z tymi objawami to różnie bywa, każda ma inaczej. Nawt brak objawów to podobno tez objaw ciążyod piątku strasznie mnie podbrzusze rwie i tak bulgocze :-( ale to chyba nie na dzidzie z resztą Aguś ja się nie znam na objawach :-( a wiesz jak się uprę to wszystko znajde
reklama
A czy w ciazy jajniki tez sie powiekszaja? Bo ja chwilami czuje jak podczas badania Hsg, gdy kontrast podawali - takie rozpychanie po obydwu stronach... Ale czy to nie za wczesnie? Dzis 8dpo.to otampowanie i uczucie jak by się tam wszystko rozpulchniało ja też miałam w poprzedniej ciąży a oprócz tego to byłam strasznie rozdrażniona, teraz cierpliwie czekam na znaki od swojego organizmu....
Tak jak piszesz - szkoda dziecka. I nasuwa mi sie stwierdzenie: taka stara i taka glupiaAguś ona ma już 2 dzieci z poprzednich związków i to jedno już pełnoletnie :-( nie wiem dlaczego taka głupia jest i nie dba o siebie. Wkurza mnie to - ja się tyle staram o dzidzie i nic a ona jeden strzał i ma i do tego tak strasznie jej to wisi wszystko -
Do tego moja teściówka chciała jej wykupić dodatkowe ubezpieczenie w klinice swiss med żeby miała super opiekę i pobyt w szpitalu podczas porodu - a ona oczywiście że nie po co nie potrzebuje a u lekarza pierwszy raz była jak 4 miesiąc się zaczął
przepraszam ale musiałam się wygadać :-(
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Tośka rozumiem ;-)
To nie pozostaje Ci nic innego jak czekac Mocno 3 mam kciuki aby @ nie przylazła ;-)
To nie pozostaje Ci nic innego jak czekac Mocno 3 mam kciuki aby @ nie przylazła ;-)
Hehe Jak my wszystkie;-)od piątku strasznie mnie podbrzusze rwie i tak bulgocze :-( ale to chyba nie na dzidzie z resztą Aguś ja się nie znam na objawach :-( a wiesz jak się uprę to wszystko znajde
oj tego maćku to nie wiem czy jajniki się powiększają w ciąży ale wiem że niektóre je odczuwają bo jajniki zaczynają pracować i produkują progesteron dlatego dają o sobie znać, kłuja czy pobolewają na zmiane ale to też nie reguła podobno
agnieszka.kk
Tak jak piszesz - szkoda dziecka. I nasuwa mi sie stwierdzenie: taka stara i taka glupia
Dobre stwierdzenie
Dobre stwierdzenie
dokładnie a ja boję się odezwać bo mi powie że młodsza jestem dzieci nie mam a się wtrącam
agnieszka.kk
dokładnie a ja boję się odezwać bo mi powie że młodsza jestem dzieci nie mam a się wtrącam
Dokładnie Tośka dlatego czasami warto się nie odzywac.
Masz rację i badź mądrzejsza ;-)
reklama
Dokładnie Tośka dlatego czasami warto się nie odzywac.
Masz rację i badź mądrzejsza ;-)
Boshe jak ja bym chciała mięc taką kruszynkę małą :--(
Podziel się: