reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a u mnie dzis 14 dzien cyklu ale jaki dlugi bedzie to zielonego pojecia niemam :baffled: bo ostatni mial 37 a to 2 po odstawieniu tabsow wiec licho wie jedynie jak uda mi sie zaobserwowac owu to wtedy bede wiedziec mniej wiecej kiedy sie @ lub testowania moge spodziewac....

kurcze wlasnie sobie sprawdzilam ze jesli ten cykl mialby tyle samo co ostatni to na testowanko walentynkowe niemam co liczyc :zawstydzona/y: bo koniec mialabym 23 lutego dopiero ale moze byc nawet pozniej bo ponoc pierwsze 3 cykle po odstawieniu to kazdy jest dluzszy od poprzedniego i dopiero potem sie normuje :zawstydzona/y:

Czytałam ten sam artykuł i w pełni zgadzam się z Panią psych :tak::tak:
tosia a jak tam u ciebie impra z mezem udala sie? bo mi tak o dziwo tescie wczoraj poszli na urodziny do jakiejs ciotki i w dodatku wzieli mala ze sobo no to chata wolna to ja bach do lazienki myc pindrowac sie ciuszki makijaz pazurki wlosy wysokie buty i po 30 minutach szczulam meza to jak dojzal to odrazu oczka mu sie swiecily :tak: wiec bylo super tesciow niebylo malej niebylo wiec na luziku :tak: bo tak to zawsze ktos przeszkadza w dzien :zawstydzona/y: bo maz w w nocy pracuje wiec wieczor mamy dla siebie tylko w soboty :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
uf..nareszcie doiczytalam do konca ale nadrabiacie ja niemoge chyba 30 minut zajelo mi nadrabianie MONISIA pytalas o pozycje na chlopca to ja duzo czytalam ze najlepsza to na pieska ( zreszta moja ulubiona) bo ponoc chlopaki szybciej sie tam dostaja hihihih
tez tak slyszalam he he

tosia a jak tam u ciebie impra z mezem udala sie? bo mi tak o dziwo tescie wczoraj poszli na urodziny do jakiejs ciotki i w dodatku wzieli mala ze sobo no to chata wolna to ja bach do lazienki myc pindrowac sie ciuszki makijaz pazurki wlosy wysokie buty i po 30 minutach szczulam meza to jak dojzal to odrazu oczka mu sie swiecily :tak: wiec bylo super tesciow niebylo malej niebylo wiec na luziku :tak: bo tak to zawsze ktos przeszkadza w dzien :zawstydzona/y: bo maz w w nocy pracuje wiec wieczor mamy dla siebie tylko w soboty :-(
a gdzie mezul pracuje po nocach?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry