a u mnie dzis 14 dzien cyklu ale jaki dlugi bedzie to zielonego pojecia niemam
bo ostatni mial 37 a to 2 po odstawieniu tabsow wiec licho wie jedynie jak uda mi sie zaobserwowac owu to wtedy bede wiedziec mniej wiecej kiedy sie @ lub testowania moge spodziewac....
kurcze wlasnie sobie sprawdzilam ze jesli ten cykl mialby tyle samo co ostatni to na testowanko walentynkowe niemam co liczyc
bo koniec mialabym 23 lutego dopiero ale moze byc nawet pozniej bo ponoc pierwsze 3 cykle po odstawieniu to kazdy jest dluzszy od poprzedniego i dopiero potem sie normuje 
wiec bylo super tesciow niebylo malej niebylo wiec na luziku
bo tak to zawsze ktos przeszkadza w dzien
bo maz w w nocy pracuje wiec wieczor mamy dla siebie tylko w soboty :-(

kurcze wlasnie sobie sprawdzilam ze jesli ten cykl mialby tyle samo co ostatni to na testowanko walentynkowe niemam co liczyc

tosia a jak tam u ciebie impra z mezem udala sie? bo mi tak o dziwo tescie wczoraj poszli na urodziny do jakiejs ciotki i w dodatku wzieli mala ze sobo no to chata wolna to ja bach do lazienki myc pindrowac sie ciuszki makijaz pazurki wlosy wysokie buty i po 30 minutach szczulam meza to jak dojzal to odrazu oczka mu sie swiecilyCzytałam ten sam artykuł i w pełni zgadzam się z Panią psych![]()

Ostatnio edytowane przez moderatora: