reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tośka nie kracz...
My staranka planowaliśmy pod koniec wakacji...
:zawstydzona/y:

Nie wiem czy mam musiałabym spojrzeć w mój kalendarzyk...

To spojrz, a potem sie ewentualnie martw. Bo to wcale nie jest takie proste ;-)
I chyba lepiej, zeby dzidzia sie pojawila nieco wczesniej, niz zebys miala bardzo dlugo na nia czekac, jak my...

Dokładnie chyba lepiej zaliczyć wpadkę niż czekać tyle czasu ile my :tak: maćku zgadzam się z tobą w 100%
Aguś nie marudź tylko sprawdź trzymam kciuki żeby dni płodne były hehehe

reklama
Ostatnią @ miałam 27 stycznia,potem długo długo nic i od 5 lutego do 7 miałam lekkie brązowe plamienia,czyli tylko 3 dni i potem długo długo nic i do teraz wciąż cisza...

Wiem że zajście w ciążę nie jest łatwe ale nie jest też powiedziane że każda ma taki sam problem.
Ja mam obawy i będę mieć aż do momenty dostania @...

Ostatnią @ miałam 27 stycznia,potem długo długo nic i od 5 lutego do 7 miałam lekkie brązowe plamienia,czyli tylko 3 dni i potem długo długo nic i do teraz wciąż cisza...

Wiem że zajście w ciążę nie jest łatwe ale nie jest też powiedziane że każda ma taki sam problem.
Ja mam obawy i będę mieć aż do momenty dostania @...
To moglo byc plamienie zwiazane z owulacja, i gdyby tak bylo, nie masz sznas na fasolke. I jesli nie masz bardzo dlugich cykli, to raczej tez nie...

A to forum to raczej nie jest dobre miejsce na wyrazanie obaw, ze jestes w ciazy...

Witam. Jestem nowa i tez jak wszystkie staram sie o dzidzie. Mam nadzieje ze to juz wkrotce sie zmieni bede mogla sie cieszyc tym stanem. Jak tylko cos sie bedzie dzialo to dam znac a narazie ide sie zrelaksowac.
Pozdrawiam Monika:-)

Witam. Jestem nowa i tez jak wszystkie staram sie o dzidzie. Mam nadzieje ze to juz wkrotce sie zmieni bede mogla sie cieszyc tym stanem. Jak tylko cos sie bedzie dzialo to dam znac a narazie ide sie zrelaksowac.
Pozdrawiam Monika:-)

Witamy witamy :-) relaks pomaga zaciążyć hehe więc udanego życzę :tak:

To moglo byc plamienie zwiazane z owulacja, i gdyby tak bylo, nie masz sznas na fasolke. I jesli nie masz bardzo dlugich cykli, to raczej tez nie...

A to forum to raczej nie jest dobre miejsce na wyrazanie obaw, ze jestes w ciazy...

Chciałam poprawić 21 stycznia miałam @ a koniec 27 stycznia...

maćku chyba źle się zrozumiałyśmy... :confused2:

reklama
Do góry