reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Ja się wyluzowałam, ale jak nastawić męża, żeby o tym nie myślał? On się chyba biedny stresuje tak bardzo chce ustrzelić "brameczkę"... Miałyście też taki problem ze swoimi mężami? :)
Chyba najlepiejbędzie jeśli nie będziesz Go informować o szczegółach cyklu, nie wiem jak twój, ale mój nigdy nie wie kiedy mam miec @ czy kiedy się trzeba starać. Im mniej będzie wiedział tym mniej będzie Cie stresował. Takie jest moje zdanie, a wy co sądzicie.
Mojego trzeba było przekonywać do dzieci, więc tylko ci pozazdrościć....

reklama
Witam. ;-)
Kolejny dzień z bólem podbrzusza. :baffled: :sorry2: Ała. :zawstydzona/y:

Witam sie i ja. Witam nowe staraczki.
Agutka nie mogę otworzyć tej strony o pozycji- nie uda się na córcię.:-(

Lopop,bardzo Cię proszę. :cool2:

poz14a.jpg

Dziewczynki odezwe sie do was jak sie pozbieram...

Chyba wszystko sie skumulowało akurat...:zawstydzona/y:
Strach ,nadzieje itp.

Oczywiscie bardzo mocno trzyamam za Was kciuki:tak::tak::*

Buziolki kochane

Postaram sie byc w pon.

Suzi,główka do góry! Wszystkim nam się uda. :tak: Odpocznij przez weekend i zapraszamy w poniedziałek z siłami na nowe staranka. :-)

Jak to jest w piosence....,,kolejny dzień przynosi nam nowe szanse''...i każdy kolejny cykl.w naturze tkwi tajemnica.nie da się raczej zaplanować fasolki,ona sama wybiera kiedy chce się zadomowić:-D

Pięknie napisane! :-) :tak:

Niech by juz przyszła ta wiosna i do każdej z nas niech by jakiś bociuś dobre wieści przyniósł!!!

U mnie bociek wisi na suficie już od sierpnia i co? Jakiś ciemny jest,bo nie wie,chyba,co ma uczynić! :wściekła/y: :-p

Chyba najlepiejbędzie jeśli nie będziesz Go informować o szczegółach cyklu, nie wiem jak twój, ale mój nigdy nie wie kiedy mam miec @ czy kiedy się trzeba starać. Im mniej będzie wiedział tym mniej będzie Cie stresował. Takie jest moje zdanie, a wy co sądzicie.
Mojego trzeba było przekonywać do dzieci, więc tylko ci pozazdrościć....
Tak właśnie pomyślałam w tym cyklu, że nie będzie wiedział o zbliżającej się owulacji. Zaoszczędzę mu tego stresu :). Już się dopytywał, ale ja ani słowa :). Sama też chcę się wyluzować i jak się uda to cudownie jak nie to następnym razem.
Mój mężuś zawsze mówił, że chce mieć naszego maluszka, w styczniu nasze pragnienia dojrzały na tyle, aby zacząć staranka.
Robin ważne że Twój mąż dał się przekonać, że się staracie. Trzymam kciuki :)

Witam. ;-)
Kolejny dzień z bólem podbrzusza. :baffled: :sorry2: Ała. :zawstydzona/y:

Lopop,bardzo Cię proszę. :cool2:

poz14a.jpg

Suzi,główka do góry! Wszystkim nam się uda. :tak: Odpocznij przez weekend i zapraszamy w poniedziałek z siłami na nowe staranka. :-)

Pięknie napisane! :-) :tak:

U mnie bociek wisi na suficie już od sierpnia i co? Jakiś ciemny jest,bo nie wie,chyba,co ma uczynić! :wściekła/y: :-p
Witaj Agutka możesz napisać jakie masz te bóle podbrzusza, myślisz, że fasolka???
Jak piszesz o swoich obiadkach to jakąś wizualizacje przeżywam i ślinka mi cieknie.....
No i gotowanie z Zuzia sama słodycz...

No i seksownie zaczynasz tak z rana takie pozycje hihihi

Witaj Agutka możesz napisać jakie masz te bóle podbrzusza???
Jak piszesz o swoich obiadkach to jakąś wizualizacje przeżywam i ślinka mi cieknie.....
No i gotowanie z Zuzia sama słodycz...

Hej Robin. :-)
Bóle,hm... Takie kucie,rwanie... Nic przyjemnego. :baffled: :-p W piątek była owulka i tak mnie trzyma... :sorry2: Wczoraj chwilę rano odpuściło i dalej,heh. ;-) Ostatnio,to w ogóle cały brzuch mnie rwał,jakbym się za mocno objadła i skóra mi się rozciągała. :baffled: :-D
Hehehehe,ale ja nic takiego specjalnego nie gotuję. :-D No,chyba,że mnie najdzie,to wtedy. ;-)
A fakt - pomoc Dziecka w kuchni jest niesamowita. :-D Ja jestem "kucharz Duży",a Zuzia "kucharz Mały". :-D ;-)
Wiem też,że niedługo wszystkie będziecie miały podobną pomoc! Ja to wiem! :tak: :-)

Hej Robin. :-)
Bóle,hm... Takie kucie,rwanie... Nic przyjemnego. :baffled: :-p W piątek była owulka i tak mnie trzyma... :sorry2: Wczoraj chwilę rano odpuściło i dalej,heh. ;-) Ostatnio,to w ogóle cały brzuch mnie rwał,jakbym się za mocno objadła i skóra mi się rozciągała. :baffled: :-D
Hehehehe,ale ja nic takiego specjalnego nie gotuję. :-D No,chyba,że mnie najdzie,to wtedy. ;-)
A fakt - pomoc Dziecka w kuchni jest niesamowita. :-D Ja jestem "kucharz Duży",a Zuzia "kucharz Mały". :-D ;-)
Wiem też,że niedługo wszystkie będziecie miały podobną pomoc! Ja to wiem! :tak: :-)
Nio to może fasoleczka oby!:)
Kiedy będziesz testować???

reklama
Do góry