msdracula
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
współczuję:-(no ja luteinę mam od 3 cykli, zawsze w 3dniu po owulacji 2 na dobę... przez 10 dni, potem jeśli przez 3 dni brak okresu, test hcg z krwi, no i jeśli pozytywnie to powrót do luteiny, a jeśli nie- to nowy cykl...W ciąży z Jackiem też miałam luteinę do 16 tyg. tylko wtedy 4 na dobę. No i udało mi się go szczęsliwie donosić do 38 tyg. i 3 dniTak, że trzymam kcuki, żeby tym razem fasolka zafasolkowałano to 3mam kciuki!
U mnie test owulacyjny ostatnio też wyszedł pozytywny i udało nam się! no ale fasoleczka sie nie utrzymała.....
walczymy dalej tym razem już pewnie z lekami.
agutka a co to ten Królewicz, śmiem się domyślać, że to pewnie jakieś ciasto, może zapodasz i nam przepisik.
witam dziewczyny! nie wiem czy pamiętacie, ale w tamtym tygodniu pisałam o moich testach, ktore robiłam dzień po dniu przez 4 dni począwszy od terminu @, zawsze wychodziły bardzo blade. Dzisiaj tydzien po terminie @ zrobiłam kolejny test, oto on:
Marulka na 8 sierpnia Zobaczysz jak szybciutko zlecą Ci te tygodnie (oby bez mdłości)milusia co u Ciebie? ależ masz piękny ten suwaczek.. 8 tydzień :-);-) a ja dopiero 5 ;-);-);-) wielkie odliczanie co? na kiedy wychodzi ci termin?