reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Tosiu nie chce cie nakręcać ale do póki @nie ma to szansa jest, wczoraj z koleżanką gadałam i mi mówiła że test ciązowy jej wyszedl dopiero pozytywny tydzień po @, juz myślała że ciąży nie ma i ma zaburzenia miesiączkowania:tak:
czyli jest nadzieja i dla mnie...

ja dziś miałam taką myśl ;-) ze jak nie przyjdzie @ do końca tygodnia to zrobię test:tak: i tak to jest mimo słąbego wyniku progesteronu i tak mam nadzieje;-)
Tośka też bęedziesz liczyłą w tych cyklach przerwy, ze może się udało... tak mi się wydaje...???
zrób test.dobrze że masz nadzieje:tak: trzeba ja mieć zawsze,do końca.

u mnie sytuacja jest tragiczna.wczoraj miałam wieczorem 2 plamki różowej(?) krwi.dzisiaj cały dzień 3 ze śluzem...co to jest?jeśli @ to pierwsza taka moja w życiu bo nawet mi nie wyciekły te plamki,tylko na papierze zauważyłam(sorki za szczegóły).jeśli to ona to jak ja mam liczyć cykl,no zgłupiałam.a może to są te plamienia?już nie wiem co o tym myśleć.może w weekend zrobić bete jak nic się nie zmieni?

a ja wczoraj oglądałam swoj test który robiłam w niedziele i zauważyłam że jest druga kreska, ale tak słabo widoczna że zauwazyłam dopiero pod światłem, więc rozbroiłam cały teścior żeby z bliska zobaczyć kreske, kogel mogel w głowie chyba mam ale momentami nie daje rady
rób kolejny kochana nie ma co żyć w niepewności:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ZAFASOLKOWANE:

milusia83 -3 cykl
Pajka - 14 cykl
jagódka1231- 5 cykl
marulka – 4 cykl
kerna - 2 cykl
Loczek36 – 4 cykl (po roku) ???
asiaN – 1 cykl (3 z Luteiną)
malapralinka - 1 cykl
oliwka_11 - 1 cykl
ryba30 - 4 cykl
czarna1309 - 3 cykl

STARAJĄCE SIĘ:

agniesiar - 12 cykl
kinga85- 13 cykl iURLOPIK
maćku - 8 cykl z hakiem
agutkaZG- 7 cykl (test 12.03)
nanusia - około 18 cykl
Scully- 3 cykl
MALUTKA10234 cykl
lopop - 45 cykl
asiucha-L- 7 cykl
Betusia– 6 cykl
Svensonka – 2 cykl
suzi1 – 8 cykl
martuskaa 4 cykl
agnieszka.kk – start po wakacjach
*Tośka* - 14 cykl w tym 5 cykl z luteiną (możliwa przerwa)
87zabka – 2 cykl
Robin 19 cykl
nereida
Antylopka niedługo „start” 0 cykl
olkale - 8 cykl
Lena_R - 3 cykl
Batonik24 - 7 cykl
Myśa - ?

gufi- 2 cykl
mississ1301 - 1 cykl ???

Ostatnia edycja:
test powinno sie odczytać tylko do 5 minut, potym czasie może być "zakłamany".

A może warto zrobić kolejny test by sprawdzić co tym razem pokarze?
nanusia wiem że może wyjść zakłamany i nie biore pod uwagę że taki cień cienia kreski to może być ciąża bo to już chore by było:eek: czasami dostaje już świra:wściekła/y:kiedy w końcu sie uda

nanusia wiem że może wyjść zakłamany i nie biore pod uwagę że taki cień cienia kreski to może być ciąża bo to już chore by było:eek: czasami dostaje już świra:wściekła/y:kiedy w końcu sie uda
wiem co czujesz:-( nerwy człowiekowi puszczają.
;-)cześć laseczki dawno nie zaglądałam chyba z tydzień już będzie :tak:
no dawno Cię tu nie było rzeczywiście:tak: co u Ciebie?

Witajcie Dziewczynki!
Jestem tu nowa, mam nadzieje, ze mnie przygarniecie:)...
Jest mi bardzo smutno i czuje, ze musze sie komus wygadac bo zwariuje!!!
Od sierpnia staramy sie (a wlasciwie staralismy sie) z mezem o dzidziusia az do stycznia kiedy maz zrobil badania nasienia i okazalo sie, ze ma za mala ruchliwosc plemnikow-chyba nie musze opisywac co sie dzialo? MASAKRA!!!Zawsze marzylam o dziecku, a tu nagle taka informacja. Szkoda, ze marzenia nie zawsze sie spelniaja:(!
Myslalam, ze z czasem zal mi przejdzie ale niestety... czasem sa lepsze dni a czasem gorsze (takie jak dzis)! Staram sie jakos trzymac i nie pokazywac mu, ze jest mi smutno ale jak nie moge sie nikomu wygadac i trzymam to w sobie to jest jeszcze gorzej! Bylam juz na jednym forum staraczek ale tam albo wszystkie w ciazy albo maja juz dzieciaczki i nikt nie ma takiego problemu jak ja, wiec oczywiscie olewka:(.
Hej kochana nie podłamujcie sie...dobrze ze zyją...duzo gorzej by było gdyby były martwe lub ich nie było!!!! spróbujcie iść do androloga z mezem i podleczcie go...Nie ma się załamywac ...zobaczysz uda sie Wam...:-)

PRZEBADANA JESTEM W 100% MÓJ w. TEZ I WSZYSTKO JEST OKI
MOZE ZA SŁABO SIĘ STARAMY :-(
ale Wy sie staracie wystarczajaco przeciez...:eek:

Witam :-) ZADNA Z WAS PEWNIE MNIE NIE PAMIETA,OTSATNIO ZAGLADALAM TUTAJ CHYBA Z ROK TEMU :tak: ALE POMIMO TEGO LICZE NA TO,ZE POMOZECIE:-)
WIEC SYTUACJA JEST NASTEPUJACA.STARAMY SIE O MALENSTWO JUZ GRUBO PONAD ROK,JA MIALAM BARDZO NIEREGULARNE MIESIACZKI DLATEGO PRZEZ 3CYKLE BRALAM DUPHASTON,KTORY JE UREGULOWAL,TEN CYKL BYL PIERWSZY BEZ TABL,DZIS POWINNAM DOSTAC @ A TU NIC,NIE WIEM CO MYSLEC,ZDROWY ROZUM PODPOWIADA ZE TO Z BRAKU TABL A NADZIEJA MOWI CO INNEGO:zawstydzona/y:
Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC DZIEWCZYNKI:-)POZDRAWIAM
kochana trzymam kciuki za fasolke..moze byc, ale moze byc tez spóznienie...;-)

no spróbuje dostać się do lekarza wcześniej i zrobić dodatkowe badania :-(
chociaż już jestem mega zmęczona tym lataniem po lekarzach- kupie sobie ziółka i będę pić ale nie chce miec już tego ciśnienia z czekaniem i testowaniem dzisiaj spałam z 3 godziny cały czas mi się 2 kreski śniły :zawstydzona/y:
tak trzymaj z tym lekarzem, bardzo sie ciesze:tak: dla Twojego pocieszenia mi sie sniło, ze ostatnio urodziłam dzidzie ...tylko taka malutka, jaka moja dłoń i jak próbowałam ja karmic to mi spadła i sie zaplątała wpościeli, ze trudno było ja znaleźć...po tym karmieniu urosłą:-D:-D:-D

@...mojej @ nie ma..nie wiem jak to inaczej określić...
quote]
dzięki Lena z aodp myślałam po Was jak mnie tu nie było ...to jest nadzieja na fasolkę :)

reklama
Właśnie wróciłam z Zuzią z miasta - 3h spacerowałyśmy,do tego 1h rano na podwórku - ach! brakowało mi tych spacerków,jak był mróz. ;-) Obkupiłyśmy się,więc humorek poprawiony. :tak: :-)
Zaraz zaktualizuję listę. :tak:

witam sie i ja chciałam sie tylko pochwalic , ze dzidzia zdrowa, no i , ze bedzie syn:-)

Gratulacje. ;-)

Agutka......z tego co doczytałam to znowu nici:confused2::confused2::confused2: oj boshe ile to trzeba sięczasem naczekac. Ale urlopu od starnek chyba nie bierzesz co????

Nie robię urlopu... Ale już czasami mam dość i zaczynam wątpić,że kiedykolwiek się uda... :-(

Agutka dopisz mnie do llisty proszę ...chyba może być 8 cykl staranek, bo PMS zwiększa siłe z godziny na godzinę;-)

Dopisuję. :tak:

Małapralinko,przykro mi bardzo... Trzymaj się!

Do góry