reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Maćku, Agutko, przykro mi...:-(
Agutko, kciuki to ja miałam cały czas za Ciebie zaciśnięte - nie musisz prosić - nie mogłam wczoraj wejść na BB bo router mi się zes**ł i nie miałam netu (kabel tylko u teściowej w pokoju). Odpisać na sms-a też nie mogłam, bo jestem tak roztargniona ostatnio, że zapomniałam zapłacić rachunek. Dzisiaj załatwiałam wszystko i jest OK.

Teraz trochę poczytam co u Was.

dziewczyny oszaleje chyba! :wściekła/y: nie ma dalej @, II kresek na teście też nie ma, nerwicy można dostać.jeszcze dzisiaj usłyszałam że czasem dopiero po miesiącu testy wychodzą pozytywne ale ja do tego czasu wyląduje w wariatkowie....:-( pomóżcie...

dziewczyny oszaleje chyba! :wściekła/y: nie ma dalej @, II kresek na teście też nie ma, nerwicy można dostać.jeszcze dzisiaj usłyszałam że czasem dopiero po miesiącu testy wychodzą pozytywne ale ja do tego czasu wyląduje w wariatkowie....:-( pomóżcie...
nie jestes sama:-Dja tez czekam na potwierdzenie:tak:a moze zrob bete jak chcesz szybko wiedziec

reklama
Do góry