Hej kobietki kochane,wiecie co ja już od 2 dni nie mogłam się wpisywać na forum,nie wiem co się stało mogłam czytać ale jak próbowałam pisać to mi wyskakiwało że za mało znaków czy coś i całe pole na pisanie było szare,wiecie o co chodzi???bo ja teraz korzystam z innego komputera i tu jest w porządku.pomożecie???a z tą listą to czy ja też mogę na niej być???bo też już się troszkę tu udzielam ale nie wiem czy trzeba sobie zasłużyć żeby na niej być czy co;-)czy się wpisać sama powinnam?bo nie wiem nawet jak to zrobić...staram się już 3 cykl o fasolke.mam jakiegoś doła dzisiaj.myślałam że już nie będę mogła z Wami pisać,nie wiedziałam o co chodzi i mi było tak przykro...i w ogóle chodzę i popłakuje po kątach,piersi mnie od dwóch dni bolą a nigdy w życiu przed miesiączką mnie nie bolały ale nie bolą tak fizycznie przy dotyku tylko czuję że bolą,no nie wiem jak to wyjaścić..ogólnie chce mi się wyć i naprawdę nie wiem sama o co mi chodzi...a jakbym nie mogła z Wami pisać to już w ogóle bym się chyba załamała...wiem że ta moja wypowiedź nieskładna jest strasznie i przepraszam za to od razu.pozdrawiam Was wszystkie.
reklama
No juz wszystko wiem...okazało się że mój internet przeskoczył sam(?????-czyt.mój M który udaje że nic nie wie) na mozzile i tam nie chciało mi pisać ale już jestem na explorer i jest ok także przepraszam za zamieszanie...
Scully
mamusia :)
dziewczyny dzis to zglupialam temp 36,8 czyli moja wysoka @ ustala tylko troche sluzu z mala iloscia krwi juz nic nie rozumiem po owu skoczyla i byla wysoka 17dni potem wczoraj na jeden dzien spadla do 36,6 i dzis znow wysoka??? to mozliwe ze w ciazy mozee spasc na jeden dzien ??? a moze to faktycznie plamienie srodcykliczne ale temp sie nie zgadza z tego co wiem ??? a i jeszcze ta odpowiedz o odklejaniu sie endometrium nie wiem o co chodzi
jak masz wykres to rzuć to ocenimy bo jak nie widzę całości to trudno ocenić ;-) a może jakies zakłucenie było w tej temp 36,6 wiesz wystarczy silne zdenerwowanie, mało snu, stres i może tak skoczyć ;-)
kochane czy ktoras z pan ma konto na 28dni.pl?????? i mogla by spojzec na moj wykresik bo mi sie wydaje calkiem poplatany poprzwedni jakbym zapisywala to bylby idealny ksiazkowy wrecz a ten to ja niewiem co o nim myslec
ja mam nazwe masz tak jak tu?? to wieczorem jak będę w domu to rzucę okiem ;-)
A u mnie dziwnie Temp nie chce skoczyć Znów mi się przesunie cykl na powyżej 44 dc A tak pięknie był do 44 dc No ostatnio jak mnie zagiął to było 61 dc
Trudno zaczynam 3 tydzień staranek ;-) I śluz dziś znów płodny (rozciągliwy)
Lena a ktory masz dzis dc???
suzi mam 25 dc
suzi1
Kocham Cię synuś
jak masz wykres to rzuć to ocenimy bo jak nie widzę całości to trudno ocenić ;-) a może jakies zakłucenie było w tej temp 36,6 wiesz wystarczy silne zdenerwowanie, mało snu, stres i może tak skoczyć ;-)
ja mam nazwe masz tak jak tu?? to wieczorem jak będę w domu to rzucę okiem ;-)
A u mnie dziwnie Temp nie chce skoczyć Znów mi się przesunie cykl na powyżej 44 dc A tak pięknie był do 44 dc No ostatnio jak mnie zagiął to było 61 dc
Trudno zaczynam 3 tydzień staranek ;-) I śluz dziś znów płodny (rozciągliwy)
A czemu masz tak długie cykle?
Scully
mamusia :)
Hej kobietki kochane,wiecie co ja już od 2 dni nie mogłam się wpisywać na forum,nie wiem co się stało mogłam czytać ale jak próbowałam pisać to mi wyskakiwało że za mało znaków czy coś i całe pole na pisanie było szare,wiecie o co chodzi???bo ja teraz korzystam z innego komputera i tu jest w porządku.pomożecie???a z tą listą to czy ja też mogę na niej być???bo też już się troszkę tu udzielam ale nie wiem czy trzeba sobie zasłużyć żeby na niej być czy co;-)czy się wpisać sama powinnam?bo nie wiem nawet jak to zrobić...staram się już 3 cykl o fasolke.mam jakiegoś doła dzisiaj.myślałam że już nie będę mogła z Wami pisać,nie wiedziałam o co chodzi i mi było tak przykro...i w ogóle chodzę i popłakuje po kątach,piersi mnie od dwóch dni bolą a nigdy w życiu przed miesiączką mnie nie bolały ale nie bolą tak fizycznie przy dotyku tylko czuję że bolą,no nie wiem jak to wyjaścić..ogólnie chce mi się wyć i naprawdę nie wiem sama o co mi chodzi...a jakbym nie mogła z Wami pisać to już w ogóle bym się chyba załamała...wiem że ta moja wypowiedź nieskładna jest strasznie i przepraszam za to od razu.pozdrawiam Was wszystkie.
co do listy to skopiuj ostatnią i się dopisz
nie popłakuj po kątach tylko łepek do góry ;-) jesteśmy z tobą
25 dc, a na ile max?? może już niedługo czas testowania?? :-)
Ja tez dzis ide na wizytke
Toska a jak tam u Ciebie???Jak to bulgoczące podbrzusze?
Hej aniołki witam się ja dzisiaj urlopowo więc leniuchowałam
bulgoczące podbrzusze dalej jest bulgoczące do tego zaczęło się rwanie i cycole bolą więc to raczej nie jest fasolka tylko wstrętna @@ ale to jeszcze 7-8 dni
reklama
ZAFASOLKOWANE:
bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
eijf-7cykl
milusia83 -3 cykl
Pajka - 14 cykl
jagódka1231- 5 cykl
marulka – 4 cykl
msdracula – 3 cykl