Też Witam się popołudniowo...
witam serdecznie...moim zdaniem to mogła być implamentacja...czyli faolka sie zagnieżdża
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
witam serdecznie i zycze bi @ nie przyszła
wiam
A u nie bez specjalnych zmian :-( rano o 6 (przebudziłam sie) miałam 36,77, a ok. 8 37, 07 (?) po południu 37,15...jak dla mnie to @ jakoś nie widać ...Boze 34 dc rekord w moim zyciu...ziółak sobie piję i czekam tylko, ze w iem że na @ nic gorszego być nie moze...:-(
Cześć dziewczyny.
Mogę do was dołączyć? Staram się 14 cykl... jak na razie bez rezultatu..Brałam już Clo i Duphaston i nawet raz Pregnyl dostałam na pęknięcie i nic.. 31 grudnia zrobiłam test wyszły dwie kreski druga słaba... po kilku dniach kreski nie było i przyszła wstręciucha.... Dziś mam 21 dc... i nie śpie. Po igraszkach z mężęm strasznie rozbolał mnie brzuch...ale to tak jakby mi ktoś macicę w garsi ścisnoł. Przez chwile nie mogłam tchu złapać....przestrsaszyłam się bo nigdy w życiu nic mi się takiego nie przydarzyło... cykle mam 28-30 dniowe... Jestem już po owulacji. W tej chwili nadal mnie boli...ale nie tak mocno.. Czy któraś z was tak miała???Boję się że mam jakiś problem i zastanawiam się czy nie udać się do ginka... pomóżcie proszę....![]()
witam serdecznie...moim zdaniem to mogła być implamentacja...czyli faolka sie zagnieżdża
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Ja też piję ziółka...kuz mi lepiej;-)Hej dziewczyny witam się popłudniowo
kurde tak się zastanawiam tyle tych fasolek się pojawia że chyba niedługa sama zostanę na tym forum staraczek ;-) 2 dzień ziółek pije i nawet został do tego zakupiony termosik żeby do pracy móc dźwigać![]()
na rzie się nie uzalaj...bo moze @ wcale nie przyjdzie...To ja życzę zdrówka
:-( Taka cisza, że nawet nie ma z kim się poużalać...Dziś powinnam mieć plamienia i na razie nic
chyba po woli zaczynam wariować...
![]()
witam, jestem "nowa" na waszym forum,ale czytam uważnie.
gratuluje fasolek!!!!
razem z męzem od roku staramy sie o dziecko ale jakos nam nie wychodzi.dziś jest termin spodziewanej @.cykle mam 28 dniowe a dzis by wyszło że jest 29dc,zwykle @ przychodzi rano ale narazie jej nie widać
pisałam na innym forum,ale tam sie tak drętwo zrobilo, że szok.wpisy raz na 2 dni,zero humoru czy jakiegoś bajeru jak u was.
bardzo mi się u was podoba,bo sie fantastycznie wspieracie i jest taka fajna atmosfera a ja lubie takie towarzystwo.
dodam jeszcze ze mam 23 lata a jesteśmy 1,5 roku po ślubie.nie pytam czy mnie przyjmiecie,bo jesteście tak otwarte na każdą starającą sie,że uznam iż jestem mile widziana i od razu sie zadomowię![]()
witam serdecznie i zycze bi @ nie przyszła
Witam. Jestem nowa i tez jak wszystkie staram sie o dzidzie. Mam nadzieje ze to juz wkrotce sie zmieni bede mogla sie cieszyc tym stanem. Jak tylko cos sie bedzie dzialo to dam znac a narazie ide sie zrelaksowac.
Pozdrawiam Monika:-)
wiam
A u nie bez specjalnych zmian :-( rano o 6 (przebudziłam sie) miałam 36,77, a ok. 8 37, 07 (?) po południu 37,15...jak dla mnie to @ jakoś nie widać ...Boze 34 dc rekord w moim zyciu...ziółak sobie piję i czekam tylko, ze w iem że na @ nic gorszego być nie moze...:-(