reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
dziewczyny oszaleje chyba! :wściekła/y: nie ma dalej @, II kresek na teście też nie ma, nerwicy można dostać.jeszcze dzisiaj usłyszałam że czasem dopiero po miesiącu testy wychodzą pozytywne ale ja do tego czasu wyląduje w wariatkowie....:-( pomóżcie...

zrób rano betę,koniecznie a rozwieje to Twoje wątpliwości :tak:

dziewczyny ide do apteki niech Wam będzie :-D

no Tośka kup test i zrób go jutro rano :tak:
pamiętaj co ma być to będzie ;-)
jestem z Tobą i 3 mam kciuki mocnooo :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agutka - dopisz mnie prosze na liste. na razie 1 cykl staran.
wczoraj powinnam dostac @, a tu nic. ale objawy wszystkie wskazuja, ze przyjdzie. takze na razie sie nie nakrecam :sorry:
buziaki :rofl2:

Dzisiaj mam termin @ więc czekam może zabłądzi i nie przyjdzie :-D

:-D:-D:-D kobietki mocno trzymam kciukaski :tak::-D:-D:-D

Tośka dobre :-D
A to mój Alanek,zdjęcie robione wczoraj:)

:-) słodziutki :-)

acha...a chyba w ciazy na pocatku nie trzeba go brac ?chyba lekarze nie przepisuja go kazdej kobiecie?

:-) nie martw się nie musi go każdy brać ;-) dostają kobietki ze słabym progesteronem lub co poroniły na podtrzymanie :tak: w każdym bądz razie dzidzi nie szkodzi jeślu już lekarz przepisze go :-)

dziewczyny oszaleje chyba! :wściekła/y: nie ma dalej @, II kresek na teście też nie ma, nerwicy można dostać.jeszcze dzisiaj usłyszałam że czasem dopiero po miesiącu testy wychodzą pozytywne ale ja do tego czasu wyląduje w wariatkowie....:-( pomóżcie...

:-) spokojnie :-) albo dzidzia nie chce się ujawnić, albo @ się spóźnia :tak: ja tam życzę tego pierwszego :tak: a mierzysz może temp? bo może ci się coś przesunęło? :confused:

nie jestes sama:-Dja tez czekam na potwierdzenie:tak:a moze zrob bete jak chcesz szybko wiedziec

zrób rano betę,koniecznie a rozwieje to Twoje wątpliwości :tak:
dziewczynki poczekam z tą betą jeszcze bo już raz się tak rozczarowałam...może jakoś dam radę;-)
dziewczyny ide do apteki niech Wam będzie :-D
Tosia,dzielna z Ciebie dziewczyna:tak: ale pamiętaj jak nic nie wyjdzie to przypomnij sobie mnie i mój dziwny przypadek i nie poddawaj się od razu:tak: a jak wyjdą II kreseczki czego Ci życzę z całego serduszka od razu pisz bo ja również czuję że nadszedł Twój czas:tak::-)
ja wciąż wierzę...nie wiem dlaczego ale czuję że jestem w ciąży.a te testy....hmm..dołują mnie ale może mi się przesunęła owu i dlatego jeszcze nic nie wykazują?ale wymyślam....

:-D:-D:-D kobietki mocno trzymam kciukaski :tak::-D:-D:-D

:-) słodziutki :-)

:-) nie martw się nie musi go każdy brać ;-) dostają kobietki ze słabym progesteronem lub co poroniły na podtrzymanie :tak: w każdym bądz razie dzidzi nie szkodzi jeślu już lekarz przepisze go :-)

:-) spokojnie :-) albo dzidzia nie chce się ujawnić, albo @ się spóźnia :tak: ja tam życzę tego pierwszego :tak: a mierzysz może temp? bo może ci się coś przesunęło? :confused:
nie mierzę ale chyba zacznę bo jestem teraz w takim stresie przez tą niepewność:-(
ale dzięki kochana,ja też wciąż wierzę w tą pierwszą opcję:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkie jestem tu nowa i postanowiłam do was dołączyć. Ja z mężem staram się o dzidziusia prawie 2lata i niestety nic z tego nie wychodzi. Ale widze że jest tu dużo więcej osób które maja z tym problem.

Witam wszystkie jestem tu nowa i postanowiłam do was dołączyć. Ja z mężem staram się o dzidziusia prawie 2lata i niestety nic z tego nie wychodzi. Ale widze że jest tu dużo więcej osób które maja z tym problem.

Witaj!
To zupełnienie podobny przypadek do mojego. Też z mężem staramy się o dzidzie prawie 2 lata i nadal nic.

Robiłaś już jakieś badania?

reklama
agutka - dopisz mnie prosze na liste. na razie 1 cykl staran.

Już dopisuję. Jak jakaś aktualizacja,to sama możesz to zrobić. :-) :tak:

ZAFASOLKOWANE:

bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
eijf-7cykl
milusia83 -3 cykl
Pajka - 14 cykl
jagódka1231- 5 cykl
marulka – 4 cykl
msdracula – 3 cykl