a gdzie pracujesz???ja zaglądam:-)
co prawda trochę pracuję, trochę poczytuję...wymiękam 3 popołudnie całe przy kompie, tyle mam biurokracji w pracy, ze zyć nie daje...
reklama
a gdzie pracujesz???
w firmie farmaceutycznej...w dzień biegam po lekakarzach i aptekach, a po południu i wieczorem przy kompie jakbym była w biurze, net to jedyna mozliwość pzrekazywania inf z firma:-(
suzi1
Kocham Cię synuś
suzi a u Was dzisiaj tez staranka?;-)
Tak planuje dzis gwałcic mezulkaale nie wiem co z tego wyjdzie bo własnie dzwonił z pracy i mowił ze ma depresje:-(
Zrobiłam testa i jedna krecha
Zabko wy tam na 28 macie jakiegos eksperta ktory odpowiada na pytania????
no to mozna powiedziec ze pracojesz caly dzienw firmie farmaceutycznej...w dzień biegam po lekakarzach i aptekach, a po południu i wieczorem przy kompie jakbym była w biurze, net to jedyna mozliwość pzrekazywania inf z firma:-(
po za tym mam kosę z szefową i chcę pilnowac wszystkich terminów...zeby nie maiał sie do czego doczepić...zebym zanim mnie będzie chciał zwolnić zdążyłą z fasolką;-)
to go pociesz
Tak planuje dzis gwałcic mezulkaale nie wiem co z tego wyjdzie bo własnie dzwonił z pracy i mowił ze ma depresje:-(
to go pociesz
Ostatnio edytowane przez moderatora:
musisz zapytac macku bo ja jestem dopiero 1 miesiac trez za darmo i dopuki niewykupie pakietu to nawet na forum niemoge nic napisac ale chyba jakis ekspert jest niewiemTak planuje dzis gwałcic mezulkaale nie wiem co z tego wyjdzie bo własnie dzwonił z pracy i mowił ze ma depresje:-(
nawet jak nie jestem w pracy fizycznie to i tak myśle co jeszcze muszę załatwić, do kogo zadzwonić, gdzie maila napisać...nieraz w nocy się obudze i myśleno to mozna powiedziec ze pracojesz caly dzien
praca moze płatna, ale nie warto tego poswięcenia...poza tym ile tak mozna...??? ja wymiękam...a i pozostaje kwstia bezpieczeństwa...ciagle straszą (skrycie;-)) że Cię wyleją...
Po ciaży nie chcę wraacać do firmy juz
Witam się ja, ale macie dalekosiężne plany:-)
A ja właśnie pisze do Was i siedzę w zimnym pokoju bo mój M wymieni kaloryfer jak będziemy robić w nastęonym tygodniu remont
to pod kocykiem chyba???
a o jakich planach piszesz?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Oh u mnie też straszą ,że zamkną szkołe i myślę że to dlatego boje się też że będę bez pracy.nawet jak nie jestem w pracy fizycznie to i tak myśle co jeszcze muszę załatwić, do kogo zadzwonić, gdzie maila napisać...nieraz w nocy się obudze i myśle
praca moze płatna, ale nie warto tego poswięcenia...poza tym ile tak mozna...??? ja wymiękam...a i pozostaje kwstia bezpieczeństwa...ciagle straszą (skrycie;-)) że Cię wyleją...
Po ciaży nie chcę wraacać do firmy juz
reklama
Podziel się: