reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a ja moje Drogie mimo ze na usg nie bylo dominanta wsrod pecherzyków to działam ostro :zawstydzona/y: może jakis łut szczęścia.... dzis nawet wydawało mi sie że śluz płodny... tylko ze testy owulki wychodza negatywne i tempak tez niska:-( wiec chyba musze sobie wylać na głowę kubeł zimnej wody :tak:

a powiedzcie mi jak to powinno wygladac jak sie mierzy tempkę jak to skorelowac z owulacją?????

reklama
Witaj Betusia, a jak tam twój cykl?!

Chyba spóźnione to moje pytanko!!!!!!!!!!!

witaj Kochana :-)
a u mnie to nic ciekawego się nie dzieje owulki chyba nie ma -nie wiem wkurza mnie to bo juz nie wiem czy jest czy jej niema czy moze bedzie - ale z drugiej strony jak lekarz na usg nie wiidzial dominanata no to raczej jej nie bedzie- mierze tempke z rana z odchyleniem +/- 2h wczoraj i dzis 36,3 stopnie C

p.s. masz konto na 28 dni????

Najczescie temperatura podnosi sie po owulacji.

a ja myslalam ze w trakcie owu powinna sie podniesc i po owu utrzymywac az do miesiaczki

Betusia obyś miała racje :-)

:-):-):-) Kochana wiecie że życze tego z calego serca :tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

postanowiłam poprawić Wam troszkę nastrój:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:-):-):-):-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Kochana jesteś :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja myslalam ze w trakcie owu powinna sie podniesc i po owu utrzymywac az do miesiaczki
Zdaza sie tak, dlatego jako okres plodny przymuje sie 3 dni wyzszych temperatur. Ale najczesciej owu jest jeszcze jak tempka jest w dole. A czasami w czasie owulki temperatura wrecz spada...
Dlatego tak trudno w nia trafic. Bo gdyby owulka byla w pierwszym dniu wyzszych temperatur to nie byloby zadnego problemu;-)

Zdaza sie tak, dlatego jako okres plodny przymuje sie 3 dni wyzszych temperatur. Ale najczesciej owu jest jeszcze jak tempka jest w dole. A czasami w czasie owulki temperatura wrecz spada...
Dlatego tak trudno w nia trafic. Bo gdyby owulka byla w pierwszym dniu wyzszych temperatur to nie byloby zadnego problemu;-)

dzieki za rozjasnienie :-)
.... człowiek to się całe życie uczy ;-)

p.s. masz konto na 28 dni???

moja mała miłość Marco
2iqdc8g.jpg

a to moje pierwsze zdjęcie lustrzanką
205cht.jpg

reklama
Do góry