reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
to otampowanie i uczucie jak by się tam wszystko rozpulchniało ja też miałam w poprzedniej ciąży a oprócz tego to byłam strasznie rozdrażniona, teraz cierpliwie czekam na znaki od swojego organizmu....
A czy w ciazy jajniki tez sie powiekszaja? Bo ja chwilami czuje jak podczas badania Hsg, gdy kontrast podawali - takie rozpychanie po obydwu stronach... Ale czy to nie za wczesnie? Dzis 8dpo.
Aguś ona ma już 2 dzieci z poprzednich związków i to jedno już pełnoletnie :-( nie wiem dlaczego taka głupia jest i nie dba o siebie. Wkurza mnie to - ja się tyle staram o dzidzie i nic a ona jeden strzał i ma i do tego tak strasznie jej to wisi wszystko - :wściekła/y:
Do tego moja teściówka chciała jej wykupić dodatkowe ubezpieczenie w klinice swiss med żeby miała super opiekę i pobyt w szpitalu podczas porodu - a ona oczywiście że nie po co nie potrzebuje :wściekła/y: a u lekarza pierwszy raz była jak 4 miesiąc się zaczął :wściekła/y:
przepraszam ale musiałam się wygadać :-(
Tak jak piszesz - szkoda dziecka. I nasuwa mi sie stwierdzenie: taka stara i taka glupia:wściekła/y:

oj tego maćku to nie wiem czy jajniki się powiększają w ciąży ale wiem że niektóre je odczuwają bo jajniki zaczynają pracować i produkują progesteron dlatego dają o sobie znać, kłuja czy pobolewają na zmiane ale to też nie reguła podobno

reklama
Do góry