reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
suzi a u Was dzisiaj tez staranka?;-)

Tak planuje dzis gwałcic mezulka:-Dale nie wiem co z tego wyjdzie bo własnie dzwonił z pracy i mowił ze ma depresje:eek::-(

Zrobiłam testa i jedna krecha:confused2:

Zabko wy tam na 28 macie jakiegos eksperta ktory odpowiada na pytania????

po za tym mam kosę z szefową i chcę pilnowac wszystkich terminów...zeby nie maiał sie do czego doczepić...zebym zanim mnie będzie chciał zwolnić zdążyłą z fasolką;-)

Tak planuje dzis gwałcic mezulka:-Dale nie wiem co z tego wyjdzie bo własnie dzwonił z pracy i mowił ze ma depresje:eek::-(

to go pociesz:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się ja, ale macie dalekosiężne plany:-)
A ja właśnie pisze do Was i siedzę w zimnym pokoju bo mój M wymieni kaloryfer jak będziemy robić w nastęonym tygodniu remont:-p

musisz zapytac macku bo ja jestem dopiero 1 miesiac trez za darmo i dopuki niewykupie pakietu to nawet na forum niemoge nic napisac ale chyba jakis ekspert jest niewiem

no to mozna powiedziec ze pracojesz caly dzien
nawet jak nie jestem w pracy fizycznie to i tak myśle co jeszcze muszę załatwić, do kogo zadzwonić, gdzie maila napisać...nieraz w nocy się obudze i myśle:crazy:

praca moze płatna, ale nie warto tego poswięcenia...poza tym ile tak mozna...??? ja wymiękam...a i pozostaje kwstia bezpieczeństwa...ciagle straszą (skrycie;-)) że Cię wyleją...:wściekła/y:
Po ciaży nie chcę wraacać do firmy juz

Witam się ja, ale macie dalekosiężne plany:-)
A ja właśnie pisze do Was i siedzę w zimnym pokoju bo mój M wymieni kaloryfer jak będziemy robić w nastęonym tygodniu remont:-p

to pod kocykiem chyba???:-D
a o jakich planach piszesz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nawet jak nie jestem w pracy fizycznie to i tak myśle co jeszcze muszę załatwić, do kogo zadzwonić, gdzie maila napisać...nieraz w nocy się obudze i myśle:crazy:

praca moze płatna, ale nie warto tego poswięcenia...poza tym ile tak mozna...??? ja wymiękam...a i pozostaje kwstia bezpieczeństwa...ciagle straszą (skrycie;-)) że Cię wyleją...:wściekła/y:
Po ciaży nie chcę wraacać do firmy juz
Oh u mnie też straszą ,że zamkną szkołe i myślę że to dlatego boje się też że będę bez pracy.

reklama
Do góry