kerna
http://www.lauraziobro.pl
eh wlałaś troszkę optymizmu....no czyli nic..czekam;-)dięki lopopGorąco 3mam kciuki może właśnie to jest to. Niektórym też tu piszę, że to na pewno fasolka więc kerna może może...;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eh wlałaś troszkę optymizmu....no czyli nic..czekam;-)dięki lopopGorąco 3mam kciuki może właśnie to jest to. Niektórym też tu piszę, że to na pewno fasolka więc kerna może może...;-)
Hej Dziewczyny Witam.Dołączam do grona staraczek:-)
Słuchajcie brakuje mi tutaj niektórych dziewczyn sprzed świąt. Między innymi Laura co z tobą odezwij się. A bombelek to na tym wątku czy w staraczkach po raz drugi?
Pajkaa też sie nie odzywasz jak po świętach ciązowo sie czujesz czy nie?
Oczywiście że Cię przyjmiemy. Muszę Ci w sekrecie przyznać, brakowało mi naszych korespondencji bo ja też zaczynałam na innych wątkach.:-)Witam. Ja na staraczkach po raz drugi ale jeśli mnie przyjmiecie to buźka mi się ucieszy
Pozdrawiam.
ja też belferka.No wiesz - cos za cos... Jestem nauczycielka
Oczywiście że Cię przyjmiemy. Muszę Ci w sekrecie przyznać, brakowało mi naszych korespondencji bo ja też zaczynałam na innych wątkach.:-)
Jeszcze innych też brakuje. Niektóre dziewczyny spotykam na różnych wątkach. Napisz co u Ciebie.
witam dziewczyny! nie wiem czy pamiętacie, ale w tamtym tygodniu pisałam o moich testach, ktore robiłam dzień po dniu przez 4 dni począwszy od terminu @, zawsze wychodziły bardzo blade. Dzisiaj tydzien po terminie @ zrobiłam kolejny test, oto on:
Ja tez dostałam @ akurat w samą Wigilię a miałam dostać 27 grudnia, trochę za szybko ale cóż. Czas podjąć nową próbę.Wczoraj dostałam @ po tygodniu opóźnienia ale co tam walczę dalej to juz chyba 11 cykl.
Wczoraj też były urodzinki mojego synka więc humorek mi dopisywał.
dziś mi się przykro i smutno zrobiło, bo mój mąż zgubił obrączkę przed świętami i nic mi nie powiedział, dopiero ja dzisiaj zobaczyłam ,że ma jakąś inną:--(