reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
nie nie nakrecam sie tylko bardzo bym chciala zeby sie udalo za pierwszym podejsciem;-)ale co ma byc to bedzie.. @mialam 11 stycznia a wiec planuje testowac 14 lutego:-)chyba ze predzej sie okaze..:blink:
To trzymam kciuki za Ciebie i malutką fasoleczkę :), oby się udało. My czekamy.
Wróciliśmy ze spacerku, odprężeni i dobrej myśli na kolejne dni :). Dużo dziś widac było młodych rodziców z wózeczkami .... Piękny widok :). Tak sobie rozmawialiśmy, że przyszłej zimy to może i my już będzie chodzić z naszą kruszynką... Ale najważniejsze nie załamywać się tylko próbować, a jeżeli czegoś bardzo się pragnie to się spełni :)

uf..nareszcie doiczytalam do konca ale nadrabiacie ja niemoge chyba 30 minut zajelo mi nadrabianie MONISIA pytalas o pozycje na chlopca to ja duzo czytalam ze najlepsza to na pieska ( zreszta moja ulubiona) bo ponoc chlopaki szybciej sie tam dostaja hihihih

reklama
Dziewuszki czytałam artykuł pani psycholog, która pracuje z parami bezpłodnymi. I tam coś było nie umiem dokładnie przytoczyć, że ona pyta tą dziewczynę na co czeka co miesiąc, a ona na to że na @ i psycholog mówi to jak chce pani zajść w ciążę skoro pani na @ czeka!!!
Czytałam to na jakiejs stronie o bezpłodnosci to jest artykuł chyba z wysokich obcasów.

To Ty kochana już może na tą @ nie czekaj, co???

Czytałam ten sam artykuł i w pełni zgadzam się z Panią psych :tak::tak:

Do góry