się staramy itp ale tak na codzień to może by mu sięznudziło i by chciał spowrotem do mamy.

Mój nowy gin to na pierwszej wizycie wszystkie moje badania z roku przejrzał plus usg w kolejności, bardzo dobre wrażenie na mnie zrobił więc jestem pełna nadzieji, zobaczymy co bedzie na drugiej wizycie.
no i tak być powinno

pytałas o te hormony...nie chce mi się kopiowac wklejam link
Nasz Bocian - Strony o Rodzinie - Forum - Interpretacja wyników hormonów cz. II
tam jest wszystko dokładnie napisane (wystarczy tylko pierwsza strone)...zrobiło na mnie wrazenie

kochane na zdrowie...pije dzisiejsza 3 porcje ziółek:tak:
Wasze zdrowie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Dziewczynki :*

znowu taka tutaj produkcja że SZOK!!!
A ja mam tylko chwilę więc jutro poczytam co u Was.

Korci mnie żeby iść jutro na betkę, ale może lepiej jeszcze w weekend mieć nadzieję że to bejbi...chociaż jaki to ma sens. Polezę.

buziaczki

macku ale jest szansa, ze sie zapomnicie i z miłosci bedzie;-)

reklama
mysza witaj moze zrob pierw zwykly test a jak wyjdzi epozytywny to dopiero na bete ... mi by bylo szkoda kasy... a mierzysz tempke??? wtedy super widac czy warto zrobic testa czy nie :tak:

w ogole przegladnelam przedc chwilka bociana i tak patrze ze z nr 3 ziolami od 1 do 3 cykli sie udawalo :)

Do góry