reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

ZAFASOLKOWANE:

bakteria - 1 cykl
Nikiforka- 10 cykl
Sara211- 1 cykl
aisim- 3 cykl
eijf-7cykl
milusia83 -3 cykl
Pajka - 14 cykl
jagódka1231- 5 cykl
marulka – 4 cykl
msdracula – 3 cykl
aga26k -
kerna - 2 cykl
Loczek36 – 4 cykl (po roku) ???
asiaN – 1 cykl (3 z Luteiną)
malapralinka-2 cykl
rybka-
zielona.wampirzyca-9 cykl
Hope33-okolo 16 cykl
Martilla - 6 cykl
agniesiar - 12 cykl
mmm -6 cykl
Noukie - 5 cykl
Marzi55 - 4 cykl
emilchen-URLOPIK
toska32-URLOPIK
chup - 1 cykl
kinga85- 13 cykl iURLOPIK
rudka - 3 cykl- URLOPIK
maćku - 7 cykl z hakiem
Ren - 3 cykl
wisienka83-URLOPIK
&Ewcia - 8 cykl
agutkaZG- 6 cykl (test 14.02)
nanusia - około 18 cykl
chiara1 - 3 cykl
Maxymka - 4 cykl
Scully- 3 cykl
olcia23- 2 cykl
LauraOna- 3 cykl i URLOPIK
CameoURLOPIK (jednocyklowy)
SylwiaSz- 4 cykl
MALUTKA10234 cykl
skowronek - 5 cykl
myszka1987- 4 cykl
Stefanka83 - 2 cykl
lopop - 45 cykl
Lady_Marion – 6 cykl
asiucha-L- 7 cykl
ryba30 - 4 cykl
Betusia– 5 cykl
Svensonka
missiiss1301 – 1 cykl
pok – 3 cykl
suzi1 – 8 cykl
biedroneczka1980URLOPIK
martuskaa 3 cykl
agnieszka.kk
agi79 2 cykl
bombelek8 11 cykl
Fleur 2 cykl
Chup
*Tośka* - 4 cykl
87zabka 2 cykl
Robin 19 cykl
nereida
oliwka_11 – 1 cykl
Antylopka niedługo „start” 0 cykl
Carolina -
kasica88
Sylvietta
olkale -

kurcze niewiem jaka czcionka zrobilyscie te czerwone panie dlatego te 2 ostatnie sa innej czcionki bo nieumiem :zawstydzona/y::-(

No to pieknie 2 panie nam doszły:-D:-D:-D:-D:-D:-D
O Rybce to wiedziałam:tak:

reklama
oooo Rybka jaka czcionke zrobilas??? no wiem chyba ze jeszcze 1 zafasolkowala ale niepamietam jak coto niech pisza co kto jak i kiedy i ile hihihiii;-)

no wlasnie oliwka niemoglam sobie przypomniec :)

rybka zrobila pieknie wiec moze ona cie zapisze :)

Ostatnia edycja:
Tak w ogóle to dzień dobry.

Żabka, ja pisałam po prostu dalej i sama czcionka mi wyszła.
Oliwka, ja zaktualizowałam listę i jesteś na czerwono.
agutkaZG pisze:
Wczoraj w dzień tak mnie zmogło,że położyłam się z Zuzią podczas Jej drzemki i też usnęłam. :-D I wieczorem szybko odleciałam. :-p
A często Ci się to zdarza? Bo wiesz co to może znaczyć:-)

Pajkaa pytałaś, ja znikłam:dry: Jak się czuję?? A bo ja wiem....mdłości mnie dobijają. Do tego jadłowstręt totalny i zero energi:zawstydzona/y: Jestem słaba, zmęczona i głodna. to tak w skrócie. A synek chce się bawić:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Licze, że szybko się to skończy. A jak u Cibie?? Jak plamienia?

Żabka, bo ja najzwyczajniej w świecie nie wiem jak liczyć, czy od OM czy wg długości mojego cyklu (późniejsza owu). A różnica jest spora bo aż 10 dni. Dzisiaj będę u gina na rozmowie to może powie mi jak najlepiej liczyć.

Żabka, bo ja najzwyczajniej w świecie nie wiem jak liczyć, czy od OM czy wg długości mojego cyklu (późniejsza owu). A różnica jest spora bo aż 10 dni. Dzisiaj będę u gina na rozmowie to może powie mi jak najlepiej liczyć.
aha no ja tez cykl mam dlugi i owu mialam dopiero w 18-19 dniu ale raczej w 19 a cykl 37 dni chyba bo ostatnio ta 2 faza miala 18 dni wiec teraz pewnie tez tak bedzie

mdłości mi się zaczęły 3 tyg temu..teraz idzie 4 tydzień:baffled: a piersi długo nie bolały, potem zaczęły jakoś w 6tc. A teraz bolą ale raczzej sutki...
rybka uCiebie październik co??? Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
witam..
tak sobie czytam o waszych dolegliwosciach ciazowych kerna i ryba30 i powiem wam ze ja bym juz tez chciala miec takie dolegliwosci:-Djak narazie nic...no moze tylko bolace sutki ...ale jak sie nie udalo to chyba sie nie bede martwic a to przez to ze bralam leki i zeby dzidzius byl zdrowy:tak:

a tak wogole to jak sie czujecie dzis starczki? ja ok.. bylam juz z córcia na spacerku a zaraz zabieram sie za klejenie pierogow na obiadek bo M uwielbia:))))

a gdzie sie wszystkie podzialy? pewnie obiadki szykuja hehehhe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry